Konu: Aktif rolden kaçmak/çıkmak.  (Okunma sayısı 302 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.03.2021 20:33
Ben kaçmadım oyuna girdim birşey bakmak için ve  geri çıktım giriş ve çıkış saatime bakılabilir rol den hiç bir zaman kaçmadım zaten aramızda konuşma bile olmamış.Var ise resim atın ben sizi görmedim bile emoteniz bile yok madem sıkcan emote olması gerekmiyormu yalan bilgilerle insanların vaktini çalmayın bu arada neden sıkacaktın aramızda sorunmu vardı ben bilmiyorum durduk yeremi sıkacaktın.
Dostum sana sıkmamızın sebebi bana sıkmanız benim size saldırmamın sebebi oyunda sevdiğim bir insanı Ck lamanız karakterim isim değişikliği yaptıktan sonra bana özelden eski ismimi yazan kişiye 'a ne demeli?   ve  beni aranıza kabul etikten sonra eski karakterimi öğrenip bana ona göre davramanız normalmi ?sorarım size ve yetkililere occ'de girdiğimiz tartışmalar rp yi etkilememesi lazım rica ediyorum sizden.

#11 - 06.03.2021 12:52
Merhaba, şikayet incelendi.

Sato Kato karakterinin oyundan çıkış isteğini kasıtlı olarak yapmadığı belli, aranızda herhangi bir rol geçmemiş eğer aranızda bir rol geçtiyse ve o rol yaşanırken Sato karakteri oyundan çıkış yaptıysa kanıtlarınızla beraber tekrardan şikayet oluşturabilirsiniz. Bu durum tamamen tesadüf olmuş ve arada bir rol dönmediği içinde tarafların ceza alabileceği bir durum yok.

Yukarıda söylenildiği gibi kanıtlarınızda aranızda herhangi bir rol geçmemiş ve kişi sizin verdiğiniz emote'u görmeden oyundan çıkış yapmış, öncesinde bir rol yaşadıysanız ve karşı taraf bir rol olduğunu bildiği halde Q attıysa tekrardan şikayet oluşturabilirsiniz, tekrar şikayet oluşturursanız yukarıda yazdığım detayları kanıt olarak sunun lütfen. İyi forumlar, şikayet kapatılmıştır.