Konu: | Julya & Irina Yalenchka |  (Okunma sayısı 16989 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#250 - 06.07.2022 00:34
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Rodeo'da RONIN Fırtınası! 
Yayımlanma: 5 Temmuz 2022, Salı 23:48  JULYA YALENCHKA TARAFINDAN

Şehrin simgesi haline gelen RONİN ve ekibi tekrardan sahne karşısında!
Her hafta olduğu üzere farklı  alanlarda ve farklı konseptlerde sahne alan RONİN ve ekibi uzun zaman sonra tekrardan Rodeo Park'da sahne aldı!
Konsere yüzden fazla vatandaşın bu eğlenceye eşlik etmesi ile beraber Vice News ekibi de bu eğlenceye ortak olmaktan kaçınmadı.

Konser esnasında vatandaşlar eğlenceye eşlik ederken departmanda bu eğlenceden kendilerine ödün vermek istemedi. Konseri helikopter eşliğinde takip eden polis memurları eğlenceye doyamadı!
Şehirde yaşanan ve özellikle dün gece  "Lösemili" genç çocuklara yardım amaçlı toplanan bağışların,  San Fierro'ya doğru yol alan  Malibu Corp. ve RONİN ekibi saldırıya uğraması sonucu VCPD tarafından son derece güvenlik koruması devam ediyor.

Şehirde bu tür etkinlikleri sonuna kadar destekleyen Vice Şehri Belediye Başkanı sayın Alycia Kasparov'un açıklamaları şu şekilde:
"İnsanların sosyalleşmesi ve şehirde yaşanan tatsız olaylardan bir nebze de olsa arınması adına bu tür etkinlikleri sonuna kadar destekledik, desteklemeye de sonuna kadar devam edeceğiz."

Bizi ViceSocial'dan takip et!

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka
KAMERA
J.Yalenchka - S.Insane

Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2021
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#251 - 06.07.2022 00:35
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Departman Tarafından Idlewood'a Baskın! 
Yayımlanma: 1 HAZİRAN 2022, SALI 12:25 JULYA YALENCHKA TARAFINDAN

5 Temmuz Çarşamba akşamı Rodeo Park'da vatandaşlar eğlencelerini sürdürürken konser sonrası VCPD tarafından Idlewood'a eş zamanlı baskın düzenlendi! Bölgede kalabalık oluşması operasyonu zorlu kıldı.
Idlewood Benzin İstasyonun da meydana gelen bu operasyon başarılı bir şekilde gerçekleşti ve olay bölgesinde yaralanan mevcut değil.

Olay yerinde bulunan polis memurlarından alınan bilgilere göre saldırgan günler öncesinde sıcak bir çatışmaya dahil olmuş ve VCPD tarafından şahsın kimliği tespit edilmesi üzerine J.M kimlikli şahsın VCPD memurları tarafından aranma kaydı oluşturulması ile beraber  Salı günü saatler 23.24'ü gösterdiğinde zamlının yakalanması adına operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında çevreden kimlikleri bilinmeyen maskeli bir grup tarafından D.E marka silah tarafından ateş açıldığı bilgi dahilinde.
Olay sırasında yaralanan herhangi bir şahıs bulunmuyor. Şahsın gün içerisinde nezarethaneye gönderilmesi öngörülüyor.

Bizi ViceSocial'dan takip et!

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka
KAMERA
J.Yalenchka

[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#252 - 06.07.2022 03:41
Yüzde Yüz Vice 8.Bölüm | Ritter Krause & Rickie Shonnan

