|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Clark_Garvey @mlabrong Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/04/2021 | 11:56 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Yaralı Kural İhlali
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Clark_Garvey isimli karakter ile aynı evi soymaktaydık, aynı evi iki kişi soyarsa daha az para kazanırım yani tadilata girer diye başka evi soymasını istedim ama aynı evi soymaya başlamıştı, bende döverek evden kovdum. Daha sonra Pawnshop'ta karşılaştık kişi emotesini verip sopa ile üstüme geldi bende emotemi verip saldırdım ve yaralı hale getirdim. Daha sonra diğer aracımdan çuvalları almak için gittim/geldim geldiğimde yine saldırdı RK ihlali yaptı ama ilk düşürdüğümde SS alamadım. 2. kez düşürdükten sonra hiç bir şey olmamış gibi kalkıp gitti ve "Yaralı kural ihlali" yaptı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa): Clark_Garvey karakteri daha sonra pm'den uyarmama rağmen de "Umrumda değil" diye cevap verdi, bu yüzden gerekli cezayı almasını talep ediyorum.