Vice şehrinin en köklü ve en büyük şirketler grubu olan Shirohime Corporation, 9 Ocak 2022 tarihi ile 2. yılını doldurdu. Bu aynı zamanda Eight-Ten VCN'in 38. yıldönümüydü. Bu özel gün, Leaf Links'te yapılan mükemmel bir davet gecesi ile kutlandı. Başta Belediye Başkanı Alycia Kasparov olmak üzere, şehrin ünlü iş insanları, siyasi parti başkanları, ünlü şarkıcılar yer aldı. Leaf Links'teki bu özel etkinlik, Natasha Volkov ve Henry Dunkirk'in sunumu ile Eight-Ten VCN'den yüzde yüz canlı bir şekilde yayınlandı. Shirohime Şirketler Grubunun Eight-Ten VCN ve DCA şirketlerinin yanı sıra Worldwide Studio ve Gardevoir şirketlerinin genel müdürleri de bu gecede bulundu. Bu gecede Shirohime Corporation C.F.O'su Mariko Shirohime ve Eight-Ten VCN Genel Müdürü Randolph Mitchell bir konuşma gerçekleştirdiler. Mariko Shirohime'nin açıklamaları şu şekilde: Saygıdeğer konuklarımız, sevgili iş arkadaşlarım, hepiniz şirketimizin ikinci yıl özel programına hoş geldiniz! Bu özel günde izninizle öncelikle başlangıç noktamızı size anlatacağım, merak etmeyin, kısa sürecek. Çünkü her şey aslında sizlerin gözü önünde yaşandı, tekrar tekrar anlatmak değil, anımsatmak diyeceğim hatta. Japonya'daki ailemden bağımsız şekilde bu şirketin startını vermeden önce bir üniformalı polistim. Hatta çavuştum diyebiliriz. Bir takım talihsiz olaylar sonrası, birikmişim ve çevremdekilerden aldığım borç paralar ile Shirohime Express'i Ocean Docks'ta kurduk. Shirohime Express ile bir çok vatandaşımıza ekmek kapısı olduk, istihdam sağladık. Hala daha sağlamaya devam ediyor. Vice Şehri'nde yıllardır yayın hayatını sürdüren Eight-Ten VCN'i bünyemize kazandırdığımız vakit artık Shirohime Corporation olarak bir marka grubu olma yolunda ilerlemeye başladık. Bu hareketimizden sonra karşınızda bulunduğumuz yere yerleştik, inmeyi de düşünmüyoruz. Bazıları şöyle diyor, "Shirohime bunu tanrısal güçleriyle yaptı." "Shirohime bu parayı babasından buldu." Öyle diyenlere tek cevabım sadece bir gülücüktür. Ötesi değil. Gelsinler, kendilerini odamda misafir edeyim, kanıtlarıyla geçmişte bir yolculuğa çıkalım, 4K çözünürlükte hem de. Ağzı olan konuşur, o yüzden çok çok takmıyoruz, işimize devam edelim, değil mi? Hızlı bir şekilde gelecek planlarımızdan da bahsedip sahneden ineyim. Market Caddesi'nden Santa Maria'ya giden metro hattını umarım beğenmişsinizdir. Belediyemizin ihalesi sonucu sadece yapımını üstlendiğimiz bu inşaat projesi umarım Vice Şehri'ne refah ve düzen getirir, Vice Şehri'ni ileri metropol şehirleri düzeyine taşır. Şundan eminiz ki belediyemiz, bu projelerde sürekliliğini kanıtlayacak, bizlere ihale imkanı sağlayacaktır. Kısaca, Shirohime Corporation bünyesindeki Shirohime Construction, şehir bütününe ait projelerde devam edecek. Ayrıca yeni moda markamız Gardevoir ile birlikte moda sektörüne de emin adımlarla girmiş bulunuyoruz. Yakın zamanda yapacağımız bir defileye siz değerli konuklarımızın katılımlarını bekliyoruz. Program genelinde bana ayrılan sürenin sonuna gelirken tekrardan katılımlarınız için teşekkür eder, sahneyi ve mikrofonu sevgili çalışma arkadaşlarıma geri vermek isterim, çok teşekkürler.Eight-Ten VCN genel müdürü Randolph Mitchell da açıklamalarda bulundu. Mitchell, şöyle konuştu:
Vice şehrinin en büyük şirketler grubu olan Shirohime Corporation, bugün itibariyle ikinci yılını doldurdu. Bu iki yılın benim açımdan tam anlamıyla mükemmel geçtiğini söyleyebilirim. Benim işim çoğunuzun bildiği üzere medya. Yayın ve haber dalında pek çok iş başardığımızı söylemeliyim. Bugün aynı zamanda 38. yılını dolduran, 9 Ocak 2020 tarihinde Shirohime Corporation bünyesine giren, Eight-Ten VCN, şehrin en büyük medya kuruluşu olarak kabul görmekte. Eight-Ten VCN'e katıldığım günden beri ailemize çok fazla şey katmaya çalıştım. "Yaratıcılık, dünyayı daha farklı görmekle başlar." anlayışı ile yayınlarını gerçekleştiren Eight-Ten VCN, VFC, Late Night Chat, Yüzde Yüz Vice, Bugünün Mesleği Ne?, Gecenin Rengi, Soru Cevap ve çok daha fazla program; Magazin dünyasının gelişmelerinin aktarıldığı magazin haberleri ile adından oldukça söz ettirdi. Bu sırada haber yönünde de büyük adımlar attık. Aynı zamanda, Haziran 2020 tarihinde Shirohime Corporation bünyesine giren haber kanalımız; Daily Countdown Agency yani DCA ile Vice şehrinin gündemini belirledik, insanları bilgilendiren köşe yazıları yazdık.
Ve çalışkan ekibimiz sayesinde pek çok haberimiz şehrin manşetlerinde yer aldı. Bu da bizi ayrı gururlandırıyor. Bu gururu yaşamamızda bize destek olan Shirohime Corporation C.F.O'su Bayan Mariko Shirohime başta olmak üzere; VCN'e katkılarını sunan Charlotte Shirohime, Natasha Volkov, Tony Blackwell, Bruno Cantona, Henry Dunkirk, Belinda Villaviudas, Danny Mosby ve,-- VCN'de çalışmış herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İyi ki bu ailede yer alıyorum, iyi ki bu işi yapıyorum.
Yaşasın basın özgürlüğü, yaşasın Eight-Ten VCN ve Shirohime Corporation!
Yapılan bu özel gece, Marlene Weingard & Felicia Parrish & JocKill ve müzik dünyasına ilk kez giriş yapan Nuclear Tranquility'in görkemli konserleri ile son buldu.

| |
..........EDITOR..........
Henry Dunkirk & Natasha Volkov
|