Konu: 24.04.2022 [Jin Huian - Jack Steward] Car Ramming - NoN RP  (Okunma sayısı 79 defa)

#0 - 24.04.2022 05:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jin Huian - Jack Steward / @Rainbow - @Efecan_Durgun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2022 04.30 - 04.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:9-)

Alıntı
CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Düzkontak ile araç çalmaya çalışıyordum, bunun üzerine bunu yaptığımı gören araç sahipleri Jin Huian ve Jack Steward saldırmaya başladı. Koşuşturmaca başladıktan sonra ben kaçmayı başardım ve beni durdurmak için inatla arabayla CR yaptılar. En sonunda öldüm ve beni aracın bagajına atmaya çalıştılar, ardından araca binmeyince araç ile öldürmeye devam ettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videoda sanki onlar beni düzgünce yaralayıp veya rol yapıp araca bindirmeye çalışıyorlarmış gibi gözüküyor fakat beni CR yoluyla öldürüp kaçırmaya çalıştılar
« Son Düzenleme: 24.04.2022 05:06 yeterabartma »

#1 - 24.04.2022 19:05
Savunma için 24 saatiniz bulunuyor.
@Rainbow @Efecan_Durgun

#2 - 24.04.2022 21:49
Olayı basit bir şekilde açıklamaya çalışacağım ; Arkadaş Chinatown'da aracımıza düzkontak atıyordu ve bunu gözümüzün önünde yaptı. Ardından Lian Syaoran (@Strokee ) ile kavgaya giriştiler fakat silahımı çekince arkadaş kaçmaya çalıştı, kaçtığı süre zarfında Bunny Hooping yapmayı da ihmâl etmedi.

Ben rolün şu âna kadar anlattığım kısmında ve birazdan anlatacağım kısmında bulunuyorum (ne kadar rol denebilirse).

Ardından Lian'ı aradım ve nerde olduklarını sordum, Lian'dan gerekli konum bilgisini aldıktan bir süre sonra yakın olduğum için koşarak oraya gittim ve arkadaş yerdeydi.
Attığım SS'ten de görüldüğü gibi role uymamakta ısrarcı ve istikrarlıydı. Düşmesini bir kenarıya bırakırsak bu arkadaş role uymamaya direndi ve hiçbir emote olmadan kaçmaya çalıştı, bu kaçma çabasının ardından tahminimce attığı videoda görüldüğü gibi Jack ezerek durdurmaya çalıştı.
Kişiye PM'den role uymasını söylememe rağmen hiç oralı olmadı ve en çok kendi biliyormuş gibi "Araç 2 kişilik, sistemsel olarak bagajda olamayacağım için..." gibi bahaneler üretmeye başladı. Bu bahane serüveninin ardından ben de araçtan indim ve Jack'e aracı Chinatown'a sürmesini söyledim fakat arkadaş hâla "ısrarla" araca binmiyordu. Üstüne-üstlük "/do Şikayet açabilirsiniz." gibi bir emote kullandı.
Bunny Hooping yaptığına dâir SS elime geçtiği zaman bu iletiyi düzenleyerek aşağıda paylaşacağım. İyi roller, iyi forumlar.  :sampanya:

Olayın başından-sonuna chatlog konuşmaları ;
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 24.04.2022 21:57 Rainbow »

#3 - 24.04.2022 21:52
Ekstra olarak arkadaşı "Yönetimi kandırmaya çalıştığı" için kınıyorum, video kesitini 15-20 saniye geriden atsaydı, attığı kesitin ne kadar kendini haklı çıkartma çabası olarak nitelendirilebileceğini anlamış olurduk.

#4 - 24.04.2022 23:48
Eğer size karşı bir ihlal yapılıyorsa bu duruma ihlal ile karşılık vermemeniz gerekiyordu. Jack Steward ve Jin Huan karakterleri ceza alacak, karşı taraf için ekstradan yeni bir şikayet oluşturabilirsiniz.