Konu: Matthias_McQueen Aimbot, Aimlock, No Spread  (Okunma sayısı 1128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.05.2021 17:53
Arkadaşlar bu şikayet beni, @LogaN 'ı ve @dadasfb 'yi kapsayan bir şikayet? Neden her önüne gelen girip yazı yazmaya merak duyuyor?

Spoiler: GösterGizle
Dostum iki saniyede 100 canımı alman garibime gitti koşuyorsun, tarıyorsun ve bi tane mermi bile farklı bir yere gitmiyor, uzi silahının nasıl sektiğini çoğu kişi bilir, koşma ve full taramada bütün mermilerle beni vurabileceğini düşünmüyorum, o yüzden bu şikayeti açtım.
(LogaN'ın videosunda 0.03 - 0.05)   (benim videomda 0.07 - 0.09) Canım 175 iken bi anda 75'e kadar iniyor, bence hiç normal bir şey değil.
Şunu da eklemek istiyorum illegal rol yasağın var ama belinde uzi ile geziyorsun.

Admin kararını bekleyebiliriz.

Savunmama gelecek olursak, bu konuya fazla bir şey yazmaya gerek duymuyorum, olası bir durum. UZI'yi çok fazla hafife alıyorsun. Hafif makineli silahların yakın mesafede daha fazla iş gördüğünü herkes biliyor. UZI'ninse yaklaşık 10 hasar götürdüğünüde herkes biliyor. Pompalı yerine artık UZI tercih edersin sende. Eminim öylesi daha iyi olacaktır.

Sorunlu musun kanka? Adamlar inaktif dedim, benden yazmamı rica ettiler. Bende sana yanıt verdim, ben bu şikayete dahil değilim, onların ağzı oldum.

#11 - 12.05.2021 17:55
Merhabalar,
Matthias karakteri yasaklandı, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.