Merhaba, iyi forumlar.
İlk başta bahsini duyurduğu rol ortasında /q attığımı itiraf ediyorum, toxic davranışlarıyla kendini hayran bıraktı, car-dm yapıp silahlı birini emotesiz ezdi, daha öncesinde hasbihal olmak istedim, sakin ol gibisinden... Fakat karşı taraf için nafile, agresif rolünü devam ettirdi, polis olaya hakim değildi.
Arkadaş İllegal kural ihlali yapıyor, İc'den bağırarak belirtiyor, trajik. Sonrasında uygunsuz hareket davranış yapıyor, OOC kanalı bölüyor kendi savunmasında ki kanıtlarda bu mevcut, kendi varsayımlarını belirtmiş, fakat yanlış. Olayın başına dönersek, şöyle ki, şahısı solladım, beni takibi aldı, kendim otoyolda durdum-sağa çektim, indim derdini öğrenmek istedim, bana verdiği tek tepki şu, *Ben yarışçıyım! - Beni nasıl sollayabilirsin?* Tükürdü, bağırdı, çağırdı, su fırlattı fiziksel etkileşim sağladı, silah çektim, sıkmadım. (Teşvik etti)
Dediğim gibi orada hakkıyla düşsem /q atmam, aksine silahımı kaptırır rolüme devam ederim, trol-toxic(yrb) potansiyelinde ki oyuncular sayesinde bu durumdan ıkındım, boş yere emeğimden olmak istemedim.
İkinci senaryoya gelirsek eğer, Iker hasarlı olan Sultanı bıraktı ve Vincent'in motoru açık, kapısı açık Huntley'ine bindi. Huntley ile dolaşırken siyah bir araçla Vincent, arkadaşı Richard Monganetti ile Iker'i tekrardan kovaladı. Kovalamacanın ardından silahını çekti ve Huntley'e sıktı, Huntley çalışamaz duruma geldi, o sırada Richard hasarlı olan siyah aracı duvara vurdu ve araç çalışamaz duruma geldi. Senaryoda ki iki araçta hasarları sebebi ile çalışamaz hale geldi. Iker karakteri Vincent'in isabetsiz atışlarına maruz kaldı. Huntley siyah araçtan daha önde olduğu için Iker, Huntley'in önünden koşarak aracı kendine siper etti ve mermi yemeden kurtuldu.
Karşı tarafın savunması üst kesimde ki alıntı şablonunda belirtilmiş, şahıs aracımı çaldı isabetli atışlar yaptım, kaçmaya devam etti, Las Flores'de aracın motorunu bozdum, kendisine isabetli atışlar yaptım, mermiler onu buldu. Fakat arkadaş bunu hiçe sayıp, rolünü yapmıyor. (Sürekli roleplay) Kendisi azda olsa yalan bir ifade kullanmış, yalana gerek yok, benim gibi suçunu veyahut durumu ifade edebilirsin.
Kendisini vurduğuma dair kanıtŞikayetçi tarafın 3.senaryo olarak adlandırdığı kısıma gelirsrek, tekil kişi sıfatında değilde, 3.kişi profilinde olayı betimlemiş, arkadaşım araçtaydı, sunduğu kanıtlarda Lorenzo karakterini görüyorum, kişiyi İc olarak tanıyorum, oraya kendisini çağırmadım, tesadüfen gelmiş olmalı, (Loglar incelenebilir.) Richard karakteri oluşumumda ki üye, bir kaç arkadaş çağırdı, Lorenzo sorunun ortaya çıktığı bölgeye geldi, beni gördü ve aldı, olayı ona özetledim, şişko bir herif olduğunu söyledim, motoru sürdü ve bahsi geçen kişinin bizzat yanına getirdi.
NT:OOC karalama durumu yok, yetkiliye bildirdim. (Şikayete dahil etmen mantık dışı)
Savunma metnim bu kadar, bir defa /q attım, hakkıyla düşürsem, düşsem bizzat rolümü devam ettirirdim, kabulleniyorum. İyi forumlar.