Selamlar, seviyeli ve iyi forumlar dilerim.
İlk öncelikle neden DM eklediğinizi ve "yasaklama" ibaresini özellikle işaretlediğinizi henüz anlamış değilim. Savunmama geliyorum, Van Ness ekibi bastığı sırada canım fazla değildi ve Motel çatısında duruyordum. Alt tab'dan oyuna dönerken oyunuma anlık donmalar ve süren donma sorunları mevcut, bunun sorunu hareketli + fazla objelerden kaynaklanıyor. Bu sorunu bir tek ben yaşamıyorumdur, zaten Idlewood çevresinde FPS ve drop, donma sorunu yaşayan onlarca oyuncu var. Oyuna döndüğümde silah sesleri duydum ve refleks olarak zıplama tuşuna basıp oradan aşağı atladım, sanırım ilkinde düşmedim ancak daha sonrasında kendimi yaralı konumda buldum, kendilerine defalarca kez belirttiğim gibi "90 saniye" bekledim ve ayağa kalktım, bunu bir RK saymayıp kalktım ve bir saat sonra olan baskına katıldım. Zaten daha sonrasında bununda bir RK olduğu söylendi, hatamı kabullendim. Birlik ile olan roller "İPTAL" edildi ve o baskın rolü iki defa geçersiz sayıldı, geçersiz sayıldığından dolayı şikayet yemeyeceğimi düşündüm ve chill takıldım. İptal edilen bir rol için neden şikayet açma gereksiniminde bulunduğunuzu kavrayabilmiş değilim. Elimde şuanlık bir geçerli kanıt yok ancak bir yerden bulursam buraya yükleyeceğimden emin olabilirsiniz.
Seviye dolu forumlar.