Konu: [06.03.2022 ] Quillin Rees - Jamerrell Cobb Powergaming  (Okunma sayısı 462 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.03.2022 17:24

Rolde mix bulunmuyor, iyi forumlar
Verdiğin numara yerde olan arkadaşın bilie değil ayrıca diyelim ki şans üzeri gördün (?) ve bir motor geçtiği sırada arkadaşın hemen yerden kalkıp koşarak motora biniyor ve herhangi bir emote vesaire de yok, arkadaşın vurulduğunu biliyor olmalı, şikayete yaralı kural ihlali de ekleyebiliriz. Gerekli kanıtlar aşağıda bulunuyor, inceleyecek admin bunları göz önünde bulundurabilir.
Savunman için teşekkürler, iyi günler.
Spoiler: GösterGizle

quillin karakteri hoodumuzda düştüğü için oralarda (beraber gittiğimiz için düştüğünü biliyorum) dolanıyorum kalktığı gibi yanına yaklaşıyorum o da motora atlıyor bunda herhangi bir problem göremiyorum

#11 - 06.03.2022 17:46
Merhaba, olay ile ilgili gerekli kanıtları & savunmayı Matt_Fagiana (( @Ryzex ))adlı kişi yapacaktır, iyi günler.

#12 - 06.03.2022 17:48
İyi günler, olayın öncüsü benim, bölgeye vardığımda şahıs yerde uzanıyordu. Olay yerine ilk geldiğimde el alışkanlığı olarak hasarlarının kanıtını aldım -ek1, ardından yukarıda konuşulan olaylar gerçekleşti, meta/mix söz konusu ki aradığın numaranın zaten yerde baygın olan şahsa ait olmadığını Machai Naeve belirtmiş, ayrıca yerde yaralı şekilde uzanan bir kişi basit bir şekilde ayaklanıp yanındaki motora binip (araç olsa neyse) kolay kolay kaçamaz, karakterin robot değilse ki değil, bu tarz rollere sunucu kurallarınca izin verilmiyor, bu mümkün değil dostum. Power Gaming'de burada mevcut, öyle yanına gidip onun binmesini bekleyip bindikten sonra hiçbir şekilde rol yapmadan arkadaşını kaçırman zaten meta gaming başlığı altında bir ihlal.

« Son Düzenleme: 06.03.2022 17:55 Ryzex »

#13 - 06.03.2022 18:32
İyi günler, olayın öncüsü benim, bölgeye vardığımda şahıs yerde uzanıyordu. Olay yerine ilk geldiğimde el alışkanlığı olarak hasarlarının kanıtını aldım -ek1, ardından yukarıda konuşulan olaylar gerçekleşti, meta/mix söz konusu ki aradığın numaranın zaten yerde baygın olan şahsa ait olmadığını Machai Naeve belirtmiş, ayrıca yerde yaralı şekilde uzanan bir kişi basit bir şekilde ayaklanıp yanındaki motora binip (araç olsa neyse) kolay kolay kaçamaz, karakterin robot değilse ki değil, bu tarz rollere sunucu kurallarınca izin verilmiyor, bu mümkün değil dostum. Power Gaming'de burada mevcut, öyle yanına gidip onun binmesini bekleyip bindikten sonra hiçbir şekilde rol yapmadan arkadaşını kaçırman zaten meta gaming başlığı altında bir ihlal.

Kendi adıma MİX ile alakalı savunmamı yaptım. Ek olarak, numara bana ait değil. Sokakta birbirlerini gören karakterler telefon üzerinden konum söylüyor, aktif bir savaş rolünde olduğumuz için zaten sokak ve çevresinde dolanıyoruz. Sokakta yüksek rütbeli birinin görünüp, kaçırmaya çalışılması gayet normal. Bende önce gördüğünüz üzere emotemde araca koşturuyorum, daha sonrasında karakterim Jamerrell'i görüyor ve arkasına atlıyor.
« Son Düzenleme: 06.03.2022 18:36 Solomon »

#14 - 06.03.2022 23:13
Şikayet incelendi.

Metagaming için yeterli kanıt bulunmuyor fakat Quillin karakterinin henüz yeni yaralanmışken(silahla vurulmuşken) bu şekilde birinin yardımı olmadan ya da araca taşınmadan kalkıp koşmasının herhangi bir mümkünatı & rol tarafı yok ve ihlal yapılmış.

Quillin karakterine Yaralı Kural İhlali kapsamında ceza verilecek ve ek olarak bunu polise yakalandığı sırada yaptığı için silahına el koyulacak.