• Düzkontak işlemi için alet çantasına ihtiyacınız vardır. Alet çantasını pawnshop dükkanından satın alabilirsiniz.• Düzkontak işlemine başlamak için /duzkontak komutu kullanılır ve belli bir süre içinde düzkontak işlemi başarılı/başarısız olarak sonuçlanır.Sistemler kısmında bile böyle bişey yazmıyor, umarım dalga geçmiyorsundur? Alıntı yapılan: Hiki - 06.11.2021 16:50Alıntı yapılan: heraklesn - 06.11.2021 09:52Düzkontak sisteminde "kendi" yapabileceğin bişey yokki? Yanlış mıyım? Tamamen şansa bağlı, ki sorun burada.. Eğer ki kilit kırmada ki gibi bir minigame tarzı bir sistem olsa en azından kendi hatamızdan yapamadığımızı bilip kendimize kızalım. Ve tekrardan söylüyorum 9 SAAT çok uzuuun.Minigame sistemini mantıksız buluyorum şuanki sistem gayet güzel. Kendi yapabileceğin şey var oyun içi bunu ic öğrenmelisin. Şuanki sistemi çözseniz hemen-hemen 100 de 90 şansınız olabilir zaten.
Alıntı yapılan: heraklesn - 06.11.2021 09:52Düzkontak sisteminde "kendi" yapabileceğin bişey yokki? Yanlış mıyım? Tamamen şansa bağlı, ki sorun burada.. Eğer ki kilit kırmada ki gibi bir minigame tarzı bir sistem olsa en azından kendi hatamızdan yapamadığımızı bilip kendimize kızalım. Ve tekrardan söylüyorum 9 SAAT çok uzuuun.Minigame sistemini mantıksız buluyorum şuanki sistem gayet güzel. Kendi yapabileceğin şey var oyun içi bunu ic öğrenmelisin. Şuanki sistemi çözseniz hemen-hemen 100 de 90 şansınız olabilir zaten.
Düzkontak sisteminde "kendi" yapabileceğin bişey yokki? Yanlış mıyım? Tamamen şansa bağlı, ki sorun burada.. Eğer ki kilit kırmada ki gibi bir minigame tarzı bir sistem olsa en azından kendi hatamızdan yapamadığımızı bilip kendimize kızalım. Ve tekrardan söylüyorum 9 SAAT çok uzuuun.
Alıntı yapılan: heraklesn - 06.11.2021 17:32• Düzkontak işlemi için alet çantasına ihtiyacınız vardır. Alet çantasını pawnshop dükkanından satın alabilirsiniz.• Düzkontak işlemine başlamak için /duzkontak komutu kullanılır ve belli bir süre içinde düzkontak işlemi başarılı/başarısız olarak sonuçlanır.Sistemler kısmında bile böyle bişey yazmıyor, umarım dalga geçmiyorsundur? Alıntı yapılan: Hiki - 06.11.2021 16:50Alıntı yapılan: heraklesn - 06.11.2021 09:52Düzkontak sisteminde "kendi" yapabileceğin bişey yokki? Yanlış mıyım? Tamamen şansa bağlı, ki sorun burada.. Eğer ki kilit kırmada ki gibi bir minigame tarzı bir sistem olsa en azından kendi hatamızdan yapamadığımızı bilip kendimize kızalım. Ve tekrardan söylüyorum 9 SAAT çok uzuuun.Minigame sistemini mantıksız buluyorum şuanki sistem gayet güzel. Kendi yapabileceğin şey var oyun içi bunu ic öğrenmelisin. Şuanki sistemi çözseniz hemen-hemen 100 de 90 şansınız olabilir zaten. Malesef dalga geçmiyorum
Alıntı yapılan: Hiki - 06.11.2021 17:38Alıntı yapılan: heraklesn - 06.11.2021 17:32• Düzkontak işlemi için alet çantasına ihtiyacınız vardır. Alet çantasını pawnshop dükkanından satın alabilirsiniz.• Düzkontak işlemine başlamak için /duzkontak komutu kullanılır ve belli bir süre içinde düzkontak işlemi başarılı/başarısız olarak sonuçlanır.Sistemler kısmında bile böyle bişey yazmıyor, umarım dalga geçmiyorsundur? Alıntı yapılan: Hiki - 06.11.2021 16:50Alıntı yapılan: heraklesn - 06.11.2021 09:52Düzkontak sisteminde "kendi" yapabileceğin bişey yokki? Yanlış mıyım? Tamamen şansa bağlı, ki sorun burada.. Eğer ki kilit kırmada ki gibi bir minigame tarzı bir sistem olsa en azından kendi hatamızdan yapamadığımızı bilip kendimize kızalım. Ve tekrardan söylüyorum 9 SAAT çok uzuuun.Minigame sistemini mantıksız buluyorum şuanki sistem gayet güzel. Kendi yapabileceğin şey var oyun içi bunu ic öğrenmelisin. Şuanki sistemi çözseniz hemen-hemen 100 de 90 şansınız olabilir zaten. Malesef dalga geçmiyorum