Konu: [06.07.2021] Jealy_Wilhelmstone - David_Cornell - Ratko_Jesovic  (Okunma sayısı 406 defa)

#10 - 07.07.2021 16:39
Tekrardan selamlar. Hiç bir somut emaresi ve kanıtı olmayan ihbar üzerine gelen memurlar arama yapıyorlar ve rol bu şekilde devam ediyor. Burada sürekli roleplay kuralına uyan memurları yadırgamıyorum. Tamamen ihbar hatası. Size şöyle örnek bir rol perdesi tasvir etmeye çalışacağım. A oluşumu yaşadığım bir sorundan ötürü sivil duruma geçiyorum. Ve oluşumdaki bir çok karakter silah taşıyorlar. Hood bölgelerine uzaktan bakınıp /alo 911 "xxx bölgesinde iki kişi silahlı, beyaz tenli, uzun boylular." şeklinde bir ihbar veriyorum ve iki karakter silah kaybı yaşıyor. Sizce bu sağlıklı bir rol mü? İhbara gelen ve ihbarı veren taraf için soruyorum.

Verilen ihbar tamamen hatalı, her silah gören ihbar veremez. Ortada bir çatışma yok. Bir asker olabilirim, polis memuru olabilirim, en kötü ruhsatlı bir silaha sahip olabilirim. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben dedemin evinde silah var diye dedemi ihbar etmiyorum.

Silah gösterdiğinizi kabul etmişsiniz;
"Verilen ihbar tamamen hatalı, her silah gören ihbar veremez. Ortada bir çatışma yok. Bir asker olabilirim, polis memuru olabilirim, en kötü ruhsatlı bir silaha sahip olabilirim. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben dedemin evinde silah var diye dedemi ihbar etmiyorum."
Vice Şehrinde, silah ruhsatı diye bir şey yok. Silahlı olan herkes suçludur, gerçek hayatta ise ruhsatlı silah mevcuttur. Yani baktığınızda her silah gördüğümde ihbar verebilirim, bu benim kararım. Ortada bir çatışma olmasına gerek yok, bir çocuğa silah doğrultuyordun geldiğimde yerine soktun, VİDEOM VAR, dedin. Videonu atsana? Hangi polis memuru veya asker bir çocuğa silah çekti? Veya hangi polis memuru veya asker görev başında değilken eline silah aldı? Vice Şehrinde RUHSATLI SİLAH diye bir şey yok, iyi roller. Dedenizin silahını ihbar etmemenizde sizin hatanızdır, sanaldan böyle şeyleri çok yazmayın bence başınız belaya girmesin.

Bir kez daha selamlar. "Vice şehrinde ruhsatlı silah yok" tabiriniz mg yaptığınız bir kez daha somut şekilde kanıtlar. Benden görünmeyen bir şeyi kanıt olarak sunmamı istiyorsunuz. Biz ise sizden gördüğünüze dair bir kanıt istiyoruz. Açıkçası hiç bir şekilde bilmediğiniz bir şeyin rolünü yapıyorsunuz. Sizden bildiğinize dair kanıt istiyoruz sunmuyorsunuz. Videoya içerideki rollerimizle başlıyoruz. Hiç bir şekilde silahımla role girmedim. Girdiğimi iddia ediyorsunuz ama ne şüpheki bir kanıt sunmuyorsunuz. Aşağıda da videonun başlangıcını bırakıyorum. Video kaydına içerideyken başladım.

Spoiler: GösterGizle

Görüleceği üzere videonun başlangıcı.

Siz ise dışarıda ben henüz kayıtta değilken ihbarı veriyorsunuz. Lütfen dışarıda silahımla görüldüğüme dair bir kanıt sunun. Yaptığımız rolde de görüyorsunuz; silahla bağdaştırılabilecek hiç bir rol yok. Tanışma rolleri yapıyoruz yeni oluşumum ile. Tamamen mg yaparak verdiğiniz ihbar sonucunda silah kaybı yaşadım. Sizin yaptığınız bir ihlal ile süregelen bir rol bu. Lütfen mg yapmadığınıza dair bir kanıt sunun. "bir çocuğa silah doğrultuyordun geldiğimde yerine soktun" bu şekilde söylüyorsunuz. Lütfen kime silah çektim, bunlara dair bir kanıtınız var mı? Varsa sunun lütfen. Tekrardan teşekkürler. Savunmanızı yazarken anormal bbcode'lar kullanmanıza ise gerek yok. Normal bir şekilde yazabilirsiniz, lüzumsuz algı yaratmayalım.

İyi forumlar, yönetici kararı.

#11 - 07.07.2021 18:14

bbcode kullanıp kullanmayacağımdan sana ne? Dışarıda silah çekmesen ben senin silahlı olduğunu nerden bileceğim? OOC Yalana kayıyorsun şu an, dışarıda silah çektin. Zaten kendinde itiraf etmişsin. Bu mesajında, içerideyken aldığın videoyu biz ne yapalım? Ben ihbar verdim, Ayrıca Vice Şehrinde silahlanma illegale giriyor, bunu yazdım diye MG yaptığımı kanıtlamaya çalışıyorsun. IC böyle? Hangi adam bu zamana kadar üzerinden silah çıkınca hapise gitmedi? Ne alaka MG ile? Boş boş konuşuyorsun, sinirimi bozuyorsun. Dışarıda o zaman millete silah çekmeyeceksin kardeşim, düzgüncene rolünü yapacaksın. Sonra böyle MG, şu bu diye konuşuyorsun. Düzgün dur kaptırma silahını.

Tekrardan selamlar. Hiç bir somut emaresi ve kanıtı olmayan ihbar üzerine gelen memurlar arama yapıyorlar ve rol bu şekilde devam ediyor. Burada sürekli roleplay kuralına uyan memurları yadırgamıyorum. Tamamen ihbar hatası. Size şöyle örnek bir rol perdesi tasvir etmeye çalışacağım. A oluşumu yaşadığım bir sorundan ötürü sivil duruma geçiyorum. Ve oluşumdaki bir çok karakter silah taşıyorlar. Hood bölgelerine uzaktan bakınıp /alo 911 "xxx bölgesinde iki kişi silahlı, beyaz tenli, uzun boylular." şeklinde bir ihbar veriyorum ve iki karakter silah kaybı yaşıyor. Sizce bu sağlıklı bir rol mü? İhbara gelen ve ihbarı veren taraf için soruyorum.

Verilen ihbar tamamen hatalı, her silah gören ihbar veremez. Ortada bir çatışma yok. Bir asker olabilirim, polis memuru olabilirim, en kötü ruhsatlı bir silaha sahip olabilirim. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben dedemin evinde silah var diye dedemi ihbar etmiyorum.

#12 - 07.07.2021 18:22
Daha savunma yapmıyorum, yönetim kararı bekleyeceğim. Ne yazarsan yaz, dışarıda silahı millete doğrultup yerine sokacağına düzgün rol yapabilirsin.  :garip:

#13 - 18.07.2021 04:52
Merhaba,

polis karakterler yapması gerekenleri yapmışlar. Bu durumda yapabilecek bir şey yok, savunma yeterli bulundu.