Şimdi bazı arkadaşlar PD de rol yapıp PD kurallarını veya PD rollerini bu konu altında savunmasın, neden desteklemediğini güzel bir şekilde söylesin. Roderick Baker zaten senin bilerek 100 100 armor ile devriye attığından söz etmiyor arkadaşım, stajyerler yapıyor bunu. Sen uzun zamandır PD de rol yapıyorsun, stajyer yeni katıldığı için bilmiyor ve "neyse dur 100 100 ile başlıyım nolcak" falan diyip devam ediyor.
Diğer yorumlara gelecek olursak kimse bir silah sıkma, suikast, misilleme için VP harcamamsı gerekiyor, oyun diyoruz ve bu bir oyun. Ayrıyetten, maske ile sıkıyoruz ve polisler aracını yaralının yanına yanaştırıyor ve koskoca /hasarlar id komudunu girerek kimin neden sıktığını görüp ABP açabiliyor, çok kez gördüm. Bunun için, sırf PD gelip rolü bir şekilde bozmasın diye relog atıyoruz, bir şeyler yapmaya çalışıyoruz arkadaşlar.
Devlet ile savaşamazsın bu doğru, fakat devlette durup dururken seninle savaşmamalı.
Herkes konuya afedersiniz tırı vırı bilgiler yazıyor. Bu konu arkadaşın üstünde gerçekleşmiş zaten, senin üstünde değil. "100 100 armorla görmedim, ateş açılmadı, cartı curtu" konusunu geçmeliyiz. Sizden bir fikir istiyor ve size yapılıp yapılmadığını söylemek yerine açıklayıcı olup sorunu çözmeye oynayın pls.
DM sunucularında oynamıyoruz, bu da doğru. Fakat bu sunucuda asla silah kullanmayacaksın anlamına gelmez. Gerçekten kendinizi çok kaptırıp bu tür yazıları yazmışsınız, anlamadım doğrusu. PD bölgelerde doğru, birisi ateş ettiği zaman "ya polis gelir şimdi kaç" diye içimizden sayıklıyoruz ve kalp ritmimiz atıyor, oradan kaçmak istiyoruz. Yanisi şu arkadaşlar, kimse PD rolü yapıyor diye karşıda duran İl-legal insanlara "sen silah kullanamazsın, otur" diyemez. Amerika da rol yapıyoruz ve başkalarına "türk rolünü bırak" diye hitap ediyorsunuz, burada da foyanız biraz parlıyor.
Konunun altında yazanlar biraz can sıkıcı, ne kadar iyi adamı oynamak istesem bile bunu yazma gereği duydum, PD güçlü, evet, güçlü olması da gerek fakat bu şekilde değil. Fikrimi söyledim, destekleyip desteklemediğimi paylaşmayacağım. Ayrıca sunucuda bulunan insanlara göre PD rolleri, can sıkıcı, bıktırıcı ve daraltıcı rollerden ibaret. Her ne kadar düzgün rol yapmaya çalışanlarda olsa, sunucunun geneli "YA PD ABİ İŞTE GÖRÜYORSUN DEĞİL Mİ?" kafasına denk. Lütfen rollere biraz daha sarılalım ve şu "alayım da rahatlayayım" kafasından uzaklaşalım PD guys. Kimseye yaptın demiyorum fakat çok var, fikrimi belirttim.