Güzel arkadaşlarım ne cezasından bahsediyorsunuz? Bilinçli olarak rklı birini neden tekrar vuralım? Şöyle bahsedeyim , PM ooc bir kanal ben sana gelip de PM den neden rk'lı mısın diye sorayım? Savunmaya geçeyim:
Arkanızdan 5 dakika boyunca geldik, şehri gezdik(bunu kendi yorumunda da yazmışsın zaten) sizin rklı olduğunuzu bilmediğimiz için bir süre bekledik fakat siz bilinçli yapmışsınız ki bir /ado bile vermediniz.(Araç ile önünüze geçip yavaşlayarak bir süre sürdüm /ado'nuzu görmek için. Ama orada da belirtmediniz. Ekledigin resimlerde de gözüküyor zaten.) Ben PM kanalından kimseyi rahatsız etmem, PM kanalı bu neden ile olan bir kanal değil. Aktif bir rol var, rol bölüp PM yazamam. Sizin orada kolu sargılıdır, omzu sargılıdır vb. Bu şekilde emote vermeniz gerekirdi. Arkadaşlar ilah değiliz bizler. Oyunumuzu oynuyoruz, oyunda bu komutlar varsa kullanmalısınız. Ben nasıl yaralandığımda /ado ile belirtiyorsam, sizlerinde belirtmesi zorunlu. Kendi hatanızı bize yüklemeyin. Pm atılınca da laf yapan bir çok insan var, tekrar söylüyorum PM kanalı sizin durumunuzu öğrenmek için yok. /Ado kullanarak bunu sizin belirtmeniz gerek. İyi forumlar..
Not: Pm'den rk'lı mısın? Diye soranlara oyunu kuralıyla oynuyor yazmışsın. Pm'den rol böldükleri için adamları tebrik etmen gerçekten komik. Kuralıyla oynasaydınız vurulmayacaktınız. Bazı emotelerin ne işe yaradığını çözememiş olabilirsiniz, bunun suçunu bize yıkmanıza gerek yok.