Selam. Öncelikle şikayeti yanlış kategoriden açmışsınız, oyuncu şikayetlerine taşınırsa sevirim. Beklediğim isimlerden alakasız şikayet yiyorum, amacınızın açık arama olması da böylece kanıtlanmış oluyor. İnceleyen adminin bunu da değerlendirmesi süper olur. Savunmaya gelecek olursak, Ghalen Howell karakterine NC atmadan önce platforma ara vermiştim. Daha sonrasında platforma geri dönünce Gaetan Howell adlı karakterim benim isteğimle CK oldu ve kardeşi rolünde devam etmek istedim, bu yüzden adımı Ghalen Howell yaptım. Daha sonrasında bu karakterle zevk alamadım ve NC atarak başka karaktere geçtim. Aradan aylar geçti ve Garrel Price adlı karakterim de benim isteğim dışında CK oldu. Ben de nasıl bir karakter açsam diye düşünürken, eski karakterimi geri getirmek istedim. Bazı arkadaşlarıma danıştığımda, Ghalen değil de Ghaalen isminin daha iyi durduğunu söylediler. Ben de Ghaalen Howell yaptım ve rolüme devam ettim. Burada kimseye bir üstünlük sağladığımı veya bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum. Karakterim yasaklı değil ve böyle bir yazılı kural bulunmuyor, karakterim yasaklı olsa ve o karakteri devam ettirmeye çalışıyor olsam bu şikayeti anlardım ama bir anlam çıkaramadım bu şikayetten. Seni ilgilendiren kısım ne? Ceza kayıtlarını sıfırlamaya çalışıyor mantığıyla bu şikayeti açtıysan sana güzel bir haberim var dostum. Forum profilimde "ceza kayıtları" adında bir bölüm var zaten, tüm yediğim cezalar orada gözüküyor.