Konu: [29.05.2021 - Arnold Curschmann] IC/OCC dolandırıcılık  (Okunma sayısı 835 defa)

#20 - 30.05.2021 14:49
Ee çok merak ediyorum neyden açıcaksın hiç sıkıntı yok gidip açabilirsin bunu buradan dile getirmen bile saçma gerçekten sana ne diyeceğimi bilemiyorum yazık sadece bunu bil haline üzülüyorum böyle nasıl kaliteli düşürüyorsun hayret 😂😂 Bu arada ssleride bekliyorum hala atamadın boş lafları çok iyi beceriyorsun başarılar dilerim..
başka şeyleri araya sokup konuyu başka yöne çekmeye çalışıyor izin verme şikayet üzerinden ilerle kanka
Sen şikayete ekli bile değilsin neden yorum atıp duruyorsun ceza almasını talep ediyorum
o mekanda benim de param vardı sen beş kuruş koymadın sana demek istediğim o kadar çok şey var ki dişlerimi sıkıyorum söylememek için sen anladın... Sen bu mekanın üstüne çökerek zeki olduğunu zannettin ama aciz olduğunu belli ettin... Sen aciz bir insansın bu cümlemi sakın unutma.

#21 - 30.05.2021 15:00
Bilader bak benim ağzımı açtırtırma daha fazla sen kimsin ki sana beleşe sahiplik salicaktim hayırdır ya ne tatafası bu dolandırdıcı birisin sen umarım banlanir cezanı çekersin.

#22 - 30.05.2021 16:23
SAHIŞ MEKANI SATILIĞA ÇIKARTMIŞ HEMEN İLGİLENİLSİN.@Thorin the dealer

#23 - 30.05.2021 16:28
SAHIŞ MEKANI SATILIĞA ÇIKARTMIŞ LÜTFEN HEMEN İLGİLENİLSİN.@Thorin the dealer

#24 - 30.05.2021 16:48
Mekanı kendi elinizle 1$'a satmışsınız, birine güvenip güvenmemeniz & güvendiğinizde sizi kazıklaması bizim problemimiz değil. Gerçek hayatta da birine bedavaya arabanızı senet imzalayıp satarsanız devlet bununla ilgilenmez.

Bu prosüdürleri biliyor olmanız gerek, size ait olmayan bir şey üzerinde hak iddia edemezsiniz.

SAHIŞ MEKANI SATILIĞA ÇIKARTMIŞ HEMEN İLGİLENİLSİN.@Thorin the dealer

Bilader bak benim ağzımı açtırtırma daha fazla sen kimsin ki sana beleşe sahiplik salicaktim hayırdır ya ne tatafası bu dolandırdıcı birisin sen umarım banlanir cezanı çekersin.

Buradaki konuşma tarzları hiç hoş değil, yazdıklarınızı adminler okuyor, sizin köleniz değil.

Bu üsluptan dolayı forum+oyundan ceza alacaksınız. Öncelikle yöneticilerin okuduğu yerlerde doğru dürüst bir üslup takınmanız gerektiğini öğrenin. Tekrarı halinde yasaklanabilirsiniz.