Konu: Dünyanın sonuna dünyadan önce ulaşan adam: Lance  (Okunma sayısı 1108 defa)

#30 - 16.07.2021 14:39
Sartori rüzgarı eser mi? @balvenie
« Son Düzenleme: 16.07.2021 14:44 METEHAN »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 16.07.2021 18:59
Esmez, Sartori tüm şeytanların arasından meleğe en çok benzeyeniydi. Besin zincirinin tepesindeki melekti, bir daha gelmez, külleri yetiyor zaten.

Bu da, besin zincirinin en aşağısındaki şeytanın jimnastik antrenörü.
Alıntı yapılan: Lance
Kodomanu yolup milyonere veriyorum. Robin Hood duysa okla kalbimden vururdu. Mesele parayla çözülüyorsa, o, mesele değildir. Bu da kendimin Ko­münist Manifesto'su. Karl Marx duysa benimle el sıkışmak için mezarından hortlardı. Sanırım bir şekilde ulaşmam gerek.

Çok rol yapasım var ama hiç rol yapasım yok, çare arıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 28.08.2021 22:03
Lance'ın zihnindeki hayali bir karakter, Jake:
Spoiler: GösterGizle
Alıntı yapılan: Jake
Ölümsüz olduğumu hissediyorum, ölüm ile benim aram en az Afrika'daki bir çocuğun sınırsız suya erişebilmesi kadar uzak. Uzun yıllardır yelkovan ve akrep ile bağım yok. Ben zamana değil, zaman bana ayak uydurmalı. Bu yüzden ben bir mekana gittiğimde, sandalyeyi itmek yerine, masayı kendime doğru çekiyorum. Çünkü evren bana ayak uydurmalı. Artık yorulduğumu hissediyorum. Dakikada bin kez düşünüyorum, artık yoruluyorum. Ben bu evrende sadece mucizelere inanırım. Ne din kitapları, ne ideolojiler, ne yaşam stilleri, ne kurallar. Hiçbiri benim için bir anlam ifade etmiyor. Bazen diyorum, keşke elime devasa bir elektrikli testere verseler de şu dünyayı ortadan ikiye ayırsam. Belki asırlarca sürecek ama, ben ölmeyeceğimi biliyorum.

Ben tetik çektiğimde, silahın patladığı sesi artık duyamıyorum. Tek duyduğum, Amerikan bilardosundaki beyaz topun, siyah topa çarptığı an çıkan ses. Kulağımda çok fazla ses var, algılayamıyorum. Lance, yalvarırım bana yardım et!

Alıntı yapılan: Lance'ın günlüğünden
Merhamet dolu bir ötenazi... Ne anlama geldiğini biliyor musun? Şişkin aklını daha fazla kurcalamadan ben araya gireyim. Jake yatağa düştü, yatalak oldu. Felç geçirdi, sizin orada ne sikim diyorlarsa. Daha fazla acı çekmesine katlanamadım, boğazına sarıldım herifçioğlunun. Artık tek başımayım, bu hamle ölüm döşeğinde eroini bırakmaya benziyor. Onu istediği yaşamla çarpıştırdım, kafa kafaya. Bana sürekli "her zaman yanındayım" diyordu. Ben de bunu, "mezarına kadar gelir, seninle yan yana gömülürüm." olarak algılıyordum. Kayaya tosladım, yanlış algılıyormuşum. Böyle bir son hayal etmemiştim.

Yumurta içeriden kırılırsa yeni bir yaşam, dışarıdan kırılırsa, içerideki yaşam, artık köhne yaşam. Hatırlıyorsun değil mi o hikayeyi? Jake'ın geriye bıraktığı boşluğu, aptalları kandırmak, umut satmak için yazılan kişisel gelişim kitapları ile doldurmaya çalışıyordum. Atladığım nokta, kitabın hedef kitlesine dahil olmadığımdı.

Pekala, yeni bir zehre sarılmamın vakti geldi. Tek ihtiyacım, kızıl bir sürtüğün, ateş kırmızısı rujunun renginde Seconal...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 28.08.2021 22:17
real balvenie'e benziyor sanki bu karakter. zaten her ağır samp'çının birden fazla kişiliği vardır.

lance'i sahalarda görmek dileğiyle.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 28.08.2021 22:20
Pek andırmıyor. Zihnimin artıklarını buraya kusuyorum diyelim sadece.  :-\

Eliot'un da dediği gibi: Yüzünüze iki tane maske takmak zorundaysanız, bir süre sonra hangisinin gerçek olduğunu unutursunuz. (;

Umarım pek yakında günahlar şehrine inecek.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Manifesto,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok