Şimdi, ben birliğinizde bulunmadığım için ve sizleri tanımadığım için tanıtımdan gördüğüm kadarıyla yorumluyorum olan şeyleri bu önyargı değildir. OOC Tutumunuz ve "En aşağıdan başlayacaksın, kurultay toplanacak sonra karakter gelişimine göre bakacağız" gibi IC bir yaklaşımda okuyan kişiye "Evet ben bu birliğe katılacağım ama en aşağıda olacağım, muhtemelen sürekli ayak işi yapacağım, eğlenceli rolleri onlar yaparken ben barmenlik yapacağım" gibi bir izlenim yaratıyor. Bak, siz böyle yapıyorsunuz demiyorum sadece dışarıdan benim gibi kişilerin tanıtımdan çıkarabileceği bir olasılığı söyledim, yanlış anlamayın. Birlik içinde dediğin gibi, eğleniyorsanız ve her şey yolundaysa adınıza çok sevindim ve devamını dilerim. Ben sadece tanıtımdan gördüğüm kadarıyla bir eleştiri yapmak istedim kendi çapımda, amacım huzursuzluk yaratmak değildi.
Ben de düşündüm mesela, bu birliğe katılabilirim ama bana rol paslanacak mı çünkü "Kurultay" falan diyor bu adam demek ki ciddi roller yapıyorlar ve haftalarca en aşağıda ayak işi yaptırabilirler, bu da büyük bir zaman kaybı. Hepimiz rol yapıyoruz, hepimizin hakkı eğlenmek en nihayetinde.