Konu: [29.05.2021 - Arnold Curschmann] IC/OCC dolandırıcılık  (Okunma sayısı 841 defa)

#10 - 30.05.2021 03:35
Şikayet edilen arkadaş mekanın üstüne konmuştur, bende o birlikteydim şikayet eden arkadaş sonuna kadar haklı, adminlere çağrımdır lütfen bu mekanı şikayet edilen şahısa bırakmayın gerekirse sistemsel silin ama bunun yanına kar kalmasın dolandırıcıya
OOC TİCARET'den banlattığım için heralde bu kin  ::) ::)
ben kendimi ck ettim :) sırf senin gibi biri benim hesabımı emeğimi götürmesin diye... Kanka deagle deagle diye ağladığın günleri unutma lütfen bizden para dilenip silah istediğin günler, bize muhtaç olduğun günler.

#11 - 30.05.2021 03:36
1 - Ortada komik bir durum yok ve ooc ticaretten banlanmadı arkadaşım ooc ticaret yapmadı bile kendisi ck verdi.
2 - Sen kimsinde bilader sana ooc kin tutalım biz bir oyun için dolandırıcılık yapan bir sahte insansın mekan sana kalmiyacak bu şikayet sonuna kadar gidicek umarım o banı yersinde sunucun kalitesi sizin gibiler yüzünden düşmez.
Dost sadece 500mb'lik bir oyun için "Sahte insansın" gibi kelimeler kullanman komik zaten konuşma tarzından OOC kin tuttuğun belli buraya bana racon kesmeni veya hakaretlerini okumaya gelmedim lütfen forumda daha kaliteli takıl  :sampanya: :sampanya:
senin nasıl bir insan olduğunu söylemesi ooc kin olmuyor

#12 - 30.05.2021 03:44
Dostum sslerini bekliyorum niye atamıyorsun kalitem kimseyi alakadar edermi sende o bile yok sana ooc kin tutmalık bir durum mu var ben göremiyorum açıksası kafanda kurgulama birşeyleri emek hırsızı bir insansın sen ooc kin tutmam rahat ol yani ben seninle klavyeden küfürlü diyaloga bile girmem çünkü dengim değilsin bana deagle diye ağladığın günleri hatırla bizden para dilenmeye çalışıyordun onları hatırla gerçekten senin adına üzülüyorum rezalet bir durumdasın gerçekten dahada konuşmuyorum admin kararını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 30.05.2021 03:51 serkanucar08 »

#13 - 30.05.2021 04:06
Pekala bir şey demek istemiyorum admin kararı bekliyorum SEVİYELİ FORUMLAR

#14 - 30.05.2021 04:08
Şikayet edilen arkadaş mekanın üstüne konmuştur, bende o birlikteydim şikayet eden arkadaş sonuna kadar haklı, adminlere çağrımdır lütfen bu mekanı şikayet edilen şahısa bırakmayın gerekirse sistemsel silin ama bunun yanına kar kalmasın dolandırıcıya
OOC TİCARET'den banlattığım için heralde bu kin  ::) ::)
ben kendimi ck ettim :) sırf senin gibi biri benim hesabımı emeğimi götürmesin diye... Kanka deagle deagle diye ağladığın günleri unutma lütfen bizden para dilenip silah istediğin günler, bize muhtaç olduğun günler.
Pekala diyecek bir şey bulmuyorum IC'de parasız rolü yapıp patronumdan para istemem sizin ise bunu forum üstünden yazmanız garip geliyor hakaret etmeye devam ederseniz şikayet açacağım

#15 - 30.05.2021 04:17
Dostum sslerini bekliyorum niye atamıyorsun kalitem kimseyi alakadar edermi sende o bile yok sana ooc kin tutmalık bir durum mu var ben göremiyorum açıksası kafanda kurgulama birşeyleri emek hırsızı bir insansın sen ooc kin tutmam rahat ol yani ben seninle klavyeden küfürlü diyaloga bile girmem çünkü dengim değilsin bana deagle diye ağladığın günleri hatırla bizden para dilenmeye çalışıyordun onları hatırla gerçekten senin adına üzülüyorum rezalet bir durumdasın gerçekten dahada konuşmuyorum admin kararını bekliyorum.
Knk cidden boş sohbet döndürmek istemem ama bana fakir para dileniyor diyordunuz IC roller bunlar zaten hard ekonomi sunucu patronumdan istiyorum sizde para kasma derdi diye birşey yok en son 500k yı 60tl ye alıyoruz sende yap zengin ol diyordun :D

#16 - 30.05.2021 04:18
Ee çok merak ediyorum neyden açıcaksın hiç sıkıntı yok gidip açabilirsin bunu buradan dile getirmen bile saçma gerçekten sana ne diyeceğimi bilemiyorum yazık sadece bunu bil haline üzülüyorum böyle nasıl kaliteli düşürüyorsun hayret 😂😂 Bu arada ssleride bekliyorum hala atamadın boş lafları çok iyi beceriyorsun başarılar dilerim..
« Son Düzenleme: 30.05.2021 04:23 serkanucar08 »

#17 - 30.05.2021 10:08
Ee çok merak ediyorum neyden açıcaksın hiç sıkıntı yok gidip açabilirsin bunu buradan dile getirmen bile saçma gerçekten sana ne diyeceğimi bilemiyorum yazık sadece bunu bil haline üzülüyorum böyle nasıl kaliteli düşürüyorsun hayret 😂😂 Bu arada ssleride bekliyorum hala atamadın boş lafları çok iyi beceriyorsun başarılar dilerim..
başka şeyleri araya sokup konuyu başka yöne çekmeye çalışıyor izin verme şikayet üzerinden ilerle kanka

#18 - 30.05.2021 12:40
başka şeyleri araya sokup konuyu başka yöne çekmeye çalışıyor izin verme şikayet üzerinden ilerle kanka
Sen şikayete ekli bile değilsin neden yorum atıp duruyorsun ceza almasını talep ediyorum

#19 - 30.05.2021 12:42
Yetersiz kanıt zaten sadece mekanı bana devrediyorsun bende sana ortaklık salıyorum varsa kanıtın bekliyorum.