Konu: Isiah Sarkisyan - Yönetimi kandırmaya teşebbüs  (Okunma sayısı 384 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2022 22:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isiah Sarkisyan - @sekergibiyersinmermi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yönetimi kandırmaya teşebbüs, Rolden kaçmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Selam, Idlewood üyelerinden bir kaç kişiyi vurup esir aldım. Bu sırada bu şahısın "Isiah Sarkisyan" PD rolünde /q attığını forumdan takip etmiştim.
Kendisi, teslim olmak yerine silahını son saniyeye kadar kullanmayı tercih etmiş. Benim gözümde yönetimi aptal yerine koymaya çalışıyor.
>Adminin verdiği karar şu yönde;"Silahınızla beraber Polis Departmanına teslim olun."
Kendisi, 12:18'de teslim olacağını söylemiş. Teslim olmayı bırak, ne kadar adam vurup gitsem o kadar kardır kafasıyla DM'e çıkmış.(PD rolünden kaçmak.)
PM konuşmalarımızda bile kendisini uyarmama rağmen, "PD şikayeti geri çekecek." tarzında saçma şeyler söyledi. Adminin verdiği karardan sonra şikayeti çekiyorum dese ne olacak?
Şikayet açacağımı söyleyince, oyundan çıkmayı tercih etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-Bahsettiğim Şikayet linki ve Gerekli görseller:(Admin size teslim olun diyor, siz hala silahı kullanmak için DM atmaya devam ediyorsunuz?)

-Teslim olmadığının ve son girişlerinin kanıtı:
Spoiler: GösterGizle

-Oyun içinde DM'e geldiğinin ve PM üzerinden kendisini uyarmama rağmen gidip teslim olmadığının kanıtı:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  @Scealten bahsettiğim şikayette kararı veren admin sizdiniz. Bu şikayeti ayrıca sizin incelemenizi rica ediyorum, iyi forumlar.

#1 - 10.08.2022 22:41
24 saatim vardı, şimdi gidiyorum

#2 - 10.08.2022 23:13
Sana o 24 saati oyuna girip anında teslim olman için verdiler.
24 saatin var kardeşim, silahınla vedalaş biraz dm at sonra teslim ol demediler.

#3 - 10.08.2022 23:28
oyle dedıler

#4 - 10.08.2022 23:42

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#5 - 11.08.2022 03:09
silahını hala vermemiş.

#6 - 11.08.2022 03:35
Isaiah karakteri; PD'ye teslim olacakken daha önce Valachi'ye ettiği küfürler yüzünden, şehirde terörist gibi gezmesi yüzünden rol dahilinde öldürüldü. Polise teslim olamadı.

Biraz daha rol odaklı oynayalım bundan sonra, fazla hırsa gerek yok.