[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News "Yüzde Yüz Vice" Program Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Herkese kısa bir aradan sonra tekrardan merhabalar Vice şehri sakinleri!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Umarım gününüz güzel geçiyordur. Bir nebze de olsa gününüzü güzelleştirdiysem ne mutlu bana.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ben ve yayın ekibim ile birlikte sizlerin, televizyonların karşısına çıkmak ne mutluluk verici.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tabi bunun yanı sıra "Yüzde  Yüz Vice" ile kameraların karşısında olmak ayrı bir mutluluk ve gurur veriyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne de olsa oldukça geçmişi olan bir yayın programı değil mi? **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bildiğiniz üzere her hafta birbirinden değerli konuklarım oluyor. En son ki yayınımızı hatırlamak dahi istemiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Meraktan ölenler olmuş; merak etmeyin. Bizler iyiyiz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ayrıca buradan Caine Blackhand'e, Avukat Steve McWayne ve sevgili arkadaşım Valerie'e selamlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Umarım sizlerin de keyifleri yerindedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, bugün ki yayınımızda değerli konuklarım Rickie Shannon ve Ritter Krause bana eşlik ediyorlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şimdi teker teker sözleri sizlere bırakacağım.
[YAYIN] Ritter Krause: Hoş bulduk Julya, şimdiden iyi bir yayın olması dileğiyle başlayalım bakalım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Gülümser * * Beni kırmayıp bu yayınıma eşlik ettiğiniz için ayrıca minnettarım. Şimdi:
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kendinizi tanıtmanızı rica edeceğim. Ritter'dan başlayalım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Ritter. Ritter Krause kimdir? Ne iş yapar? Neler ile meşguldür? Hobileri nelerdir? Bize kısaca bahseder misin?
[YAYIN] Ritter Krause: Tabi, tanıtayım. Şöyleki tüm hayatım kulübüme bağlı geçti. Almanya'da bulunurken buraya...
[YAYIN] Ritter Krause: ...abimin ölümü üzerine geldim. Ondan sonrada kulüp kararı ile burada kaldım. İşlere devam ettim.
[YAYIN] Ritter Krause: Dillimore üzerinde faaliyet göstermekteyiz kulüp olarak, Dillimore'da işletmelerimiz ve etkinliklerimiz...
[YAYIN] Ritter Krause: ... bulunuyor. Son sıralarda bu dediklerim bayağı aksadı fakat en kısa sürede toparlayacağımıza.. ...
[YAYIN] Ritter Krause: ...inancımız tam. Bu güven hiçbir zaman kırılmayacaktır.
[YAYIN] Ritter Krause: Hobilerime geleyim, boş zamanlarımda kendimle baş başa kalıyorum. **Sırıtarak söyledi**
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Ritter Krause: Genelde bir içki alır denizi izlerim, orada sızarım. Açık konuşacağım...
[YAYIN] Ritter Krause: Neyse eheh, bu konunun fazla derinine inmiyeyim. Sözü kardeşim Rickie'ye bırakayım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle teşekkürlerimizi iletmekten mutluluk duyuyorum. Teşekkürler, Ritter. Söz şimdi, Rickie'de.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Rickie. Sözü sana bırakıyoruz; Rickie Shannon kimdir? Nasıl birisidir? Hobileri ve işi nedir?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bize kısaca bahseder misin lütfen?
[YAYIN] Rickie Shannon: Selamlar, ben Rickie Shannon. Devil's Law motorsiklet kulübünün haznedarıyım.
[YAYIN] Rickie Shannon: Kulübün mali işlerinden sorumluyum, zamanımın çoğunu kasabada geçiriyorum.
[YAYIN] Rickie Shannon: Haznedarlık, bu durumu tam olarak açacak olursam.. kulübün para kontrolünü, borçlarını ve çeşitli harcamalarını-
[YAYIN] Rickie Shannon: düzenliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Anlıyorum, gerçekten her ikinizin de işleri oldukça zor. Kulağa etkileyici geliyor doğrusu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya, Rickie Shannon nelerden hoşlanır? Bize biraz ondan bahseder misin, Rickie?
