Selamlar.
@fearwend beni etiketlediği için olayların belirli kısımlarını açıklığa kavuşturmak için bu yazıyı yazıyorum.
Öncelikle, Kartel, Buffalo, SFCF ve Hennessy birlikleriyle, bundan beş gün öncesine kadar büyük bir çatışmaya girdik ve sonucunda birlikler arasındaki ipler kopma derecesine kadar geldi. Birlik lideriyim, bildiğim şeyleri yazacağım. Sonrasında birliğimiz Kasparov ile beraber iş yaptığından dolayı, aynı cephede aynı amaç için savaşmaya başladık. Bunun devamında Pakrad ile bir telefon görüşmesi yaptım, kendisi bana savaş zamanının geldiğini ve yardım edip etmeyeceğimizi sordu. Ben de sokağımdaki yüksek ve insider rütbesindeki adamları topladım, Pakrad ve benim adıma savaşacak adamlara konuşmaları geçtik, saldırılması gerekilen birlikleri söyledik ve işi güvendiğimiz adamlara bıraktık. Bütün birlik liderlerinin, hem IC, hem de OOC olarak durumdan haberleri var.
https://resimyukle.link/img/2021/03/11/ss27e9ce399f0502dd3.pngBu durumda, karakerlerin acelesi olabilir ve tamir sırasını önceden isteme gibi durumları olabilir. Bu rol dahilinde gerçekleşmiş bir olay. Bunun devamında "korkusuzca" arabada duran 4 tane adamdan birini dövmeye çalışıp mermi yemen de senin sorunun, bu da bir roldür. Arkadaşımızın her türlü ceza almasını sağlamak istiyorsun belli ki, olup olmadık anlamsız yerlerden bile çıkarım yapıp kişiyi zedelemeye çalışmışsın. Her şey rol dahilinde, bu kadar açık ararsanız oynadığınız oyundan keyif almazsınız. İyi ve seviyeli forumlar. Fear RP yapmak kişinin OOC durumunu zedelemez, korkusuzca insanlara saldırıyorsanız, bunun sonuçlarına IC ve OOC katlanmayı da göze almışsınız demektir.