Konu: [15.08.2022 - Tysean Devonish] /Q - Bağlantı Koparmak  (Okunma sayısı 365 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.08.2022 17:01
James Corwin bu iddiayı öne sürüyor, kanıt için ekleme adına @AhmetWR etiketliyorum. Camhunttan görüp silah sesini duydum deme olasılığı çoook yüksek, silahlı bir çatışma olmadı. Bug yoluyla düştüğümü sizinle role gireceğimi bilseydim alırdım. Tekrarlıyorum, sizin geldiğinizin farkında değildim.
« Son Düzenleme: 15.08.2022 17:04 rollinpeace »

#11 - 15.08.2022 17:21
James Corwin bu iddiayı öne sürüyor, kanıt için ekleme adına @AhmetWR etiketliyorum. Camhunttan görüp silah sesini duydum deme olasılığı çoook yüksek, silahlı bir çatışma olmadı. Bug yoluyla düştüğümü sizinle role gireceğimi bilseydim alırdım. Tekrarlıyorum, sizin geldiğinizin farkında değildim.
Evet, işimiz gücümüz yok sizin IMB hoodun içinden geçerken nedense camhunt kullanıyoruz, çok değerlisiniz çünkü. Sürekli silahlarınızın peşindeyiz sanki.
@Fender 'da bu olayların video kaydının mevcut olduğunu düşünüyorum, kendisi isterse buraya o videoyu atabilir. Silah sesi duyulduğunu anlarsın. Idlewood yanından geçerken Ganton'a gitmişiz, silah seslerini duyduğumu söylediğim gibi geri dönüyoruz, bakıyoruz  yerdesin. Bug mu oldu? Kavga sonucu mu oldu? Silah ile mi çatıştın orasını biz bilemeyiz. Bug olup düşsen eğer yaralıya, biz gelmeyiz zaten. Silah seslerini duyduğumuz için geliyoruz, sen yerdesin. Burada bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Bug olduğunu görsek bile sürekli roleplay olayından rol devam ederdi ancak Q olayı var, bizim sıkıntımız bu. Seni bulmamız vesaire değil, asıl konuya odaklan. Bizden sonra bir ekip seni 5 dk bekledi çünkü orada. Geldiğin gibi yine gittin.

#12 - 15.08.2022 17:39
Gitmedim düştüm, evet silahlarımızı çok istiyorsunuz çünkü sürekli dm vakasına uğradığınızı biliyoruz. Bu durumun tatsız olduğunu biliyorum, konuya gelirsek. Gitmiyorum oyuna girdiğim gibi "düşüyorum." kasıtlı bir quit yok, keşke son beş dakikayı alsaydım diye dert yanıyorum. Ben silahla yaralanmadım, gerekli kayıtlara bakılır. İnsanların bir sürü emeği var bu silahlarda, silah benim bile değil zaten. Sonuç olarak, bug sonucu düşüp sürekli roleplay kuralının uygulanmasının sadece win ve yanlış bir bakış açısı olarak görüyorum, silahlar şehirde nadirleşti ve PD üstünlüğü zaten kabul ediliyorken bence yanlış, zaten orada sizi fark etseydim role girerdim, chatlog düşmeden oyundan sürekli düşüyorum.
« Son Düzenleme: 15.08.2022 17:42 rollinpeace »

#13 - 17.08.2022 12:05
Merhabalar, karakter ceza alacak.