Konu: [02.02.2022] Reteos Moses - ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q)  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2022 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reteos Moses - @hapY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wendy Paisley @Hyperion

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.02.2022 - 21.49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, Kasparov Bulvarında aktif KOD0 durumu mevcuttu, KOD0 durumları yavaş yavaş bitmeye başlıyordu. HOTEL ekibi bulvarda bir adamın olduğunu söyledi, kişinin yanına gittiğimizde ellerini kaldır dedim ve /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Son zamanlarda bu fazla olmaya başladı, başıma geleceğini sezdim, kanıtlarımı aldım. /q attığı belli olmaktadır, 7-8 dakika bir süre /id Moses yaptık fakat sonuç alamadık. IC sebeplerden dolayı o bölgeden zorunlu olarak ayrılmak durumundaydık.

#1 - 03.02.2022 01:08
İyi geceler oyunum çok kasıyordu her donduğunda crash yiyordum orada ise quit atmadım crash yedim. Bilgisayar kapandı falan birkaç dakika bilgisayarı açmakla uğraştım sonrasında oyuna girdim.

#2 - 03.02.2022 12:20
İyi geceler oyunum çok kasıyordu her donduğunda crash yiyordum orada ise quit atmadım crash yedim. Bilgisayar kapandı falan birkaç dakika bilgisayarı açmakla uğraştım sonrasında oyuna girdim.
Günaydın, oyun zevkinizin bozulmasına gerek yok. Bunlar olabilecek şeyler, geri çekiyorum.  :vice: