Konu: [28.01.2022] NonRP/PD sığınma/Rahatsız edici & izinsiz roller  (Okunma sayısı 523 defa)

#10 - 29.01.2022 15:21
Herkese açık bir şikayette yalan söylemeye utanmıyor musunuz?
https://cdn.discordapp.com/attachments/925026185904283730/936692997389705216/samp_28_01_2022_17_52_59.png

"adamın penisine tekme atar" emotesi için, kadın bir karakter olsa vajinasına veya göğüslerine tekme atsa bu rol tacize girmeyecek mi? Sonuçta cinsel bir organla rol yapıyorsun.

Cop bait olayı için; Prospect bir karakterin yamalı üyelere emir verip "cctv olan bir yerde sıksana" demesi korkutma amaçlı değil. Cop bait için bir teşebbüs var. Karakteri korkutmak için binlerce yol varken cop bait "şakası" inandırıcı değil.

SS'lerin kırpılmamış halini atarsanız sürüşte misiniz değil misiniz anlamış oluruz.

İlerideki şikayetlerde yalan söylememeniz ve üslubunuzu düzeltmeniz dileklerimle.

Ateş etmedik kanka? PD bunu da onaylar şans eseri oradan geçiyorlardı seni gördüler. Kimse copbait falan yapmadı, olay gerçekleşmedi.

#11 - 29.01.2022 15:21
Selam iyi akşamlar.

Savunmaya geleyim;

" Buffalo'da Supporter olan bir karakter sürüş olmadığı halde telsiz kullanıyor "
Sürüşte olmadığımızı kim söylüyor? Sürüşteyiz soru soruluyor cevaplıyorum, ayrıca bunu sende biliyorsun İdlewood tarafında aracını tamir ediyordun geldin bize bilerek vurdun, bana ve motorlara küfür ettin kaçtın.

" Guiseppe karakteri "adamın penisine vurur diye" emote veriyor. "
Verdiğim emotte bir şey görmüyorum, çocuk karakter hızını alamıyor sana bir tane vuruyor.

Kendi savunmam bu şekilde, genel olarak OOC kinle açılmış bir şikayet olarak yorumladım.

Ayrıca; Video kayıdı var, Vice News önünde ilk ateşi açan kişi sensin biz değiliz. PD'e sığınma yok PD yerde seni görüyor yanına geliyor. Yeterli kanıt sunulmadığını düşünüyorum.

Spoiler: GösterGizle
Attığım kanıta bakacak olursanız pekte sürüşte olduğunuz gözükmüyor. Şikayete bakacak yetkili telsiz yazılarını yakınlaştırarak okursa anlayacaktır.

::)

#12 - 29.01.2022 15:33
Selam iyi akşamlar.

Savunmaya geleyim;

" Buffalo'da Supporter olan bir karakter sürüş olmadığı halde telsiz kullanıyor "
Sürüşte olmadığımızı kim söylüyor? Sürüşteyiz soru soruluyor cevaplıyorum, ayrıca bunu sende biliyorsun İdlewood tarafında aracını tamir ediyordun geldin bize bilerek vurdun, bana ve motorlara küfür ettin kaçtın.

" Guiseppe karakteri "adamın penisine vurur diye" emote veriyor. "
Verdiğim emotte bir şey görmüyorum, çocuk karakter hızını alamıyor sana bir tane vuruyor.

Kendi savunmam bu şekilde, genel olarak OOC kinle açılmış bir şikayet olarak yorumladım.

Ayrıca; Video kayıdı var, Vice News önünde ilk ateşi açan kişi sensin biz değiliz. PD'e sığınma yok PD yerde seni görüyor yanına geliyor. Yeterli kanıt sunulmadığını düşünüyorum.

Attığım kanıta bakacak olursanız pekte sürüşte olduğunuz gözükmüyor. Şikayete bakacak yetkili telsiz yazılarını yakınlaştırarak okursa anlayacaktır.

::)
Neden kırpılmış ss atıyorsun dostum? Telsizden arabaya çarpın dediğiniz gözükmesin diye mi?  :D :D

#13 - 29.01.2022 15:53

aynen, rota belirliyorduk. çirkefleşmenin lüzumu yok. toxicliğini kendine sakla, savunmalar bittiyse yönetici kararına bırakalım

#14 - 29.01.2022 15:56

aynen, rota belirliyorduk. çirkefleşmenin lüzumu yok. toxicliğini kendine sakla, savunmalar bittiyse yönetici kararına bırakalım
Rota belirliyorsanız neden hala ssleri sansürlüyorsun? Yarısını da kırpmışsın zaten.  :D

#15 - 29.01.2022 15:58

Rota belirliyorsanız neden hala ssleri sansürlüyorsun? Yarısını da kırpmışsın zaten.  :D

dalga mı geçiyorsun?  yönetici isterse kırpılmamış halini atacağım, özel mesajlarımı sansürlemem seni nasıl rahatsız ediyor? ileti kalabalığı yapmayı keselim, yönetici iletisi bekleyelim.

#16 - 29.01.2022 16:10

Arkadaşım sorunlu birisine benziyorsun sen. Olayın başlangıcı tamamen senin üzerinden başlıyor, sorunun ne senin? Kimse sana suçlama atmıyor sen bize şikayet açıyorsun biz savunma yaptık bitti. Uzatmada şikayet sonuçlansın artık

#17 - 02.02.2022 19:53
@ukicik Özel mesajlarınız hariç sansürlediğiniz yerlerin tam fotoğrafını atın lütfen.

#18 - 02.02.2022 20:12
@breackner mesaj kutunuzu kontrol eder misiniz?

#19 - 07.02.2022 11:24
Merhabalar, şikayet incelendi atılan savunma için SS'lerin çoğu kırpılmış olduğu için kanıt niteliği taşımamakta. Ceza verilecek.