Konu: Trace Lockwood Mixing  (Okunma sayısı 287 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2022 01:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trace Lockwood @Cullenz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1:30 - 18.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların toplandığı maskeyle gezdiklerini farkettim, sonra yukarılarında bulunan köprüye çıktım konuşmalarını dinlemek için. Arkadaş camhunt veya esp ile bakarak benim yukarda olduğumu görmüş ve role döktü. Yukarıdaki bizi dinliyor yazmış, nasıl bildiğini sorduğumda bisiklet sesi diyor o kadar yükseklikten bisiklet sesi gelmesi imkansız hadi geldi diyelim gelen sesin bisiklet olduğunu ve benim sürdüğümü nerden anlamış hisleri çok kuvvetli heralde arkadaşımızın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada bi şeyler çevirdiklerini farkediyorum:

Burada yukarı köprüye çıkıyorum dinlemek için:(Chati okursanız Trace Lockwood "Yukaridaki kaşar dinliyor" yazmış. Yukarıda olduğumu da görmüş köprünün altından nası gördüyse artık.

Nerden bildiğini söylediğimde yaptığı savunma:(Bisiklet sesi geldi diyor  :D )

Bisiklet sesinin gelmesinin imkanı yok aşağı bıraktığımda beni görmesi imkasız ve köprü ile onların bulundukları yer arasındaki mesafeyi bırakıyorum:(Görüş açısına dikkat ederseniz anlarsınız zaten imkansız olduğunu.)

Ek açıklamalar(varsa): Birlik yöneten birinin böyle hatalar yapmaması gerekiyor, hak ettiği cezayı alsın.

#1 - 18.08.2022 01:52
he kanka öle mi

#2 - 18.08.2022 01:56
15 dakika boyunca takip ettin, sen köprünün üstünden bizim konuştuklarımızı ve emotelarımızı gördüysen, bende defalarca bisiklet ile zil çalıp zıplamanın sesini duydum. Ki kendinde deneyebilirsin :)

#3 - 18.08.2022 02:07
Öncelik olarak bisiklet sesini duymak için belirli bir mesafe yoktur yukarıdan bizi dinlediğini orada olan bütün ekipçe gördük esp camhunt olduğunu idda ediyorsun hepimiz mi kullanıyoruz? Saçmalık kişinin rol ortasında pm atması bile ihlal yaptığının kanıtıdır kişi aktif rol ortamında nerden gördün? diye karşı tarafa pm atamaz bu kural ihlaline girer. Kişinin bizi takip ettiğini zaten biliyoruz kişi aralıksız 10 dakkadır bizi takip ediyor köprüye çıktığını da gördük köprüden bizi dinlediğini de kişinin attığı kanıt yetersizliğidir sadece köprünün üstünde olduğunun kanıtını alıp chatimizi oraya kopyalamış realistik bakmak istiyorsan kısık sesli konuşan insanı köprünün üstünden nasıl dinleyebildiğinide açıklayabilirsin diye düşünüyorum aramızda nerden baksan dağlar kadar mesafe var ordan konuştuğumuzu köprünün üstünde duyup sonra bunu gelip şikayete sunuyorsan tamamiyle senin hatan her alta chatlogu düşen adama şikayet açamazssın Cullenz adlı kişi camhunt kullanıyor olsaydı karakteri boş alana yumruk atardı animasyonlarda öyle birşey göremiyoruz. Attığın Sslere bakarsak seni görmemek imkansız :P arkamızdansın farkında mısın bilmiyorum ama köprüye çıktığını göremeyecek kadar salak değiliz şikayetin kanıt yetersizliğinden red almasını talep ediyorum kişinin "ESP"nin ne olduğunu bildiğini düşünmüyorum aynı şekilde "CamHuntun"da başka birisi olsa şikayet açmazlar biz birliğimizi arşivimizden çıkardığımız için rol yaptığımız için belli ki hata arıyor farkındayız sorun değil kişinin ve kişi topluluklarının realistik açısından bakarsanız ihlal yaptığını söylemek saçma olur eğer oyuncuların rollere "Realistik"bakmasını istiyorsanız tabi iyi forumlar diliyorum.

#4 - 18.08.2022 02:19
Bisikletin kornasına basmadım, yönetimi kandırmaya çalışma. Eğer kanıtın varsa sun, eminim ekran kaydetmeniz açıktır. Emoteları okuduğumu söylemişsin, emote verince ekranıma düşüyor diye role dökecek halim yok ya. Bisiklet sesiyle adam tanıyan da ilk defa sizi görüyorum, belki basıp geçip gittim kornaya(basmadım zaten) savunma bu kadarsa şikayet sonuçlanabilir. @derinuptown bu arada cullenz sen misin knk?  ::)

#5 - 18.08.2022 02:19
15 dakika boyunca takip ettin, sen köprünün üstünden bizim konuştuklarımızı ve emotelarımızı gördüysen, bende defalarca bisiklet ile zil çalıp zıplamanın sesini duydum. Ki kendinde deneyebilirsin :)

15 dakika takip ettin diyosunda iki ss arasında bir dakika bile yok sizi gördüğüm an köprüye çıktım knk  ::) boş sallama kanıt sun

