Olayı basit bir şekilde açıklamaya çalışacağım ; Arkadaş Chinatown'da aracımıza düzkontak atıyordu ve bunu gözümüzün önünde yaptı. Ardından Lian Syaoran (
@Strokee ) ile kavgaya giriştiler fakat silahımı çekince arkadaş kaçmaya çalıştı, kaçtığı süre zarfında Bunny Hooping yapmayı da ihmâl etmedi.
Ben rolün şu âna kadar anlattığım kısmında ve birazdan anlatacağım kısmında bulunuyorum (ne kadar rol denebilirse).

Ardından Lian'ı aradım ve nerde olduklarını sordum, Lian'dan gerekli konum bilgisini aldıktan bir süre sonra yakın olduğum için koşarak oraya gittim ve arkadaş yerdeydi.
Attığım SS'ten de görüldüğü gibi role uymamakta ısrarcı ve istikrarlıydı. Düşmesini bir kenarıya bırakırsak bu arkadaş role uymamaya direndi ve hiçbir emote olmadan kaçmaya çalıştı, bu kaçma çabasının ardından tahminimce attığı videoda görüldüğü gibi Jack ezerek durdurmaya çalıştı.
Kişiye PM'den role uymasını söylememe rağmen hiç oralı olmadı ve en çok kendi biliyormuş gibi "Araç 2 kişilik, sistemsel olarak bagajda olamayacağım için..." gibi bahaneler üretmeye başladı. Bu bahane serüveninin ardından ben de araçtan indim ve Jack'e aracı Chinatown'a sürmesini söyledim fakat arkadaş hâla "ısrarla" araca binmiyordu. Üstüne-üstlük "/do Şikayet açabilirsiniz." gibi bir emote kullandı.
Bunny Hooping yaptığına dâir SS elime geçtiği zaman bu iletiyi düzenleyerek aşağıda paylaşacağım. İyi roller, iyi forumlar.

Olayın başından-sonuna chatlog konuşmaları ;