Konu: Ghaalen Howell  (Okunma sayısı 473 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2022 20:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghaalen_Howell @Vicolays
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olaya şahit değil fakat aynı olayı @n0thing'de yaşamıştı.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, Vicolays arkadaşımız karakter ismini bir harf ekleyerek değiştirmiş ve aynı karakter olarak rollerine devam ediyor. Bunun yasak olduğunu bildiğini düşünüyorum büyük ihtimalle ooc sicil kısmını temizlemek için yaptı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

[spoiler=Kanıtlar] https://cdn.discordapp.com/attachments/871093599436165130/941388353687941140/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/871093599436165130/941390301254258729/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/871093599436165130/941390505651109888/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum, sistem açıklarını kötüye kullanmak hoş değil.

#1 - 10.02.2022 22:18
Selam. Öncelikle şikayeti yanlış kategoriden açmışsınız, oyuncu şikayetlerine taşınırsa sevirim. Beklediğim isimlerden alakasız şikayet yiyorum, amacınızın açık arama olması da böylece kanıtlanmış oluyor. İnceleyen adminin bunu da değerlendirmesi süper olur. Savunmaya gelecek olursak, Ghalen Howell karakterine NC atmadan önce platforma ara vermiştim. Daha sonrasında platforma geri dönünce Gaetan Howell adlı karakterim benim isteğimle CK oldu ve kardeşi rolünde devam etmek istedim, bu yüzden adımı Ghalen Howell yaptım. Daha sonrasında bu karakterle zevk alamadım ve NC atarak başka karaktere geçtim. Aradan aylar geçti ve Garrel Price adlı karakterim de benim isteğim dışında CK oldu. Ben de nasıl bir karakter açsam diye düşünürken, eski karakterimi geri getirmek istedim. Bazı arkadaşlarıma danıştığımda, Ghalen değil de Ghaalen isminin daha iyi durduğunu söylediler. Ben de Ghaalen Howell yaptım ve rolüme devam ettim. Burada kimseye bir üstünlük sağladığımı veya bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum. Karakterim yasaklı değil ve böyle bir yazılı kural bulunmuyor, karakterim yasaklı olsa ve o karakteri devam ettirmeye çalışıyor olsam bu şikayeti anlardım ama bir anlam çıkaramadım bu şikayetten. Seni ilgilendiren kısım ne? Ceza kayıtlarını sıfırlamaya çalışıyor mantığıyla bu şikayeti açtıysan sana güzel bir haberim var dostum. Forum profilimde "ceza kayıtları" adında bir bölüm var zaten, tüm yediğim cezalar orada gözüküyor.

#2 - 10.02.2022 22:39
Bu olay arkadaşımın başına geldiği için açtım sunucudaki herkes eşit. Sonuçta o karakterle oynadıysan o isimle devam etmelisin olay bu, her şeyin yazılı olması mı gerekiyor biraz mantık kurarak bunu çözebilirsin, yaptığın olay bir ihlal. Kendi düşüncem NC atarken daha dikkatli olmalısın o halde, aaa arkadaşım bunu dedi bu daha güzelmiş bunu yapayım olayı biraz saçma kaçıyor. Bugger kısmında olması gerektiğini düşündüğüm için şikayet burada. Şikayet sonuçlanabilir, daha fazla ileti kirliliğine gerek yok.
İyi roller, iyi forumlar  :sampanya:
« Son Düzenleme: 10.02.2022 22:46 Gustavo »

#3 - 10.02.2022 23:05
Olayı oldu bittiye getirmeye çalışmanı anlamadım. Sunucudaki yazılı kurallara göre rol yapmamız gerekiyor. Yazılı olmayan kurallar genelde IC şekilde, IC karakterlerin (Valachi gibi) belirlediği kurallar oluyor. OOC yazılı olmayan bir kurala uymak zorunda değilim. İster 80 level olayım, ister 5 level olayım. Ben yazılı kurallara göre oynuyorum ve rolümü buna göre şekillendiriyorum. Yoktan bir kuralı ortaya sunmak bana saçma geliyor. Böyle bir kural varsa da yazılı kurallarda olmadığı için alacağım yaptırımı reddediyorum. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.

#4 - 18.02.2022 14:29
Şikayet incelendi.

Karakterin IC gidişatını etkileyen büyük bir faktör yok (sicili yine kabarık), ancak aynı karakteri yönetiyorsanız aynı ismi kullanmalısınız. PD yetkilileriyle iletişime geçip eski karakterinize dönüş sağlayın ve şu anki sicillerinizi asıl karaktere ekletin. Rapor üzerinden ulaşabilirsiniz.

Eklenecek siciller: @southliberty @Vicolays
Spoiler: GösterGizle
1   1.23 Madde C   300 dakika   19.01.2022   Stephen Barton
Kayıt   Sebep   Süre   Tarih   Polis
2   1.26 (KKD)   180 dakika   28.01.2022   Stanislav Zubarev
3   (1.2)Bir Sivili Yaralamak, (1.23)Ruhsatsız Silah Bulundurmak(Deagle), (3.9)Silah Tüccarlığı ve Kaçakçılığı   700 dakika   06.02.2022   Isabel Cordova
4   (1.23)Ruhsatsız Silah Bulundurmak - Deagle için (3.12)Suçluya Yardım ve Yataklık   135 dakika   12.02.2022   Isabel Cordova