Konu: Briella Berisha - Scorcher Moore - Raden Davis  (Okunma sayısı 263 defa)

#10 - 01.06.2021 21:30
Terrell karakteri neyi onaylamış pek anlayamadım açıkcası, SS lerde bile yok ilk brawlı başlatan ve küfürü başlatanlan Terrell, sırf kalabalık gözükmek niyetine etrafdan adam toplamışlar gibi geldi

#11 - 02.06.2021 20:05
Şahitliğimi onaylıyorum.

#12 - 07.06.2021 02:30
2. Ekran görüntüsünde sadece üstüne koşuyordum eğer vurduğuma dair bir kanıtın var ise atabilirsin hasar tablosu veya tekme atarken. Hasımları emotesinde ben hiç bir şey göremiyorum zaten çoğu kişinin kullandığı bir emote bunu bilmeniz lazım. "İşeme" rolüne gelirsek onun için bir izin istiyceğimi bilmiyordum o yüzden direk yaptım yinede yönetici kararı beklemek en iyisi. İyi forumlar. İyi geceler.

#13 - 18.06.2021 16:07
Merhaba, incelendi.

Raden karakteri Onay Gerektiren Roller ve Brawl Kural İhlali sebebiyle ceza alacak. @uzayofcx izin almadan bu tarz rollerin devamını sürdürürseniz yasaklanabileceğinizin bilincinde olun. Ayriyetten sistemsel olarak düşen birini tekrardan sistemsel düşürmeyin, bu konuda da dikkatli olun.

Briella karakteri Car Ramming, Hatalı Emote ve /b kullanma sebebiyle ceza alacak.
Scorcher karakteri Brawl Kural İhlali sebebiyle ceza alacak, şikayet kapatılmıştır.