0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N/A
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reteos_Moses @hapY Olaya dahil olan şahit karakter adı: Caleb Zikomo @bloddsmell Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2022 01:27İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAKKendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.CEZASI: Hapis.AlıntıN/AYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif çatışma bölgesinde vurulduktan sonra yüksek ihtimalle ic jail ve silahının gitmemesi için oyundan çıktı, yakalandığı takdirde silahına el koyup ic jaile atacaktık.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/n37rtfSpoiler: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): @bloddsmell forum isimli arkadaştan aldığım /hasarlar ss'inde Reteos_Moses karakterinin deagle ile vurduğu gözüküyor ve benim eklemiş olduğum videoda da bu mevcut. Arkadaştan aldığımız iki ssten birisinde ismi var diğerinde yok. /q atmış olduğu çok bariz. Zaten OOC siciline bakıldığında kural ihlali yapmaya çok açık bir oyuncu olduğu farkedilebiliyor.
Alıntı yapılan: salvatores - 04.04.2022 02:15 Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reteos_Moses @hapY Olaya dahil olan şahit karakter adı: Caleb Zikomo @bloddsmell Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2022 01:27İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAKKendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.CEZASI: Hapis.AlıntıN/AYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif çatışma bölgesinde vurulduktan sonra yüksek ihtimalle ic jail ve silahının gitmemesi için oyundan çıktı, yakalandığı takdirde silahına el koyup ic jaile atacaktık.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/n37rtfSpoiler: GösterGizleEk açıklamalar(varsa): @bloddsmell forum isimli arkadaştan aldığım /hasarlar ss'inde Reteos_Moses karakterinin deagle ile vurduğu gözüküyor ve benim eklemiş olduğum videoda da bu mevcut. Arkadaştan aldığımız iki ssten birisinde ismi var diğerinde yok. /q atmış olduğu çok bariz. Zaten OOC siciline bakıldığında kural ihlali yapmaya çok açık bir oyuncu olduğu farkedilebiliyor.Arkadaşlar tdm sunucusu oynadıklarını sanıyor galiba, dm atıyorlar fakat şikayet açmakla ugrasamayacagim videolarına koyup meze ettiklerini sanmalari benim için büyük bir zevk kişiler durduk yere beni vuruyor sonrasında Memurlsr gelip bu arkadaşları vuruyor sonrasında hasarlardan da görüleceği üzere şikayet edilen arkadaş vurulduğu anda oyundan çıkıyor ironik bir durum silah bu gider gelir fazla takmayın şahitliğimi onaylıyorum ek kanıt istenirse atarım.