[YAYIN] Rickie Shannon: Şaşırmayacağınız bir cevap veriyorum, motor sürmekten fazlasıyla hoşlanıyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Güler * * Evet, buna şaşırmadık doğrusu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne zamandan beri motor kullanıyorsunuzu? Öncelikle, Rickie'den başlayalım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Rickie. Ne zamandan beri motor kullanıyorsun? Nereden geliyor bu motor sevdası?
[YAYIN] Rickie Shannon: Yaklaşık yedi yıldır motor kullanıyorum, babamın eski bir Chopper'ı ile başladı bu sevda.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Chopper ile mi? Voav. Etkileyici. Şuan da ne kullanıyorsun? Onu da öğrenebilir miyiz?
[YAYIN] Rickie Shannon: Kendime ait olan motorumu kullanıyorum, yeni Chopper'ım. Harley-Davidson Road King Classic 2011.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Motorlara karşı ayrı bir ilgim olduğunu da es geçemeyeceğim. Benim de bir aralar motorum vardı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aslına bakarsanız bunu ilk defa burada açıklayacağım hem de kameraların önünde.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hazır mısınız? **Ritter ve Rickie ikilisine bakarak güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Garajımda yaklaşık üç adet üzerinde beyaz bir örtü ile örtülmüş motorlarım bulunuyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sahneye çıkması gerektikleri vakit, şehrin sakinleri ile buluşacaklar!
[YAYIN] Rickie Shannon: Huh, ciddi misin? İlgimi çekti açıkçası, yakın zamanda beni garajında görebilirsin. O motorları incelemek isterim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunun da müjdesini buradan dinleyicilerimize ve değerli konuklarım ile paylaşmaktan memnuniyet  duyarım.
[YAYIN] Ritter Krause: **Telefonuna bakar, güler** Hey Julya.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Güler** Sendeyim, Ritter?
[YAYIN] Ritter Krause: "İkisini versinde bakıp satımını gerçekleştirelim" mesajı geldi ahahah.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Güler** İnan beni güldürüyorsunuz millet! Hiç gülesim yoktu. **güler** İyi ki varsınız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şuanda aktif olarak Elegy kullanıyorum. Bu arada hız tutkunu olduğumu da es geçemeyeceğim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Her neyse, konumuza dönelim.
[YAYIN] Ritter Krause: Her şeyden bir parça diyorsun Julya.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, en son sende kalmıştık. Rickie'den cevaplarımızı aldık, ona ayrıca teşekkür ediyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şimdi, Rickie.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve Ritter, sizlere birazdan bir kaç tane soru yönelteceğim, birbirinden güzel sorular. Hazır mı sınız?
[YAYIN] Ritter Krause: Tabiki, kulaklarımız sende Julya.
[YAYIN] Rickie Shannon: Hazırız, seni dinliyoruz Julya.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Fakat ondan öncesinde, Ritter'a sormak istediğim bir soru var.
[YAYIN] Ritter Krause: Elbette.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Rickie'den cevabını öğrendik. Sıra, Ritter'da. Ritter, nereden geliyor bu motor sevdası?
[YAYIN] Ritter Krause: On dörtlü yaşlarımda abimle beraber başlayan bir tutku, abimin tutkusu beni benden aldı diyebilirim.
[YAYIN] Ritter Krause: Abim beni motorlarla tanıştırdı diyeyim, bağlantı otomatik oluşuyor zaten eheh.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** Gerçekten bu motor sevdası çok ayrı bir duygu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya şuan için ne kullanıyorsun, Ritter?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bizim ile paylaş lütfen.
[YAYIN] Ritter Krause: Genel bir marka vermeyeceğim, parçalar değişik diyeyim Julya. Eski bir motor, ama sağlam.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya ilk yarının son sorusu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Rickie'nin motoru ile yarış yaparsanız; kazanan kim olur?
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Gülme sesleri**
[YAYIN] Ritter Krause: **Güler** Rickie, denemek ister misin benimle?
[YAYIN] Rickie Shannon: **gülümser** Bir ara deneriz kardeşim, neden olmasın?
[YAYIN] Ritter Krause: Değil mi, tecrübelerimi sana bir dökeyim ahah.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bu rekabetin bir iddası olmalı. İdda ne arkadaşlar?