#6 - 18.08.2022 02:33
Sana yeterli açıklama yapıldı yönetimi kandırmaya çalışmıyoruz sadece arkamızda belirip sonra köprüye çıkıp bize gelip burda yok öyle oldu böyle oldu şöyle oldu diyorsun senin ekranın 1440x900 olduğu için bu dediğimi şimdi anlaman biraz zor olabilir eğer ekranın genişşse fog distancerın artar 2k  monitör kullanıyorum sen daha önünden arkanı göremiyorken ben senin köprünün üstüne çıktığını görebiliyorum mesela? Draw distancer full ayarlarda oynuyorum mausumu üste çevirdiğim zaman köprünün üstünde ne olduğunu görebiliyorum mesela şimdi buna birde üstüne hile diyip şikayet falan açmaya çalışırsın bak güzel kardeşim arkamda beliriyorsun sonra gidiyorsun köprüye 10 dakka köprünün başında duruyorsun sonra gelip burda bizi enayi yerine koymaya çalışıp birşeyler falan diyorsun sana en büyük kanıtı şöyle sunayım madem mixing diyorsun admin panelinde bugüne ait loglar var o saatte olan "PM" mesajlarını okusun adminler mixing yapıp yapmadığımızı öyle konuşalım bu oyunu 1 aylık oynayan insanlar değiliz bizi enayi yerine koymaya kalkma Camthunt falan yazmışsın ama adamda ne bir animasyon hareketi var ne birşey olduğu yerden duruyor kaldı ki senin yukarıya çıktığını açık ve net bir şekilde söylüyorum bak sana 1366x768 monitörde oynayan bir adam bile görebilir arkamızda belirip bizi takip edip sonra gidip köprünün üstüne çıkarsın gelip burda nerden anladınız öyle böyle yazarsın daha oyunculuğuna hakim olamazssın adama pm den nerden gördün kardeşim eğeğee? yazarsın OOC kin beslemek olarak algılarsın bunu da bu kadar politika bilen adammışsın ama bir rol ortasında pm atılmayacağını anlayamamışsın bu oyunu 4k monitörde oynayan adam sen istersen bincoda ol seni yine görür kardeşim benim bunu da sana her şekilde kanıtlarım konu sen Cullenz'misin e gelirse herkese açık bir platforumda oyun oynuyorsun yazdıklarını herkes görüyor aynı birliğin üyesiyim arkadaşım politikaları yeterli kadar bilmiyorsa ve savunma yapamıyorsa savunmasını yapmak bana düşer dediğim gibi Mixing dahilinde yapılan hiçbirşey yoktur daha fazla savunma atılmasına da gerek yoktur yazılanlara mantık çerçevesinde bakıldığı zaman forum görevlisi ortada bir ihlal olmadığını senin sadece chatlogu ss aldığını ve kanıtlarının yetersiz olduğunu görebilir diye düşünüyorum saygıyla kal

#7 - 18.08.2022 02:39
Sana yeterli açıklama yapıldı yönetimi kandırmaya çalışmıyoruz sadece arkamızda belirip sonra köprüye çıkıp bize gelip burda yok öyle oldu böyle oldu şöyle oldu diyorsun senin ekranın 1440x900 olduğu için bu dediğimi şimdi anlaman biraz zor olabilir eğer ekranın genişşse fog distancerın artar 2k  monitör kullanıyorum sen daha önünden arkanı göremiyorken ben senin köprünün üstüne çıktığını görebiliyorum mesela? Draw distancer full ayarlarda oynuyorum mausumu üste çevirdiğim zaman köprünün üstünde ne olduğunu görebiliyorum mesela şimdi buna birde üstüne hile diyip şikayet falan açmaya çalışırsın bak güzel kardeşim arkamda beliriyorsun sonra gidiyorsun köprüye 10 dakka köprünün başında duruyorsun sonra gelip burda bizi enayi yerine koymaya çalışıp birşeyler falan diyorsun sana en büyük kanıtı şöyle sunayım madem mixing diyorsun admin panelinde bugüne ait loglar var o saatte olan "PM" mesajlarını okusun adminler mixing yapıp yapmadığımızı öyle konuşalım bu oyunu 1 aylık oynayan insanlar değiliz bizi enayi yerine koymaya kalkma Camthunt falan yazmışsın ama adamda ne bir animasyon hareketi var ne birşey olduğu yerden duruyor kaldı ki senin yukarıya çıktığını açık ve net bir şekilde söylüyorum bak sana 1366x768 monitörde oynayan bir adam bile görebilir arkamızda belirip bizi takip edip sonra gidip köprünün üstüne çıkarsın gelip burda nerden anladınız öyle böyle yazarsın daha oyunculuğuna hakim olamazssın adama pm den nerden gördün kardeşim eğeğee? yazarsın OOC kin beslemek olarak algılarsın bunu da bu kadar politika bilen adammışsın ama bir rol ortasında pm atılmayacağını anlayamamışsın bu oyunu 4k monitörde oynayan adam sen istersen bincoda ol seni yine görür kardeşim benim bunu da sana her şekilde kanıtlarım konu sen Cullenz'misin e gelirse herkese açık bir platforumda oyun oynuyorsun yazdıklarını herkes görüyor aynı birliğin üyesiyim arkadaşım politikaları yeterli kadar bilmiyorsa ve savunma yapamıyorsa savunmasını yapmak bana düşer dediğim gibi Mixing dahilinde yapılan hiçbirşey yoktur daha fazla savunma atılmasına da gerek yoktur yazılanlara mantık çerçevesinde bakıldığı zaman forum görevlisi ortada bir ihlal olmadığını senin sadece chatlogu ss aldığını ve kanıtlarının yetersiz olduğunu görebilir diye düşünüyorum saygıyla kal

knk sen niye savunma yapiyon
« Son Düzenleme: 18.08.2022 02:58 mahalledream »

#8 - 24.08.2022 12:07
Merhaba, savunma geçerli. Kanıtlarınız yetersiz. Uzun süre onları takip ederseniz ve köprüde sürekli bisiklet ile ses yaparsanız sizi duyabilirler. Camhunt ve ESP için net bir kanıt yok. K&A