Dostum fear rp yapmayı biliyorum ama senin ile role girmediğim için yapmam gerektiğini sanmıyorum, pedmove çekmemin nedeni bağzı yürüyüşlerde kambur yürüyor ve skin buglu gözüküyor, savaşta olduğunu ne bileyim? Araçtan indiğime dair kanıtın var ise savunma olarak atabilirsin veya sana karşı bir fear rp yapmadıysam artı olarak herhangi bir role girdiysem, rolünüzü baltalamadan ara yoldan ilerledim, güzelce sokaktan uzaklaş diyebilirsin, hakaret ederek bir yere gelemezsin, istersen Attardi ile savaşta ol bu beni ilgilendirmiyor. Binco tüm sunucunun kullanabileceği bir bölge ben aksesuar almaya geldim dostum, hood bölgeni başka yere taşıtabilirsin veyada bir daha karışmazsan iyi olur, rolünüzü baltalamayayım diye ara sokaktan ilerliyorum kimse ile bir bağlantım yok iyi görevler. Normal bir dil ile uyarsanda çıkarım yani sokaktan illaha gelip küfür etmeni gerektiren bir durum söz konusu değil ceza almasını istiyorum fear rp yaptığım veya bir yerde role girdiğim hatta şahısın dediği gibi araçtan indiğimin bir kanıtı var ise savunmanızda belirtiniz, ceza almasını talep ediyorum tekrardan sonuçlanabilir şahısında dediği gibi admin kararı iyi forumlar iyi görevler dilerim saygılarımla.