Herkese açık bir şikayette yalan söylemeye utanmıyor musunuz? https://cdn.discordapp.com/attachments/925026185904283730/936692997389705216/samp_28_01_2022_17_52_59.png"adamın penisine tekme atar" emotesi için, kadın bir karakter olsa vajinasına veya göğüslerine tekme atsa bu rol tacize girmeyecek mi? Sonuçta cinsel bir organla rol yapıyorsun. Cop bait olayı için; Prospect bir karakterin yamalı üyelere emir verip "cctv olan bir yerde sıksana" demesi korkutma amaçlı değil. Cop bait için bir teşebbüs var. Karakteri korkutmak için binlerce yol varken cop bait "şakası" inandırıcı değil.SS'lerin kırpılmamış halini atarsanız sürüşte misiniz değil misiniz anlamış oluruz.İlerideki şikayetlerde yalan söylememeniz ve üslubunuzu düzeltmeniz dileklerimle.
Alıntı yapılan: thefuzzy - 28.01.2022 21:14Selam iyi akşamlar.Savunmaya geleyim;" Buffalo'da Supporter olan bir karakter sürüş olmadığı halde telsiz kullanıyor "Sürüşte olmadığımızı kim söylüyor? Sürüşteyiz soru soruluyor cevaplıyorum, ayrıca bunu sende biliyorsun İdlewood tarafında aracını tamir ediyordun geldin bize bilerek vurdun, bana ve motorlara küfür ettin kaçtın." Guiseppe karakteri "adamın penisine vurur diye" emote veriyor. "Verdiğim emotte bir şey görmüyorum, çocuk karakter hızını alamıyor sana bir tane vuruyor.Kendi savunmam bu şekilde, genel olarak OOC kinle açılmış bir şikayet olarak yorumladım. Ayrıca; Video kayıdı var, Vice News önünde ilk ateşi açan kişi sensin biz değiliz. PD'e sığınma yok PD yerde seni görüyor yanına geliyor. Yeterli kanıt sunulmadığını düşünüyorum.Spoiler: GösterGizle Attığım kanıta bakacak olursanız pekte sürüşte olduğunuz gözükmüyor. Şikayete bakacak yetkili telsiz yazılarını yakınlaştırarak okursa anlayacaktır.
Selam iyi akşamlar.Savunmaya geleyim;" Buffalo'da Supporter olan bir karakter sürüş olmadığı halde telsiz kullanıyor "Sürüşte olmadığımızı kim söylüyor? Sürüşteyiz soru soruluyor cevaplıyorum, ayrıca bunu sende biliyorsun İdlewood tarafında aracını tamir ediyordun geldin bize bilerek vurdun, bana ve motorlara küfür ettin kaçtın." Guiseppe karakteri "adamın penisine vurur diye" emote veriyor. "Verdiğim emotte bir şey görmüyorum, çocuk karakter hızını alamıyor sana bir tane vuruyor.Kendi savunmam bu şekilde, genel olarak OOC kinle açılmış bir şikayet olarak yorumladım. Ayrıca; Video kayıdı var, Vice News önünde ilk ateşi açan kişi sensin biz değiliz. PD'e sığınma yok PD yerde seni görüyor yanına geliyor. Yeterli kanıt sunulmadığını düşünüyorum.
Alıntı yapılan: catchtherainbow80 - 29.01.2022 13:55Alıntı yapılan: thefuzzy - 28.01.2022 21:14Selam iyi akşamlar.Savunmaya geleyim;" Buffalo'da Supporter olan bir karakter sürüş olmadığı halde telsiz kullanıyor "Sürüşte olmadığımızı kim söylüyor? Sürüşteyiz soru soruluyor cevaplıyorum, ayrıca bunu sende biliyorsun İdlewood tarafında aracını tamir ediyordun geldin bize bilerek vurdun, bana ve motorlara küfür ettin kaçtın." Guiseppe karakteri "adamın penisine vurur diye" emote veriyor. "Verdiğim emotte bir şey görmüyorum, çocuk karakter hızını alamıyor sana bir tane vuruyor.Kendi savunmam bu şekilde, genel olarak OOC kinle açılmış bir şikayet olarak yorumladım. Ayrıca; Video kayıdı var, Vice News önünde ilk ateşi açan kişi sensin biz değiliz. PD'e sığınma yok PD yerde seni görüyor yanına geliyor. Yeterli kanıt sunulmadığını düşünüyorum.Spoiler: GösterGizle Attığım kanıta bakacak olursanız pekte sürüşte olduğunuz gözükmüyor. Şikayete bakacak yetkili telsiz yazılarını yakınlaştırarak okursa anlayacaktır.Spoiler: GösterGizle
Spoiler: GösterGizleaynen, rota belirliyorduk. çirkefleşmenin lüzumu yok. toxicliğini kendine sakla, savunmalar bittiyse yönetici kararına bırakalım
Alıntı yapılan: ukicik - 29.01.2022 15:53Spoiler: GösterGizleaynen, rota belirliyorduk. çirkefleşmenin lüzumu yok. toxicliğini kendine sakla, savunmalar bittiyse yönetici kararına bırakalım Rota belirliyorsanız neden hala ssleri sansürlüyorsun? Yarısını da kırpmışsın zaten.