Merhabalar, ilk öncelikle konuya skini çalmadığımı belirterek başlamak isterim. Bu skini discord üzerinden alıp, daha sonra Rone isimli skin yapımcısına düzenleterek 29.04.2021 tarihinde sunucuya eklettim. Bunun için masraf yaptım. Kendisi bir konser rolünde benim skini görünce, bana erkek karaktere geçerek, zaten kız karakterini bıraktığını söylemişti. Kendisinin kız karaktere yeniden dönüp, sanırsam skin değişimi atarak bu skini kullanmasıyla, birçok arkadaşım oyunda aynı skini görünce bana dc'den ulaştılar. Hatta kendisine ulaşıp, ne olduğunu sordum, kız karakterine geri döndüğünü söyledi. Sonra ikimizin kullanması teklifinde bulundum, çünkü birçok oyuncu beni bu skinle tanıyor, olumsuz bir yanıt ile karşılaştım. Kendisiyle 22.05.2021 tarihinde bir konser rolünde karşılaşmıştık, bana pm atarak, bu skini eskiden kullandığını, erkek karakteri ile beni görüp, erkek karaktere geçtiğini ve bir sorun olmadığını söyledi. İkimiz içinde ortak yolu bulmak istiyorum, kendisi ile sesli konuştuk ve bu kararın yetkililere bırakılmasını istedik. Ama kendisi bu durumdan şimdi rahatsız olduğunu belirtti, zaten bunun için daha önceden kendisi izin vermiş ve erkek karakterine geçtiğini söylemişti. Skinin mümkünse değişmemesi yönünde isteğim var, bunun değişmesi rollerimi etkileyeceğini düşünüyorum, zaten skini çalmadığım belli ve masraf yaptım. Skini yükletme tarihim belli, bir sorun olsaydı o zaman konser rolünde görüp, bana ulaşarak izin verdiğini söylemek yerine şikayet edebilirdi. Ve kurallar incelendiği zaman "11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir." diye belirtilmiş. Ben bu skini 29.04.2021 tarihinde eklettim, aslında bu bile yeterli bir kanıt, ama ben olayı açıklamak istedim. Üzerinden uzun bir süre geçtikten sonra izin vermiyorum demesi, biraz kötü oldu. Sadece uğraştırdı. Zaten kendisi ilk gördüğünde izin vermişti. Belki aynı yerden bile skini satın almış olabiliriz, sadece bir düşünce. Ben oyuna skini attırdığımda onun kız karakteri bulunmadığı ve erkek karakteriyle rol yaptığı görülebilir. Çünkü bunu kendisi söylemişti. Log kayıtları kanıt olarak geçer mi bilemiyorum, ama mümkünse kendiniz inceleyebilirsiniz. O konser ile ilgili görüntülerim bulunuyor, log tarihini oradan bularak mesajlara ulaştım. Eğer kendisi skin değişimi ile tekrar bu skini geri attıysa, benim kullandığımı bildiği halde, bana yapmış olduğu "Kişiyle görüşüp uzlaştığım için yasaklama/ceza alma gibi bir yaptırım uygulanmasını asla istemiyorum. Sadece tıpkısının aynısı olan skinimi değiştirmesini(tölerans tanınıyorsa ona skin değişim hakkı verilmesini) talep ediyorum." Aynı talebim onun için geçerlidir. Kendisine ikimizin kullanması teklifinde bulundum ve bunu olumsuz yanıtladığı için bu talebi yapıyorum. Bu söylediklerimi destekleyecek kanıtlar;
Skin yapımcısı Rone ile konuşma görüntülerim.
İkimizin kullanması yönünde bulunan teklifim.
Log tarihi.
[23:04:41] (( >> Simon Lugia (397): bu skini kim verdi sana? ))
[23:04:56] (( << Simon Lugia (397): anlamadım? ))
[23:05:05] (( >> Simon Lugia (397): bu skinin tıpatıp aynısını 1 ay önce kullanıyordum kadın karakterimde ))
[23:05:07] (( >> Simon Lugia (397): özel skin ))
[23:05:10] (( >> Simon Lugia (397): kimden aldın

))
[23:05:39] (( << Simon Lugia (397): arkadaştan satın aldım, birisinin kullandığını bilmiyordum :/ ))
[23:05:52] (( >> Simon Lugia (397): problem değil erkek karaktere geçtim, merak ettim sadece kimden aldığını

))
[23:05:56] (( << Simon Lugia (397):

))