Arkadaşlar size neden rolsel direndiğimin sebebini söyledim, zaten CK işlemi uygulayacağım için direndim. Mesajları iyi okuyun.
Atılmayan bir yumruk ile mi? /tackle komutunun işlemesi için sana OOC yumruk atıyoruz, IC sadece üstüne atlayıp yere düşürüyoruz. Sen 3 defa kaçıyorsun tackle ile düşer düşmez. Bana PM ALOOOOOOOOO EMOTE VERDİM EMOTEEEE (Aynısı olmamış olabilir SSe bakarak yazmadım) derken bizim emotelerimizi okumadın, ancak biz araca atınca YELKEN DEPARTMANA oluyor. Bunu açıklamaya çalışıyorum. Artık bir yetkili bakabilir mi bu şikayete?
Direnmeyi istediğim şekil yaparım, çünkü o direnmenin sonunda CK yatıyor. Forum kurallar linkini okursan ne demek istediğimi anlayacaksın. Ben yolda giderken bir çok kere emote'larda belirttim, oyuncular telsiz veriyordu. Benim yaptığım rolü sen hiçbir şekilde karışamazsın, ne istersem onu yaparım. O yere düşürme olayında o an emote verecekken chat hızlı akıp oyuncular görmemiş olabilir, bununla ilgili ben sana burda haykırıyor muyum? İnsanlık hali, olabilir. Üstüme atlayıp düşürüldüğümde zaten kafam ekip aracına çarptı, sana hala burada yaptığım rolü açıklıyorum ve rolü anlatmam beni çok utandırıyor. Sanki mix yapıyoruz, sana normal gelebilir sanırım sen her gün yapıyorsun.
Ayrıca bunu şikayetten ap ayrı bir şekilde söylüyorum, yüksek riskli bölgelerde o kadar hızlı olmaya çalışıyoruz ki. O emoten kaçtıysa lütfen herhangi bir PD'ye /pm at. Çünkü biz acele ederken bir kaç emote kaçabiliyor. Lütfen buna dikkat et, bizde etmeliyiz etmemeliyiz demiyorum.
PM at diyeceğine gerçekçiliğe kafa yorup etrafına mı baksan? Ama sinirlenince arkadaşına pm'den "MAL MAL ROL YAPIYOR" diyorsun? O zamanda çok iyi takip ediyorsun chati? Senin hiçbir şekilde oyunda veya forumda diksiyonun bulunmuyor. Şuan sana yaptığım kanıtlar ve yazılar boşuna uğraş, her neyse şikayet hakkınız bulunduğu için fazla birşey demiyeceğim yetkiliyi bekliyelim.