Konu: [10.05.2022] Onaylı skin yapımcısı şartlarını karşılamamak  (Okunma sayısı 703 defa)

#0 - 10.05.2022 17:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Davit_Lashvili - @wercheg
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tina Hughes - @JPWLONGSS
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.05.2022 - 10.05.2022 tarihleri arasında, saatleri hatırlamıyorum.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Onaylı skin yapımcısı şartlarını karşılamamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 04.05.2022 tarihinde wercheg isimli onaylı skin yapımcısına yazdım, shoowrom'a attığı skini beğenmiştim ve satın almak istedim ne yazarsam yazayım dönmedi, bir süre ulaşmaya çalıştım sonunda dönüş alabildim. Sonrasında benden head bulmamı istedi ve bulduğum headi ona attım, yazdım yine dönmedi oyundan yazdım anca dönebildi, hala bekliyorum. Seçtiğim kafayı modele ekledi ve ödemeyi yaptım, skini attığında bir çok bug olduğunu farkettim birkaç bugu fixlettirdim daha sonrasında olan buglar için yazdım ama dönmedi. "Yine ne bug buldun?" tarzında söylemlerde bulundu, en sonunda tüm bugları fixlettirdim -zar zor- başardım. Bulunduğum oluşumun discordunda bulunan skin onay kanalına, skinin görüntüsünü attım, swapladığı head rel olsa dahi kafayı kullanan Tia Russell itiraz etti, normal karşıladım. İtiraz sonucunda wercheg'e tekrar yazdım, uzun uğraşlar sonucu tekrar dönüş alabildim, sattığı skine headswap atmayacağını söyledi atmak için ekstra para istedi. Skini iade etmek istedim fakat kabul etmedi, şikayet açmak zorunda kaldım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Yazıyorum, yazıyorum bakmıyor. Bakması için elimden geleni yapıyorum.

Skinin buglu olduğunu söylüyorum tavırlarına bakabilirsiniz.

Bakmamaya devam ederken bir yerlerimi yırtıyorum yine bakmıyor.

En sonunda Tia Russell'in oyunda yüklü olan kafası olduğunu, yükletmeme izin vermediğini söylüyorum. Yine ve yine bakmıyor, baktığında ise headswap için otuz beş bin dolar para istiyor.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını rica ediyorum, mağdur durumdayım. Skini istemiyorum bile zaten soğudum, para iadesi yeterli olacaktır.

#1 - 10.05.2022 17:44
Şahitliğimi onaylıyorum, olayı detaylıca biliyorum.

#2 - 10.05.2022 17:46
Alıntı
04.05.2022 tarihinde wercheg isimli onaylı skin yapımcısına yazdım, shoowrom'a attığı skini beğenmiştim ve satın almak istedim ne yazarsam yazayım dönmedi, bir süre ulaşmaya çalıştım sonunda dönüş alabildim.

Olayın başlangıcında istekleri hallettiğimi söylüyorum, sana hazır modele sadece headswap atacağımı da söylemişim. Dayı, kuzen, kanka, reis gibi söylemlerinden sana dostane ve bir müşteriye göre farklı yaklaştığımı da koz haline dönüştürüp öne sürüyorsun.

Sana zaten 80.000$ ücretle satacağım modeli 60.000$'e sattım. Öncesinde iki üç kafa ekleyip hatalı çıktığında üçüncü kafa için de uğraştım. Üçüncü gönderdiğin kafayı da eklediğimizde ten rengi uyarlamasına ve diğer bugların tamirine kadar her şeyde yardımcı oldum. Idlewood Mafia Brims oluşumunda rol aldığını söyledin, kafanı farklı birinin kullanıyor olduğunu söyledin. Bu benim sorumluluğumda değil, bana gönderdiğin release(herkese açık paylaşılan) kafayı modeline ekledim.

İki gün sonra bana oluşumundaki bir üyenin o kafayı kullandığını ve senin kullanmanı istemediğini söyledin. Bu benim sorumluluğumdan çıkıyor, sana ücretsiz headswapi zaten modelin ana ücretinden bedava olarak sana karşıladım. İlk headswapin için para talep etmedim. Şimdi gelmiş bana tekrar ücretsiz headswap atacağımı söylüyorsun, bunu isteyemezsin.

Bugların hepsini fixleyip sana skini gönderdim, buradan da görebilirsin.

Söylediğin karakterin kafası zaten release bir kafa ancak aynı oluşumda olduğunuz için sana kullanmamanı söyledi. Bunu önceden ona sorarak fikir danışabilirdin, benim sorumluluğum altından çıkıyor. İkinci bir headswap için senden ücret talep etmem en doğal hakkım.

Onlarca referansım var, bana karşı iletişimine göre sana müşteri değil de arkadaş gibi yaklaştığımı koz haline getiriyorsun. Eğer böyle bir olayı herkese yapsaydım zaten onaylı skin yapımcısı statüsünde hala duruyor olmazdım.
« Son Düzenleme: 10.05.2022 17:52 wercheg »

#3 - 10.05.2022 17:51
Headswap'ı ücretsiz atacağını söylemişsin zaten, skinin tam olmadığını ve attıramayacağımı söylüyorum bunu bile bile para istiyorsun. İlk headswap'ı ücretsiz attığını söylüyorsun yazdığında, ekran görüntüsü bırakıyorum.

Bununla övünmen garip doğrusu, kendin söylemişsin ücretsiz ekleyeceğini. Neyse ki OOC kinci bir adam değilim, savunman için teşekkürler.

Yönetici kararını bekleyebiliriz.

#4 - 10.05.2022 17:54
İlk headswap ücretsizdi, bunu zaten karşıladım. İki gün sonra çıkıp ''Tia Russell attırmamı istemiyor'' diyip çıkarsan sana olumsuz cevap veririm. Başlangıçta kullananına söyleyip fikir alsaydın ve buna göre hareket etseydin modeli değiştirirdim. Ama skini yaptıktan sonra sana böyle bir tepki gelirse ve bana gelip değiştirmemi söylersen bunu kullanıcı hatası olarak değerlendiririm. Dediğin gibi yönetici kararı bekleyelim.

« Son Düzenleme: 11.05.2022 21:33 wercheg »

#5 - 10.05.2022 22:08
Sonuçlabilir.

#6 - 11.05.2022 20:49
Bu gece bakım var sonuçlanabilir mi?

#7 - 11.05.2022 21:30

#8 - 17.05.2022 14:34
@wercheg belirttiği gibi kafa değişimini size ücretsiz bir şekilde tanımlamış ancak sizin tarafınızca çıkan sorunlar dolayısıyla sonraki headswap'ini ücretsiz yapması kendi insiyatifine kalmış bir durum. Burada bizlik bir durum mevcut değil.