Konu: Kira Bridges - DM  (Okunma sayısı 272 defa)

#0 - 29.06.2021 02:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kira Bridges @Gordisbust

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda gidiyordum, şahıs beni durdurdu. İsmimi vesaire sordu, Verdant bölgesinde oturduğumu söyledim. İsmimi sordu, karşılık olarak söyledim. Bir anda silah çekti, ateş etmeye başladı. Şahısla herhangi bir rolüm bulunmuyor, daha önce de görmedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Artı olarak, olay sonunda polis şikayeti ile silahıma el konuldu. Geri verilmesini talep ediyorum, iyi forumlar.

#1 - 29.06.2021 03:22
Selamlar iyi forumlar, öncelikle şunu söylemek istiyorum dün gece sizin birlğinizle aramızda ufak bir çatışma rolü döndü o yüzden karakterim iyileştikten sonra Hood'unuzun önünde dolaşmaya başladım. Seni orada gördüm ve dün bana saldıran kişilerden birisi olarak düşündüm. Düşünmemde gayet normal, dün gece vurulma olayı olduktan sonra Birlik liderlerleri arasında bir anlaşmaya varılmış ve olay çözülmüş. Bu olaydan ne İC, nede OCC haberim vardı o yüzden role devam ederek birliğinizden birisini düşürüp intikam aldım.
Burada her hangi bir DM konusu göremiyorum, her şeyi role uygun yaptığımı düşünüyorum.
Dün bana sıkılma emotelerinide bırakıyorum her hangi bir sıkıntı çıkmaması için.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 29.06.2021 04:19
Selamlar iyi forumlar, öncelikle şunu söylemek istiyorum dün gece sizin birlğinizle aramızda ufak bir çatışma rolü döndü o yüzden karakterim iyileştikten sonra Hood'unuzun önünde dolaşmaya başladım. Seni orada gördüm ve dün bana saldıran kişilerden birisi olarak düşündüm. Düşünmemde gayet normal, dün gece vurulma olayı olduktan sonra Birlik liderlerleri arasında bir anlaşmaya varılmış ve olay çözülmüş. Bu olaydan ne İC, nede OCC haberim vardı o yüzden role devam ederek birliğinizden birisini düşürüp intikam aldım.
Burada her hangi bir DM konusu göremiyorum, her şeyi role uygun yaptığımı düşünüyorum.
Dün bana sıkılma emotelerinide bırakıyorum her hangi bir sıkıntı çıkmaması için.
Spoiler: GösterGizle

Savunman için, kısa bir açıklama yapacağım. Ardından, daha fazla ileti yollamayacağım, ikili tartışmaya dönmemesi açısından. Dün gece yaşanan olay ile, benim bir alakam yok. Senin kişisel olayını, birliğe yansıtman çok saçma. Ben birliğe gireli bir gün oldu, üstelik doğru dürüst rol çeviremiyorum çalışma saatlerimden dolayı. Beni herhangi bir rolde görmenin ve ya benim sana agresif rol yapmamın bir kanıtı varsa amenna. Şikayeti paşa paşa çekebilirim, fakat gerçek hayatta varsayımlar ile birisini vuramazsın. Bu asla realistik değil, üstelik güvenli bölge içerisinde vuruyorsun. Ocean Bar yakınında, tamirci önünde. Birlik liderlerinin yaptığı anlaşmaya uymalısın, bunu çiğniyorsun. Benim ile olan bir agresif rolün, kanıtın varsa bekliyorum. Karakterinle daha önce, bir rolüm yok iken vurulmam çok saçma. İyi geceler, iyi forumlar diliyorum.

#3 - 01.07.2021 00:38
Selam tekrar son yanıtımı atacağım ikili tartışmaya dönmesine gerek yok. Olayı tekrar özetliyorum, Hiç bir şey yokken bana bütün birlik olarak sıktılar yani kişisel bir olay yok. En az dört, beş araç yola çıktılar ve bölünerek arkadaşım ve beni kovaladılar. Son olarak İdlewood hood'unun içinde vuruldum ve düştüm. Beni vuran kişi ile ne rol çevirmişimdir nede bir sohbetimiz olmuştur, yani bu olay birliğindeki kişileri kapsıyor. Bir mafya birliğisiniz ve o topluluktan başka birisinin sizin mekanınızda gezmesi takılması demek o topluluktan olduğu anlamına gelir. Çalıştığım için geç saatte oyuna giriyorum ve intikam almak için hood bölgenizi çok uzak olmayan bir yerden izliyorum, seni tek başına görüyorum ve doğru pozisyonu bulup seni düşürüyorum. Yani benim IC ve OCC kimseyle bir olayım olmadığı için olayım birliğinizle oluyor.
Ortada bir DM söz konusu değil.(Benim düşüncem)
Güvenli bölge olayı ise orası güvenli bölge değil Vice haritasını açarsan sende görebilirsin.
Daha fazla ileti atıp kalabalıklaştırmak istemiyorum admin kararını bekleyebiliriz.

#4 - 01.07.2021 06:21
Merhaba,

sırf o oluşumda bulunduğunu varsayarak birini vuramazsınız. Eğer bir kişiyi düşürürken çelişki içerisine giriyorsanız bu olaydan vazgeçin, eğer birini vuracaksanız o karakter ile ciddi bir rolünüz olmalı. Kişi ceza alacak. Silah iadesi için ticket oluşturabilirsiniz.