"Ayriyetten sen RK'lı isen arabayla gezmemen gerekiyor, ben kahin değilim sdo atman gerekiyor..." ado rklıdır saçmalığına açıklama yapmak zorunda değilim, bunu özel mesajdan senin sorman gerekiyor. Rklıyken hiç kimse araç kullanamıyor mu? 
burada da söylediğim gibi kim olduğunuz hakkında en ufak fikrimiz yok çünkü sizin karakterlerinizi ilk defa bu gece gördük. Ne yama amesi verdiniz fark edebilmemiz için ne de başka bir şey. Durum buyken, hiçbir şekilde sikacaginizi bize hissettirmemisken sdo ve adodan nasıl durum belirtmemi bekliyorsunuz? "ogrenememissiniz" kisminda patladim
(telefon)
Son kez sana da açıklayayım sonrası döngüye girecek çünkü. Yaptığın yorumları tekrar okumanı ve kendinle çelişmemeni öneririm. Kendiniz sizi takip ettiğimizin farkındasınız hatta belirtiniz, ilk savunmada bunu ben de belirttim. Karşında duran kişiler çocuk değil, bir öyle diyip bir böyle diyerek kandırmaya çalışman da uygun değil.
Uzunca süre takip ettik bunun farkındasınız(Ya bunlar bayağıdır takip ediyor, bu işte bir iş var bunu anladık bir /sdo, /ado verelim dersiniz diye düşünerek uzun süre takipledik, bu takiplemeyi siz de belirttiniz zaten), ama takip etmemiş bile olsak o /ado'u vermeniz gerek. Sizin yaralı olduğunuzu sizin ile role girecek ya da girmeyecek kişiler bilmeli. Çevrenizdekiler o /adoya göre hareket eder. Kuralları gözden geçirmenizi ve her ikinizin de hem savunmaları hem de kendi yazılarınızı tekrar okumanızı öneriyorum. Çünkü sürekli farklı yöne çekiyorsunuz. Kısacası ben olaydan bağımsız birileriyle rol yaparken nasıl /ado komutunu kullanıyorsam sizler de kullanacaksınız arkadaşım. Kullanmıyorsanız sonucunu bize yıkmayacaksınız.
Söylediklerin havada kalmasın diye sana ayrı açıklama yapma gereği gördüm. Açıklamamı senin için de yaptığıma göre yetkili kararı bekleyelim.