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler**
[YAYIN] Ritter Krause: Kaybeden... kaybedne ne olsun bakalım...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir günlüğüne motoruna el koyuluyor. Nasıl fikir?
[YAYIN] Ritter Krause: Ölümden farkı yok Julya, başka bir şey bulalım dur eheh.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Güler * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde şöyle yapalım. Bir gün bu yarışın olacağı vakit bunu sevgili izleyicilerimiz ile de paylaşalım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Nasıl fikir?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Hem de "Yüzde Yüz Vice" programımızın adı altında.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Anlaştık mı? Uygun olur mu sizin için?
[YAYIN] Ritter Krause: Ahah, tabi. Kayıt alırsınız, devamında Rickie etrafı kırıp geçirir heralde.
[YAYIN] Rickie Shannon: Ahahah, göreceğiz Ritter.
[YAYIN] Ritter Krause: Hey Rickie, şansın yok evlat.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Güler * * Pekala, sözü aldık o halde.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Kameraya dikkatle bakar. * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet! İlk yarımızın sonuna geldik. Kısa bir ara rica edeceğiz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Daha sonrasında ikinci yarıda bomba şeyler bizleri bekliyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Takipte ve sağlıcakla kalın! Televizyon başından ayrılmayın. Sevgiler!
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sen! Medya ve televizyon dünyasında bir efsane olabileceğini söylesek ne düşünürdün? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bunu sadece hayal gücün ve yaratıcılığını kullanarak başarabileceğini söylesek? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News yeniden sizlerle! Ekip çalışmasına yatkın ve tecrübeli çalışanlarını arıyor! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Farklı konseptler ve yaratıcı içerikler yaratabilmek konusunda kendinden emin misin? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde ne bekliyorsun? Hemen Vice News internet sayfası üzerinden başvurunu gönderebilirsin! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Televizyon & Basın > Vice News > İş Başvuruları))   
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şehirde yaşanan son dakika olayları merak mı ediyorsun? O halde internet sayfamıza bir göz at.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu gece yaşanan VCPD tarafından gerçekleşen Idlewood baskını ile alakalı bütün detaylar internet sayfamızda mevcut.
[YAYIN] Julya Yalenchka: (( Forum > Televizyon & Basın > Vice News > Haberler > ))
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Kapanış Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" - Prograj Girş Jeneriği **
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evett! Tekrardan ikinci yarıda "Yüzde Yüz Vice" programında sizler ileyiz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İlk yarımızın keyfi anlatılmaz yaşanırdı. Sevgili konuklarım Ritter Krause ve Rickie Shannon ile beraber-
[YAYIN] Julya Yalenchka: .. ikinci yarıya sevgili izleyicilerimiz eşliğinde devam ediyor, bendeniz Julya Yalenchka.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Bir süreliğine ikiliye bakarak onlar ile göz kontağı kurar ve birasından yudum alır * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet arkadaşlar. İlk yarı hakkında ne düşünüyorsunuz? Zorlandığınız sorular var mıydı?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ritter, senden başlayalım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Zorlandığın bir soru var mıydı? İlkyarı hakkında ki görüşlerini bizler ile paylaşır mısın lütfen?
[YAYIN] Ritter Krause: Yani, pek yoktu diyebilirim. Senden şuanda daha ümitliyim. Daha zorlayıcı olmasılın Julya eheh.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Güler * * Daha yeni başlıyoruz. Emin ol, Ritter.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Rickie'e bakarak gülümser * * Evet, Rickie. Zorlandığın bir soru var mıydı? İlkyarı hakkında ki görüşlerini alalım
[YAYIN] Julya Yalenchka: Lütfen.
[YAYIN] Rickie Shannon: **Julya'a doğru bakıp tebessüm eder, konuşur** Zorlandığım bir soru yoktu, sorular gayet açık ve yerindeydi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde adınıza ve kendi adıma sevindim. Şimdi, programımızda bir kaç değişikliği uygun gördük.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Program artık iki yarıdan ibaret olacak şekilde izleyicilerimize sunulacak. Her bir yayın kameralı ve salonda-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... gerçekleşecek. Salon dediğime bakmayın, burası koca bir tiyatro salonu. **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve bu salon yakın zamanda bütün vatandaşlara erişimi açık bir şekilde vatandaşlara hizmet verecek.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Artık yüz yüze izlemek isteyen arkadaşlar koltuklarda ki yerlerini alabilirler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Bu yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: İlkyarıda klasik rutin bir  tanışma fastı geçilecek. Biraz önce de geçildi zaten.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Asıl olay ikinci yarıda başlıyor diyebilirim. Dolayısıyla biraz zorlayacağım sizleri arkadaşlar ...
[YAYIN] Ritter Krause: Merakla bekliyoruz, emin ol.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sizlere bir kaç tane soru yönelteceğim. **Sağ işaret parmağı ile sehbanın üzerinde ki zarfları işaret eder**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aranızda anlaşıp soruya göre cevap vermek isteyen birisi, izleyicilerimizin huzurunda cevap verecek.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Buraya kadar anlaşılmayan?
[YAYIN] Ritter Krause: Nope, anlaştık. Soruyu alalım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve ekstradan insiyatife göre belirli bir telefon numarası verip, izleyicilerimiz-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... konuklarımıza sormak istedikleri soruları sorabilecekler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunu yakında yüz yüze yapacağız, dediğim gibi. Aklımda süper fikirler var, takipte kalın!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şimdi, ikinci yarıya başlıyoruz. Hazır mısınız?
[YAYIN] Ritter Krause: Hazırız, öyle değil mi Rickie?
[YAYIN] Rickie Shannon: Evet, hazırım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Birasından yudum alır ve kadehini sehbaya koyar, sehbanın üzerinde bulunan zarfları kavrar ve  inceler.**
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Bu yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, başlıyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle, motor kulübünüzün isminin anlamı nedir?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Buna kim cevap vermek ister?
[YAYIN] Ritter Krause: **Başını sallar** Güzel soru bak, işte bana bunlarla gel.
[YAYIN] Ritter Krause: Ne diyorsun Rickie, sen mi ben mi?
[YAYIN] Rickie Shannon: **gülümser** Buyur kardeşim, söz senindir.
[YAYIN] Ritter Krause: Ah, pekala. Devil's Law Motorcycle Club'ın anlamı... Şöyle ki kendimizi "Şeytan" olarak göstermemiz...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Biraz daha açar mısın, Ritter?
[YAYIN] Ritter Krause: ...normale göre daha farklı bir düşünce yapısına sahibiz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Neden kendinizi "Şeytan" olarak gösteriyorsunuz? Sadece farklı bir düşünce yapısına sahip olmanızdan dolayı mı?
[YAYIN] Ritter Krause: Yeleğinde "Devil" yaması olan bu düşünce anlayışını kavramış kişidir, kardeşliğe kabul edilmiştir ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Birasından yudum alır ve diğer zarfı okumaya başlar. Şahıslara bakar * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, güzel soruya, güzel cevap geldi. Tebrikler, Ritter.
[YAYIN] Ritter Krause: Sayılabilir, sadece buna bağlayamayız tabi. Bu düşünce yönünde bellir kurallarımız vesaire var.
[YAYIN] Ritter Krause: Çok derine inmek istemiyorum Julya, uykun gelir.
[YAYIN] Ritter Krause: **Güler, ikiliye bakınır**
