Konu: Maske_23941 Emotesiz İşlem - DM  (Okunma sayısı 205 defa)

#10 - 15.03.2022 22:10
@marshmallow Kanıt güncellendi, admin kararı bekleyebiliriz daha fazla ileti kirliliğine gerek yok. Her şeyi şikayet savunmasın da açıkladım admin savunmamı uzatmamı isterse uzatırım siz ileti atmadığınız sürece tarafımca başka bir ileti gelmeyecektir.
Güncelleme için teşekkür ederim, ekran görüntüsünde birkaç yanıtım olacak sadece. Tokyo karakteri oluşumumun R19'u ve konuşma gerçekleşiyor. Madem ki birliğim hakkında bu kadar bilgilisin, yani benim Underground oluşumunda olduğumu biliyorsun, o sırada Tokyo karakteri ve etrafında Underground üyesi olan yaklaşık 4-5 kişi daha bulunuyor. Onlara ateş etmek yerine gelip direkt olarak bana ateş ediyorsun. Ayrıyeten tekrardan belirteyim emotenin düşürdüğün veya sıktığın kişinin chatlogunda gözükmesi gerekiyor. Bu durumda benim chatlogumda gözükmediği için hatalı konumda bulunuyorsun. Telsizde ise oradan çıksınlar gibi bir yazı geçmişsin ancak hâla BAYZHANOV - The Sverdlovkskaya OPG oluşumu hood içerisindeyiz. Bir ihlalde burada gerçekleştiriyorsun, seninde dediğin gibi tarafımca daha fazla bir yanıt gelmeyecek. Ekran görüntüleri ortada, şikayet sonuçlanabilir.

BAYZHANOV - The Sverdlovkskaya OPG birliği düşman bir birlik değil, onun hoodu içerisin de seni vurabilirim, evet. Burada bir ihlal yok orada sana sıkmamın sebebi savunmasız olman bir diğer konuya gelecek olursak istediğim düşmanıma sıkarım karakterimin kendi bileceği bir konu  :) Senin de konuşmaların da hazır bekliyorum yazıyor ben buna bir şey diyor muyum demiyorum, lafın sonuna geleyim savunmam bu kadar sonuçlanabilir adminden gelecek cevabı bekleyelim

#11 - 15.03.2022 22:26
Birlik yetkililerim de bu durumu onaylayacaklardır, kimseye kafamıza göre sıkmıyoruz arkadaşlar bulun bilincin de olun.
Birlik içi yapılmış bir rol ssi;

"Hayalet" kod ismi Casper_Livingston yani Stance'a ait bir karakter oluyor, ancak Casper karakteri 12 Mart tarihinde bırakılmış bir karakter.
şu şekilde

Aldığın mesaj yani tahmini en az 3 günlük bir mesaj.

Bu rol ise tarihe baktığımız zaman dün yapılmış bir rol yani Casper karakteri rolsel olarak gittikten 2 gün sonra olan bir rol.

Hayalet kod adlı, Casper karakteri şuanda aktif bir karakter değil.

Rolleri çok iyi takip ettiğin için arada böyle bir şey kaçmış sanırım, iyi forumlar dilerim.

#12 - 15.03.2022 22:30
Emote düşmesini nasıl ayarlıyabilirim size gayet yakında emote attım ve düşmemiş yapacak bir şey yok. Taraf değiştirip veya ayrılmanız beni ilgilendirmiyor karakterim bunu ıc de bilmiyor, her şeyi takip etmek zorun da değilim. Birkaç gün önce garajınızı bastık ve devamını getirdim olay basit. Bu kadar üzüleceğini bilsem seni vurmazdım, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 15.03.2022 22:32 Gustavo »

#13 - 15.03.2022 22:32
Taraf değiştirip veya ayrılmanız beni ilgilendirmiyor karakterim bunu ıc de bilmiyor, her şeyi takip etmek zorun da değilim. Birkaç gün önce garajınızı bastık ve devamını getirdim olay basit. Bu kadar üzüleceğini bilsem seni vurmazdım, sonuçlanabilir.
Üzülmekle alakalı değil, kuralları olan bir platformda OYUN oynuyoruz. Kuralına göre hareket etmek ağlamak sayılmaz diye düşünüyorum. Sonuçlanabilir  :sampanya:

#14 - 16.03.2022 23:27
Emote konusuyla ilgili bırakılan kanıtta o kadar yakın mesafeden verilmiş bir emotenin karşı tarafta gözükmemesine herhangi bir imkan bulunmuyor, çok önce verilmiş olabilir ve yeterli bir kanıt sayılmaz. Bu sebeple Silah Kuralları kapsamında ceza verilecek.