0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NON RP
Öncelikle Merhabalar, Nathan adlı oyuncunun aracı sahipsiz bir şekilde duruyordu, aracın onun olduğunu bile bilmiyorduk. Orada rol yapıyorlardı. Aracını kuzenim çekici ile çekti, Rone bana pm attı. Pm attığı için rahatsız oldum Pm kapattım, burada benim yaptığım fazla kural ihlali yok ben sürmüyordum, sadece pm kapattığım için içerlenmiş sanırım, emote verdik ama Chatlog biraz uzak olduğu için düşmemiş sanırım. Dediğim gibi bir suçum yok sadece yanda oturuyordum, Gerekenin yapılıcağını düşünüyorum. Ayrıca Rone bir araç çekdik diye bu kadar sinirlenmesi onun rol aşığı olduğunu gösterir. Bu kadar sunucuya bağlıysa ve rol aşığıysan, Buffalo dönemlerinde Rolleri Trolleyip, sunucunun kendisine ve annsine küfür ettiğinin şikayeti var, SS leri hala mevcut. Spoiler: GösterGizle Bu sunucuya bu kadar bağlıysa neden zamanında sunucuya zamanında sövüp karakter Leveli sıfırlanmayıp banlanmadı? Biz bi araç çektik diye karkater Levellerimizin sıfırlanmasını talep etmesi komik.
Öncelikle Merhabalar, Julia ve Nathan ileride rol yapıyorlardı ve araçtan uzak bir mesafedelerdi. Fakat şahıslar yanlış anlamışlar, aracın içinde rol yapıyorlar gibi konuşmuşlar, bizim buradaki derdimiz aracı çekici ile uzaklaştırıp, sonrasında düzkontak atıp satmak değildi. Nathan az zahmet edip /araclarim yazıp aracının yerine baksaydı aracı çalmadığımızı anlardı. Skate parka aracını geri bıraktık. Fakat olayı yanlış konuşuyorlar. Bunu '' bu güne kadar yalnızca para kasmak için oynadıklarını gösteriyor'' Demen yanlış bir ifade olur, Bu kadar rol delisi bir karakterin var madem, sunucuyada aşıksan, neden zamanında sunucuya emek verdikleri için sunucuya küfür ettin? Spoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizle Eskilere gidip karanlık yüzünü ortaya çıkarmak istemezdim, fakat karakter levellerimizin sıfırlanmasını talep ediyorsun. O zaman, seninki çoktan sıfırlanmış hatta banlı olman gerekirdi.