Konu: [21.03.2022]Elena Victoria | VCPD Karşı Kurallar.  (Okunma sayısı 143 defa)

#0 - 21.03.2022 21:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elena Victoria @ceto2741

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rahul Roy @Rusky Stephen Barton @Rennie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
37-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşını kovalamamı sabote etmeye çalışıyor mixing'e dair şüphelerimde vardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sizden ricam arkadaşın gereken cezayı alması.

« Son Düzenleme: 21.03.2022 21:31 Rosenfeld »

#1 - 21.03.2022 21:21
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.03.2022 21:42
@ceto2741 En kısa sürede savunmanızı gerçekleştirin, 24 saatiniz bulunuyor.

#3 - 22.03.2022 00:32
Arkadaşımın peşine polis takılıyor ve bende peşlerinden gidiyorum ve bir kaç yerde çarpışma oluyor ic olarak her türlüde dostumu korurum bu benim için bir sabote olmuyor siz nasıl bir araca 10 araç gelip çeviriyorsanız benim içinde ic’de bunu uygulama şansı tanıyorum.

#4 - 22.03.2022 00:34
Arkadaşımın peşine polis takılıyor ve bende peşlerinden gidiyorum ve bir kaç yerde çarpışma oluyor ic olarak her türlüde dostumu korurum bu benim için bir sabote olmuyor siz nasıl bir araca 10 araç gelip çeviriyorsanız benim içinde ic’de bunu uygulama şansı tanıyorum.
Yanlış düşünüyorsun VCPD karşı kuralları okumanı tavsiye ederim, bizim yaptığımız takip ile sizinki ile bir olmuyor sonuçlanabilir.

#5 - 22.03.2022 02:34
Öncelikle merhaba yaptığınız tam olarak arkadaşınızı koruduğunuz söylenemez saçma bir şekilde araç sürerek hasar vermekten öteye gitmedi bunun dışında bu olayı alışkanlık haline getirdiğinizi gözlemledim bilerek isteyerek yanlamak, memurları kışkırtmak için yapılan tüm saçma hareketler.11 den fazla kaçmadan dolayı IG cezanız mevcut alışkanlık etmiş gibiniz evet oyun oynuyoruz arada 57V görmek güzel oluyor fakat her gün üste üste sizin aracınızı plakanızı görmek pek hoş olmuyor PD tarafı için bir yerden sonra iş saçmalamaya dönüyor daha kaliteli roller ile peşinize PD,FHP,SD takabileceğinize inanıyorum sevgilerle.
« Son Düzenleme: 22.03.2022 02:36 Rennie »

#6 - 22.03.2022 03:13
Merhaba, savunma baz alınarak şikayet incelendi ve karara varıldı.

VCPD kuralları gereğince bunu yapmanız zaten yasak fakat mixing konusunda yeterli kanıt görünmüyor, ilgili karakter CR kapsamında cezalandırılacak.