Konu: Provazano İtalyanlar - Onaysız birlik, illegal rol  (Okunma sayısı 274 defa)

#10 - 26.04.2022 01:39
 :colt:
gunwiggle isimli arkadaşın şikayet ile alakası yok, uyarı puanı verilirse sevinirim.
Şikayet ile alakam var, MTA'dan geldiğimizi belirttiği için bize söz hakkı doğmuş oluyor. Bu yüzden sadece bunu yazdım ve çekildim. :)
Alıntı
MTA'dan topladığı adamları arkasına alıp küfürler savur ve sonra vurulunca hiçbir şey yapmamış gibi davranıp şikayet aç.
Şikayet açanlar Provazanolar değil ki? Biziz. :D Bu yüzden söz hakkı doğdu ve cevabımı verdim.
İki birliğin arasındaki ilişkiyi bilmiyoruz, yaptıkları genel rolle ilgili şikayet açmadık. Sadece bu role dahil olduk ve gerekli kanıtlarla şikayetimizi açtık.

Şikayette adının geçtiği yer neresi? Gösteremezsin, çünkü yok. OOC tanımıyorum diyorsun kankacılığınız yüzünden alakan olmayan şikayete  savunma yapıyorsun. Lütfen uyarı puanı verilsin arkadaşa.

#11 - 26.04.2022 01:43
Yahu adamları tanımıyorum ne diyeyim? Zorla kanka yaptınız adamla beni. OOC hiçbir şekilde tanışmadık.

Konunda belirttiğin gibi "şikayet aç" kelimeleri üzerine şikayeti açan biz olduğumuz için konu bizi de ilgilendiriyor. Adımın olup olmaması önemli değil.

#12 - 26.04.2022 02:25
Yahu adamları tanımıyorum ne diyeyim? Zorla kanka yaptınız adamla beni. OOC hiçbir şekilde tanışmadık.

Konunda belirttiğin gibi "şikayet aç" kelimeleri üzerine şikayeti açan biz olduğumuz için konu bizi de ilgilendiriyor. Adımın olup olmaması önemli değil.

eved.dogrudur,,....

#13 - 27.04.2022 21:28
Ortada bir oluşum olmadığı için oluşum şikayetleri bölümünden taşındı.

Silah tutan "Provazano" adı altındaki karakterler İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırıldı.