Konu: [28.06.2021 - Kurt Bowman] İllegal Kural İhlali, Polise Sığınmak  (Okunma sayısı 928 defa)

#10 - 28.06.2021 17:43
Şikayet eden ve etmeyen oyuncular dışında neden birçok oyuncunun mesajı var. Amacım provoke değil sadece diğer arkadaşlar forum cezası alabilir bu yüzden.

#11 - 28.06.2021 17:47
Arkadaşlar, şikayeti birlik liderinize açtım. Onun bir ağzı yok mu? Kendi savunmasını yapamıyor mu?

Olay içerisinde bizde varız ve şahitlik yapıyoruz.Kendiside savunmasını yaptı.Bizim olayı anlatmamız sana neden sorun oluyor?
« Son Düzenleme: 28.06.2021 17:51 Fam43 »

#12 - 28.06.2021 17:57
Role dahil olduğum ve etiketlendiğim için şikayetle alakalı birkaç şey söylemek isterim.

O gece sahadaki tek ekip bizdik, herhangi bir hareketlilik yoktu ve şehrin her yerinde turlar atıyorduk. Dayson ile yaptığım rol gereği karakterlerimiz biraz fazla kederli, duygusal ve dertli idi. Devriyemizin son saatlerine yaklaşıyorduk, yorulmuştuk. Devriyemizi bitirmeden önce Ganton bölgesinden geçtiğim esnada ilk fotoğrafta da gördüğünüz üzere sağa bir manevra yapıp oradaki kalabalığa doğru gidiyorum. Manevra yapar yapmaz Aria Martin isimli polis arkadaşımız silah gördüğüne dair ihbar veriyor. Bölgeye yanaştığımda zaten bu tarzda bir ihbarda kimsenin üstünü arama gibi bir yetkim yok, bana şüpheli bir hareketinizi gösterene kadar bölgeye müdahale edemem. Bölgede herhangi bir olumsuzluk olmamasına karşın araç içinden müdahale etmeye çalışıyorum, bölgede zaten sizin üstünlüğünüz var ve biz iki kişi olarak onaylı, yüksek riskli bir bölgeye destek gelmeden asla müdahale edemeyiz. Oradaki amacımız polisin varlığını sizlere yansıtmak ve hissettirmekti. Attığın fotoğraftaki cümlelerime bakacak olursanız olayı yatıştırmak ve sakinleştirmek üzerine bir rol sergilemişim, iki tarafında üstüne yürüme gibi bir rolüm olmamış.

Kalabalığı gördüğüm için sağa doğru manevra yapıyorum.
Spoiler: GösterGizle

Manevrayı yaptıktan sonra Aria Martin isimli polis arkadaşımızın ihbarı geliyor.

Kurt Bowman yanıma geldiğinde ne kadar sitem etse de onun bana söylemiş olduğu şeyler karşısında zaten müdahale edemem, şikayet ettiği konuda ufak bir rahatsızlıktan ibaret. Motorlara çarptığınızı ve atıştığınızı dile getiriyor, burada herhangi bir polise sığınma söz konusu bile olamaz. Polis kuvvetleri olarak dezavantajlı ve zayıf durumda olan bizleriz zaten, bize karşı sayıca üstünsünüz.

Sivilde takılan polis karakterin ihbarı üzerine geliyorum ve bölgede fazla durmamak şartıyla kısa sürede varlığımızı hissettirerek olayı yatıştırmaya çalışıyorum, herhangi bir şekilde illegal birlik üyelerinin polise sığınması gibi bir durum söz konusu olamaz. Şüpheli bir hareketiniz olmuş olsaydı yasalar gereği ihbar dinlemeden sizi arama yetkim bulunurdu ama bölge onaylı ve yüksek riskli bölge olduğundan dolayı zaten bunu tek ekip olarak asla yapamazdık. Sahada da yeterli sayıda ekip bulunmamasından kaynaklı sizi bırakmak zorunda kalırdık ve sadece uzaktan gözetlerdik. Son iki fotoğrafa bakacak olursanız benim teklifimi kabul ederek sıkıntı olmayacağını dile getiriyorlar ve bizde buna istinaden bölgede fazla kalmamak için ayrılıyoruz.

Tatlıya bağlayıp olayı yatıştırmaya çalıştığım görüntüler.

Şöyle bir durum daha var; motorlarımıza çarptılar, bize küfür ettiler, rahatsızlık veriyorlar vesaire gibi durumlarda zaten elimizde hiçbir şey olmadığından kaynaklı size müdahalede bulunamayız. Sizi kenara çekip sırf bu yüzden üstünüzü arayamayız. Şayet ihbar doğrulanmış olsa, bir silah görsek, gerilim artsa ve şüpheli hareketlerinize şahit olsak o zaman müdahalede bulunabilirdik ama onun içinde birden fazla ekip çağırmam lazım. O süre zarfına kadar bölgede zaten illegallerin üstünlüğü mevcut.

Yaklaşık birkaç dakikalık şahit olduğum rolde iki taraf içinde olumsuz sonuçlanan bir olay olmadı, hiçbir şeye el koymadık. Araçtan bile inmedik. Rolün sonucunda hapse atılmış, eşyalarınıza el koyulmuş veya üstünüz aranmış, art niyetli bir biçimde onların lehine sonuçlanmış olsa bu bir ihlal olurdu. Bu tarzda açılan şikayetler benim gözümde her iki taraf için konuşmam gerekirse kin olarak algılanabilir, birliklerin prestijini bozan ve zedeleyen şeylerden ibaret. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 28.06.2021 18:00 keyfeymIs »

#13 - 28.06.2021 18:42
Konunun bu kadar uzatılacak bir tarafı yoktu, kurallarda ne olursa olsun illegal bir oyuncunun polise sığınamayacağı net bir şekilde yazıyor. Ağzınızdan çıkan sözcüklerin sorumlusu ben değilim. Bir şey söylüyorsanız söylemeden önce iki defa düşünün o halde. Başka bir yanıt gelmezse sevinirim, tarafımdan başka bir yanıt gelmeyecek.

#14 - 28.06.2021 19:01

İhbar verenede bir bakın ??? OOC oynamayı bırakın arkadaşlar olayları IC yaşayalım OYUN olduğunu unutmayalım, bu kadar kin sizi içten içe bitirir. ;)
« Son Düzenleme: 28.06.2021 19:04 bloddsmell »

#15 - 28.06.2021 19:13
sadece gülüyorum

#16 - 28.06.2021 19:16

İhbar verenede bir bakın ??? OOC oynamayı bırakın arkadaşlar olayları IC yaşayalım OYUN olduğunu unutmayalım, bu kadar kin sizi içten içe bitirir. ;)
ne anlatıyon kanka sen? bir derdin varsa gariban#2960 ekle konuşalım

#17 - 28.06.2021 19:18
la olum ne anlatıyorsunuz harbiden, birlik lideriniz savunmasını yaptıysa daha fazla uzatmayın

#18 - 28.06.2021 20:18
Yorum atarak şahitlik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum, açıklamalar sonrası yetkili kararı bekleyebilir.
Üslubumu bozmaya niyetim yok, kaldığımız yerden devam.

#19 - 13.07.2021 16:34
Herhangi bir illegal birlik üyesi, özellikle de bir illegal birlik lideri polisle bu şekilde konuşup bilgi aktaramaz, bu polise sığınmadır, evet.

Harici olarak şikayetle alakası olmamasına rağmen meraklı meraklı yorumlar atıp burayı kirleten tüm oyuncular IC olarak 200 dakika ceza aldı ve forum hesapları susturuldu, tekrar yapmazsınız. Tekrar yapmayı göze aldığınızda hesaplarınız yasaklanır.