Konu: Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 21236 defa)

#90 - 01.07.2020 21:42
ii sunucu
İşte tam olarak detaylandırıp açıklayan bir kullanıcı! Sonunda alıntı alabileceğim birisi.Benim cevabım da ii sunucu.
:-X
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#91 - 05.07.2020 19:05
Beğendim, rol ortamı ve sistemleri gayet başarılı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#92 - 06.07.2020 13:21
@Manifesto öncelikle sunucunda 1.5 aydır oynamaktayım bir süre gözlemledim oynadım fakat eksikler çok fazla. En basitinden nasıl örnek verebilirsin diyorsan bu sunucuya animasyon modları getirebilirsin. Su içme dondurma falan bunları diğer kişilere verme sistemi ve bunun gibi birçok şey. Bunlar Roleplay'e etken katanlardır. Klasik GTA:SA animasyonlarının sadece 10 tanesini beğenip kullanabiliyoruz, onun dışındakiler pek sevilmiyor. Roller bir değişiklik katması için bunları yapabilirsin. Ayrı olarak telefonla konuşurken arabaya binemiyoruz zıplayamıyoruz koşamıyoruz bunları bloke etmesen çok daha iyi olurdu. Ayrı olarak ViceNet'i en yakın zamanda açmanızı umarım çünkü cidden o uygulama sayesinde yapılabilecek çok şey mevcut.

Rol ortamı konusuna gelelim, sunucunuz rol anlamında gayet iyi düzeyde. Trolling gibi ihlalleri gerçekleştiren oyuncuları görmek bu sunucuda samanda iğne aramak gibi bir şey. Bunu başarabilmeniz de güzel fakat bunlar eklendiğinde daha da güzel olacağını düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#93 - 10.07.2020 15:23
@Manifesto öncelikle sunucunda 1.5 aydır oynamaktayım bir süre gözlemledim oynadım fakat eksikler çok fazla. En basitinden nasıl örnek verebilirsin diyorsan bu sunucuya animasyon modları getirebilirsin. Su içme dondurma falan bunları diğer kişilere verme sistemi ve bunun gibi birçok şey. Bunlar Roleplay'e etken katanlardır. Klasik GTA:SA animasyonlarının sadece 10 tanesini beğenip kullanabiliyoruz, onun dışındakiler pek sevilmiyor. Roller bir değişiklik katması için bunları yapabilirsin. Ayrı olarak telefonla konuşurken arabaya binemiyoruz zıplayamıyoruz koşamıyoruz bunları bloke etmesen çok daha iyi olurdu. Ayrı olarak ViceNet'i en yakın zamanda açmanızı umarım çünkü cidden o uygulama sayesinde yapılabilecek çok şey mevcut.

Rol ortamı konusuna gelelim, sunucunuz rol anlamında gayet iyi düzeyde. Trolling gibi ihlalleri gerçekleştiren oyuncuları görmek bu sunucuda samanda iğne aramak gibi bir şey. Bunu başarabilmeniz de güzel fakat bunlar eklendiğinde daha da güzel olacağını düşünüyorum.

Sunucuda kullanılabilecek tüm animasyonlar mevcut 1600 e yakın animasyon içerisinden en sağlıklı olanlar eklenmiş gibi duruyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#94 - 12.07.2020 00:52
 :o :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#95 - 13.07.2020 19:10
Sunucuda rol kalitesi gördüğüm kadarıyla iyi. Adminler oyun içi denk geldikleri olaylara ceza vermeden önce ceza verecekleri kişiyle diyalog kursalar iyi olur. Bot değiliz, oyuncuyuz. Dinlemeden, aslını öğrenmeden doğru karar verilemez. Jail cezası aldıktan sonra gelip haklı olduğumu kanıtlasam ne olur, her halükarda beklemek zorunda kalıyorsun. Kendisine dm atmama rağmen görmezden geldi @wildclawz . Diyalog kurmaktan çekinmeniz kötü.
« Son Düzenleme: 13.07.2020 20:05 Awake »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#96 - 15.07.2020 21:20
Çok hoş ve eğlenceli bir sunucu olduğunu düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#97 - 23.07.2020 19:40
Şuana kadar en iyi roleplay sunucusu olarak bu serveri seçiyorum, sistemleri olsun herşeyi harika rol yaparken çok keyif veriyor sunucu çok güzel.
Böyle devam...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#98 - 30.07.2020 17:11
Dublajları çok güzel ve Konusu gerçekten harika lakin İllegal topluluklara daha fazla destek ve ilgi var gibi hissettim, legal denince sadece pd ve md gibi oluşumlar ön plana çıkıyor. En azından iki günlük görüşüm bu kadar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#99 - 30.07.2020 18:42
Dublajları çok güzel ve Konusu gerçekten harika lakin İllegal topluluklara daha fazla destek ve ilgi var gibi hissettim, legal denince sadece pd ve md gibi oluşumlar ön plana çıkıyor. En azından iki günlük görüşüm bu kadar.
İllegal rol yapan karakterlerin aslında günlük yaşantısının %70'i legal tarafta geçiyor. Örnek vermek gerekirse, bir mobster üyesi sürekli yasa dışı faaliyetler ile uğraşmıyor. Ailesi ile restaurantta yemek yiyebilir, arkadaşları ile publarda takılabilir, bu gibi nice örnekler var.

Bu yüzden tam tersi olduğunu düşünüyorum, şahsi fikrim tabii ki. Legal tarafta çok fazla ve çeşitli rol var. Legal sadece PD ve FD oluşumlarından ibaret değil, sunucuda bir süre daha geçirdiğinizde farkına varacaksınız. (y)

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok