Konu: [24.01.2022 - Toplu şikayet] GBİ, retarted rp, yetersiz rol bilgisi  (Okunma sayısı 531 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.01.2022 12:52
Orada senden sayıca üstün durumdayız, laflarımıza karşılık hala bize kışkırtıcı sözler edersen bu rollere tabiiki girişmek mecburiyetinde kalırız. Savaş esnasında tutuklanmışız, sonuçta ruhsuz bir karakter canlandırmıyoruz. Onlarında bir hisleri, duyguları olacak yanii. O an oradaki tüm karakterler tutuklandığı için sinirli ve gergindi sende bu durumda bir nevi stres topu oldun, o lafların devamlılığını sürdürmeseydin hiçbir şey olmazdı. Sadece her şey sözde kalırdı, senin yaklaşımın bu fiziksel şiddete yol açtı. Diyecekler bu kadar, sonuçlanabilir.

#11 - 25.01.2022 13:10
Orada senden sayıca üstün durumdayız, laflarımıza karşılık hala bize kışkırtıcı sözler edersen bu rollere tabiiki girişmek mecburiyetinde kalırız. Savaş esnasında tutuklanmışız, sonuçta ruhsuz bir karakter canlandırmıyoruz. Onlarında bir hisleri, duyguları olacak yanii. O an oradaki tüm karakterler tutuklandığı için sinirli ve gergindi sende bu durumda bir nevi stres topu oldun, o lafların devamlılığını sürdürmeseydin hiçbir şey olmazdı. Sadece her şey sözde kalırdı, senin yaklaşımın bu fiziksel şiddete yol açtı. Diyecekler bu kadar, sonuçlanabilir.
Yazdıklarımı okudun mu? Eğer okuduysan bile anladığından şüphe duyuyorum. GÜVENLİ BÖLGE adı altında olan bir bölgedeyiz. Karakterinin sinirli olması inan umrumda değil. Orası güvenli bölgeyse rolünü ona göre yapmak zorundasın. Kodeslerde olmayıp aynı bu yaşanan olay, atıyorum Star Fish'te yaşansa karakterim CK bile olabilir, merak etme bunun bilincindeyim. Fakat güvenli bölgede daha savaşta olduğunu bilmediğimiz bir oluşumun üyelerinin laflarına karşı altta kalmamı beklemiyorsundur diye düşünüyorum. Burada şikayetçi olduğum kısım sizin olayı başlatmanız. Durduk yere ben size sallasam anlarım, ki sallamam için bir sebep bile yok ortada. Tekrar tekrar söylüyorum çünkü arkadaşlar anlamak istemiyor. Siz bana sataşıyorsunuz, ben karşılığını veriyorum. Burada olayı başlatıp ihlal yapmanızdan şikayetçiyim.

#12 - 25.01.2022 13:14
Arkadaşım, savaş içerisindeyiz. Oranın GBI olması rol yapmamıza engel olacak bir yer değil. Tutuklanmışız, hapishanenin içi. Anlıyor musun? Herkes orada gergin, senin karakterinde karşı tarafa mensup. Orada sana laf atmayacağımda, yanımdaki beraber savaştığım dostuma mı kızacağım? Lütfen, azıcık realistik olalım. Orada diğer arkadaşların tabii ki seni düşürmeleri yanlış fakat sözel olarak atışmamız gayet normal. Anormal bir durum olduğunu görmüyorum.

#13 - 25.01.2022 13:24
Arkadaşım, savaş içerisindeyiz. Oranın GBI olması rol yapmamıza engel olacak bir yer değil. Tutuklanmışız, hapishanenin içi. Anlıyor musun? Herkes orada gergin, senin karakterinde karşı tarafa mensup. Orada sana laf atmayacağımda, yanımdaki beraber savaştığım dostuma mı kızacağım? Lütfen, azıcık realistik olalım. Orada diğer arkadaşların tabii ki seni düşürmeleri yanlış fakat sözel olarak atışmamız gayet normal. Anormal bir durum olduğunu görmüyorum.
Azıcık realistik olmamızı mı istiyorsun? Pekala, o halde Hoffman oluşumunun üyelerini dışarıda gördüğüm gibi CK ediyorum. Baron oluşumu olarak bildiğiniz Idlewood Mafia Brims oluşumuna karşı bu rolleri sergilediğiniz için CK hakkınızı otomatik olarak vermiş oluyorsunuz. Realistik olalım mı?

Maalesef ki realistik rol yapmak isterken oyunun kurallarına da uymak zorundasınız. Uymuyorsanız ceza yersiniz, basit mantık. Madem bu kadar eminsin, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#14 - 25.01.2022 19:15
Merhabalar, Ekran görüntülerinde her şey net olarak gözüküyor. Karakterler ceza alacak.