Konu: Provazano İtalyanlar - Onaysız birlik, illegal rol  (Okunma sayısı 282 defa)

#0 - 26.04.2022 00:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @blackisback

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Hammarskjold @kboi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: karma
[/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
B.K.İ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kısa ve net bir özet geçiyorum. MTA'da BFR (https://cdn.discordapp.com/attachments/861611190776889354/966452425651273818/asdsad.PNG) klan diye bir toplulukları bulunan bu arkadaşlarımız Vice Roleplay sunucusunu herhangi bir MTA sunucusu ile karıştırdıkları için paldurküldür birlik açma noktasına gidip birliklerini açıyorlar ve ne oluyor? Racon time, ondan sonrası umurlarında değil. Her şeyi aşağıda kanıtlarla açıklayacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Adım 1 - Birliği aç, silahını al ve gasp et... Niye gasp ediyorsun? Canım istiyor gibisinden bir rol.
Spoiler: GösterGizle

Adım 2 - Önceden hood onaylı olan, şuanda aşama 2 olan bir birlik lideri gelsin, gasp etmenin sebeplerini sorsun. "Sanane amına koyayım?" diye bir cevap ver, vurulunca aynı şuanda yaptığınız gibi "Bizi niye vurdular yaa?" gibi söylenin.

Adım 3 - Role uyma, gelme. Admin seni yanına çeksin, çekince rolü böl ve admine PM'den küfürler et sonrasında yasaklan.

Adım 4 - Ticket aç, yöneticiye yalvar ve banını açtır. Pişmanlığını dile getir. (BFR klan discordunda bu SS'i paylaşıp "Adminler arkamızda" yazdığı metinden aldık Screenshot'u.)

Adım 5 - Yönetici banını açsın, adminler arkamda kafası ile boş posta koy, racon kes. Chat'i okuyun, reklamı görüp bara geldim sadece.

Adım 6 - Sizi sürekli vuran, birliğinizden birçok kişiyi CK eden birliğin R17'sine küfürler savurduktan sonra geceye doğru birlik yetkilileri role gelsin, MTA'dan topladığı adamları arkasına alıp küfürler savur ve sonra vurulunca hiçbir şey yapmamış gibi davranıp şikayet aç. (Kırmızı gömlekli kışkırtmaya geldi diyor, adım 5'de kışkırtmadığım ortada.)

Adım 6'da bulunan videoyu izleyin, chati okuyun.

Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar, sadece R20 cevap verirse sevinirim.

« Son Düzenleme: 26.04.2022 14:29 whalter »

#1 - 26.04.2022 00:55
Tüm birlik üyelerinin CK haklarını istiyoruz, gerekli cezaların verileceğinden şüphem yok. İyi forumlar

#2 - 26.04.2022 00:57
Sadece BALDASSARE birliği adına şu savunmayı yapacağım:
Gönderdiğim videoda da birlik üyelerinin amacını ve sıkıntılı gördüğümüz yerleri gösterdim.

TEKRAR BELİRTİYORUM: MTA'dan gelmedik ve Provazano İtalyanlar birliği ile OOC herhangi bir tanışmışlığımız yok. IC olarak birliklerimiz tanıştı ve mekan açılışına davet edildik. Kenarda oturduk olay bitsin de bara girelim diye bekliyoruz. :D Tüm hikaye bu.
« Son Düzenleme: 26.04.2022 01:04 gunwiggle »

#3 - 26.04.2022 01:00
gunwiggle isimli arkadaşın şikayet ile alakası yok, uyarı puanı verilirse sevinirim.

#4 - 26.04.2022 01:04
Savunma yapılacak.

1. SS'de ben yokum, ne alaka pek anlayamadım. Eğer adamların yaptığı gasp rolü ise, adamlarım zaten o tarih de jail yedi, tekrar neden şikayet açıldı?

2. SS'de ne yazdığını okuyamıyorum bile. Tek hatırladığım, 22.04.2022 tarihinde perma ban yediğim. Kısacası, o günün de cezasını çektim eğer ki il-legal rolden bahsediyorsak. Kısacası eski SS'ler, ve işlem yapılan SS'ler.

3. SS'de eski bir ss? Ballentine denilen yetkiliyle yaşadığımız problem de uslüp ve ahlak açısından yanlış, diğer tüm konularla ilgili de haklı bulundum. Ve uslüp'dan 400 dakika jail bekledim. Kısacası, orda da işlem uygulandı.

4. SS'de orda admin arkamızda diye bir mesaj paylaştı demişsin, bunun kanıdı var mı kardeşim? ben onu ekip duyurusunda paylaştım. Ha, sebebini de söyleyeyim tabii ki;

Aile parası 1 milyon 200 bin civarı birikmişti. Ekip üyeleri bana banımın açılıp açılmayacağını soruyordu, ve bende ticket'den konuştuğum ss'leri ekip üyelerimle paylaşıyordum, admin arkamızda ne demek ya? bu nasıl bir amatörlük? Ha, ss'ini bırakıyorum hemen https://www.hizliresim.com/962bsff ( Admin arkamızda mı yazıyor, sonuç belli oldu mu yazıyor? )

5. SS'de herhangi bir racon kesilen, veya agresif illegal role girilen bir ss göremedim. Ki sen girersen, aynı şekil rol karşılığı olarak bende girebilirdim ki yapmadım. Bu arada, karakterimin ismi Lucciano_Karvenzano aldığın ss'lerin çoğunda ben yokum?

Kardeşim sen emin misin doğru şikayet açtığına :D
Son açılan hiç bir ss'de kendimi görememekle beraber, hiç bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum.
Teşekkür ederim.

#5 - 26.04.2022 01:05
gunwiggle isimli arkadaşın şikayet ile alakası yok, uyarı puanı verilirse sevinirim.
Şikayet ile alakam var, MTA'dan geldiğimizi belirttiği için bize söz hakkı doğmuş oluyor. Bu yüzden sadece bunu yazdım ve çekildim. :)
Alıntı
MTA'dan topladığı adamları arkasına alıp küfürler savur ve sonra vurulunca hiçbir şey yapmamış gibi davranıp şikayet aç.
Şikayet açanlar Provazanolar değil ki? Biziz. :D Bu yüzden söz hakkı doğdu ve cevabımı verdim.
İki birliğin arasındaki ilişkiyi bilmiyoruz, yaptıkları genel rolle ilgili şikayet açmadık. Sadece bu role dahil olduk ve gerekli kanıtlarla şikayetimizi açtık.
« Son Düzenleme: 26.04.2022 01:11 gunwiggle »

#6 - 26.04.2022 01:06
Tüm ss'ler eski, ve işlem uygulanan ss'ler. Sırf kinlisiniz diye bu yaptığınız çok anormal bir durum baylar

#7 - 26.04.2022 01:14
Karvenzano isimli birliğin tanıtımı olmadan yaptığı illegal rollerden dolayı kapatılmasını ve tüm birlik üyelerinin CK haklarını istiyoruz.

#8 - 26.04.2022 01:17
Yaptığımız il-legal rollerin kanıtını, ve birliğin kapatılma sebebini öğrenmek istiyorum.

( Eski ss atarak zaman kaybetmeyelim dostlar. )
« Son Düzenleme: 26.04.2022 01:52 blackisback »

#9 - 26.04.2022 01:38
Çok ciddiyim, en ufak dalga geçmiyorum. Şu savunmandan hiçbir şey anlamadım, her şeyi ile bir felaket savunma... Yazım hatalarından anlam karmaşıklığına kadar. Her neyse, Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 26.04.2022 01:41 whalter »