Konu: 05.02.2021 Noumouke Nox-Tjay Davis - Hatalı Emote-Retarted RP  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.02.2021 20:49
Evet, adam karalama safsatasına başvurmuşuz bile. Kişiye rol yapma hakkı tanıdık diye bir şey yok. Sistemsel olarak direkt araçtan atarak mı hak tanıyorsunuz? Dalgınlıkla yaptığın hatanı düzelttiğini söylemişsin bir de. /do tekrar deneri /do tekrar deniyor yaparak düzeltmiş olmuyorsun. O da hatalı.
ASLA ve katien böyle bir durum yok emotemizi verdik ve do dan deniyor yerine dener yazdım, delleyip ardından düzelttim zaten bu hatayı hemen ardından insanlık hali bir dalgıınlık  hemen b den delleyip rolümü düzelltim zaten, ss lerde görünüyor, bundan sonra zaten attık araçtan /dene başarılı olması sonucu bindi karakterim araca.

#11 - 05.02.2021 20:53
Dostum orada ne emotu verdiysem ardından tekrar deniyor yazdım en sonki durum ne ise onu tekrar deniyor, burada anlamayacak hiçbirşey yok, lütfen şikayetini forumda kuralını çiğnediğimiz bir hata varsa kafanızdan uydurmadığınız bir kural alıntı yaparsanız kendi savunmamızı yapaacağız beyfendi, bir alıntı yapabilir misiniz rica edsem?

#12 - 06.02.2021 11:56
Ard, arda emote verme zorunluluğu diye uydurduğunuz kuralı forumdan alıntılayıp atabilir misiniz, forumu baştan sona her güncellemesinde okurum, fakat böyle bir kural şuan sizden görüyorum bir emote'da şunu belirtiyorum: Şahsın kapısını açar ve şahsın kapısını açıp şahsa yumruk atarak araçtan indirir. Ardından /dene uyguluyorum, hiçbir ihlal göremiyorum ben, bir emote'da birden fazla eylem yok diye birşeyde yok, yine kendi uydurduğunuz kurallar beyfendi, size son kez tekrardan diyeceğim varsa bir ihlalimiz forum kurallarını ihlal ettiğimiz lütfen bu iletinin altına alıntı yapın, çünkü kendi uydurduğunuz kurallar üzerinden geçiyorsunuz, rol hakkı tanımadınız diyorsunuz, on dakika boyunca orada bekledik,  fakat siz rol yapmak yerine b bölüp tehditler savurup do kanalından da tehditler savurmayı seçtiniz on dakika orada rol yapmanızı bekledik, siz yapmayınca on dakika beklememiz sonucunda bizde gittik, lütfen birdahakine rollerinizi her türlü uygulayın kimseyi tehdit etmeyin rolü bölüp b ve do kanalından dakanalından zaten şikayetlerimide açtım ss lerimi attım bu ayrı bir şikayet oluşturuldu rol biter sonra şikayetiniz varsa şikayetinizi rol bitimi açarsınız, asla rol bölemezsiniz beyfendi, şimdi tekrardan söyleyip bitiriyorum, ize son kez tekrardan diyeceğim varsa bir ihlalimiz forum kurallarını ihlal ettiğimiz lütfen bu iletinin altına alıntı yapın, çünkü kendi uydurduğunuz kurallar üzerinden geçiyorsunuz, iyi forumlar :)

#13 - 06.02.2021 11:58
Konuyla ilgili cevaplama bu satırlarda verildi,

İlgili link: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=101112.msg372578#msg372578

Keyifli roller dilerim.