Başka sunucudan buraya değişmeyen hiç bir şey ile hoş geldin kral
Sadece şapkan ve o patentini satın aldığın oturma animasyonun eksik onları da kapatırsın umarım başarılar 
@Çikolatalı SütTam olarak demek istediğini anlayamadım. Laf geçirmeye çalışıyorsun belki kendince ama dün yapılan rolün etkisi üzerine yanlış bir analizle tanıtımıma yazmana anlam veremedim. IC olan meseleyle OOC tepki vermek garip. Karakterim dün senin eşcinsel rolü yaptığını düşündü, çünkü o rolü doğurabilecek bir rolün içerisine girdin. Tek bir rolle tüm karakteri anlamaya çalışmak gerçekten garip.
Karakterimi merak etme ihtimalini düşünerek birkaç bir şey yazacağım. Aslında tamamıyla farklı bir karakter yansıtıyorum. Helena karakterine benzer bi karakter olduğu pek söylenilemez. Yorumun için sağ ol fakat bambaşka bi karakter bu. Helena çok ağır bi karakterdi. Helena mafya patronlarından haraç toplayan onları gerektiğinde ezen gerektiğinde siyaset yapan gerektiğinde can yakan, vuran kıran, öldüren, vurulan yaralanan, canı yana yana ve can yaka yaka hareket eden gözü dönmüş, doğallığını yitirmiş bir mafya patronu karakteriydi. Bu karakterimin illegal rollerde yükselmek gibi diplomatik rollere girmek gibi bir kaygısı hiç yok. Kimseyi ezme birlik olarak ağır rollere girme kaygısına girmiyor. Çünkü mafya siyasetini bile önemsiz görüyor kendi işi dışında para kazanıyor ve o kadar üst perdeden bir rol alanı yok. İllegal görüşmelere bile katıldığında köşesine geçer bunlar ne saçmalıyor diye düşünür umursamadan etrafı izler. Bu karakterim daha sevecen daha coşku dolu. Helena psikolojik açıdan problemli hastalıklı bir karakterdi. Rus olduğu doğru çünkü ooc olarak Rus kültürümün iyi olduğunu düşünüyorum haliyle de yapabileceğim bişey deniyorum. İlgin için teşekkürler.
Gözlemlemen için dip not bırakayım,
Karakterin çok bariz farklılıkları
Gerçek bir ailesi olan bir karakter. 4 kardeşiz.
Daha toy bir karakter.
Mesleki açıdan daha farklı bir karakter. Aşçılık yaparak kazanıyor.
Daha fazla ablalık ruhu olan bir karakter. Kardeşine çok düşkün.
Yükselme hırsı hiç olmayan bir karakter, aksine eğlenceyle yaşamaktan keyif alıyor.
Daha cazgır ve cambaz bir karakter. Aşçılık rolünün yanı sıra illegal rolleri de serpiştirebilir.
Daha az liderlik vasıfları ile ilgilenen bir karakter çünkü vurdumduymaz, zevkine yaşar.
Temel kelimeleri İngilizce söylemeyi samimiyetsiz bulduğu için özellikle söylemeyen ve söylemeye de alışamayan bir karakter.
İllegal ve dram rolü yapmak istediğim için ve eski karakterime de hakim olduğumdan onun hikayesinin benzeri bir hikaye oluşturmadım aslında. Rascalova senaryosunda Lagunovlar zaten hep vardı. Bu karakterimin tek ortak noktası illegal ve dram rolünü verebilmemi sağlayacak hikayesidir ama işleyiş bakımından Helenaya benzer bir çizgisi olmayacak. Çünkü o noktaya evrilecek bir karakter yansıtmak istesem sanırım 4 yıllık karakterim varken bu karaktere geçmezdim.