|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @blackisback Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Hammarskjold @kboi Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: karma [/d] |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:B.K.İ
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kısa ve net bir özet geçiyorum. MTA'da BFR (
https://cdn.discordapp.com/attachments/861611190776889354/966452425651273818/asdsad.PNG) klan diye bir toplulukları bulunan bu arkadaşlarımız Vice Roleplay sunucusunu herhangi bir MTA sunucusu ile karıştırdıkları için paldurküldür birlik açma noktasına gidip birliklerini açıyorlar ve ne oluyor? Racon time, ondan sonrası umurlarında değil. Her şeyi aşağıda kanıtlarla açıklayacağım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Adım 1 - Birliği aç, silahını al ve gasp et... Niye gasp ediyorsun? Canım istiyor gibisinden bir rol.
Adım 2 - Önceden hood onaylı olan, şuanda aşama 2 olan bir birlik lideri gelsin, gasp etmenin sebeplerini sorsun. "Sanane amına koyayım?" diye bir cevap ver, vurulunca aynı şuanda yaptığınız gibi "Bizi niye vurdular yaa?" gibi söylenin.
Adım 3 - Role uyma, gelme. Admin seni yanına çeksin, çekince rolü böl ve admine PM'den küfürler et sonrasında yasaklan.
Adım 4 - Ticket aç, yöneticiye yalvar ve banını açtır. Pişmanlığını dile getir. (BFR klan discordunda bu SS'i paylaşıp "Adminler arkamızda" yazdığı metinden aldık Screenshot'u.)
Adım 5 - Yönetici banını açsın, adminler arkamda kafası ile boş posta koy, racon kes. Chat'i okuyun, reklamı görüp bara geldim sadece.
Adım 6 - Sizi sürekli vuran, birliğinizden birçok kişiyi CK eden birliğin R17'sine küfürler savurduktan sonra geceye doğru birlik yetkilileri role gelsin, MTA'dan topladığı adamları arkasına alıp küfürler savur ve sonra vurulunca hiçbir şey yapmamış gibi davranıp şikayet aç. (Kırmızı gömlekli kışkırtmaya geldi diyor, adım 5'de kışkırtmadığım ortada.)
Adım 6'da bulunan videoyu izleyin, chati okuyun.
Ek açıklamalar(varsa): İyi forumlar, sadece R20 cevap verirse sevinirim.