[YAYIN] Rickie Shannon: Ahahah, katılıyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Aslına bakarsan tam da kural mevzusuna gelecektim. Kurallarınızdan biraz bahseder misiniz?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kim cevap vermek ister?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sonuçta her motor kulübünün belli başlı kurallar mevcuttur.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İzleyicilerimiz ile paylaşır mısınız?
[YAYIN] Ritter Krause: Rickie, yine mi bende. **Rickie'ye bakar**
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Gülme sesleri * *
[YAYIN] Rickie Shannon: Saygının ön planda geldiğini ve buna çok önem verdiğimizi söyleyip tekrardan sözü sana bırakıyorum Ritter.
[YAYIN] Ritter Krause: Ahahaha, tamam öyle olsun bakalım boi.
[YAYIN] Ritter Krause: **Julya'ya döner** Şöyle ki kurallar genel anlamda bildiğimiz motorcu kuralları, bundan farklı...
[YAYIN] Ritter Krause: ...olarak bildiğiniz üzere kasabada faaliyet gösterdiğimiz için bir tık değişmeler oluyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne gibi değişmeler, Ritter?
[YAYIN] Ritter Krause: Bir kasaba üstüne kuruluyuz, örneğin barımızın yakınından geçmeyen bir adam bizi ilgilendirmez.
[YAYIN] Ritter Krause: Fakat kasaba çerçevesine alınca kasabanın başlangıcından itibaren kendi çabamızla bir koruma...
[YAYIN] Ritter Krause: ...üsteliniyoruz gibi düşün. Bu sadece örnek verebileceğim bir şey.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Anlıyorum, oldukça etkileyici bir kural. Peki ya biraz önce motorcu kurallarından bahsettin.
[YAYIN] Ritter Krause: Bu tarz kasabaya yönelik kurallarımız var, her zaman kasaba ve kulüp menfaatini düşünerek...
[YAYIN] Ritter Krause: ...hareket ederiz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Motorcu kurallarından bizlere bahseder misin?
[YAYIN] Ritter Krause: Ah, kısa bir şeyler motorcu kavramını özetliyeyim o halde.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Birasından yudum alır ve derin bir nefes alır, kişilere bakar. * *
[YAYIN] Ritter Krause: Motor, bar ve yelek- bizim için kutsal şeylerdir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Kamera sahneyi çekmektedir.
[YAYIN] Ritter Krause: Bunlar adına can verebiliyoruz, dediğim gibi kutsal olarak tutarız.
[YAYIN] Ritter Krause: Bundan ayrı olarak "Prospect" adı altında bir dönemden geçiliyor.
[YAYIN] Ritter Krause: Kuralların ve her şeyin en ağır olduğu dönem, çaylak olduğunuz dönem.
[YAYIN] Ritter Krause: Bu süreçte yeleklileriniz ne derse yapmak, itiraz etmemek zorundasınız. Aksi takdirde yeleği...
[YAYIN] Ritter Krause: unutun diyeblirim.
[YAYIN] Ritter Krause: Çaylaklık dönemi süresi kişiye göre değişiyor, bunuda belirteyim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yelek uğruna canını feda edenler olabiliyor mu? Daha öncesinde kulübünüzde hiç yaşandı mı?
[YAYIN] Ritter Krause: Elbette, kulüp içerisinde de yaşıyan var. Buradaki sadece kulübün bir chapterı, yani kolu.
[YAYIN] Ritter Krause: Kulüp Almanya'da kuruldu, kökenimiz oraya dayanıyor diyeyim.
[YAYIN] Ritter Krause: Yelek uğruna can veriyoruz, doğru. Yanlış bir şey yok.
[YAYIN] Ritter Krause: Yeleksiz gördün mü beni hiç Julya? Eheh, kolay bir soru bak.
[YAYIN] Ritter Krause: **Kamera arkasına doğru bakar, gülümser ve tekran önüne döner**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ölsen bile yelekli ölürsün, Tanrı korusun tabi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Kamera arkasına bakar ve tekrar gülerek önüne döner.**
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Güler** Pekala öncelikle sana teşekkür ediyorum, Ritter.
[YAYIN] Ritter Krause: Bir soru daha yollada şu Rickie'nin suskunluğu bitsin.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu arada **gülerek** kamera arkasına patlamış mısırı ile Caine mevcut!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Caine! Seni gördüğüme sevindim. Her daim ortalıktan bir yerden çıkıyorsun!
[YAYIN] Ritter Krause: **Kahkaha sesi** Caine dostum yine benle dalga geçmeye gelmiş...
[YAYIN] Ritter Krause: Bekle Caine, şu iş bitsin sendeyim eheh.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Altyazı: Caine Blackhand: Ritter heyecanlanmaması için geldim. Destek oluyorum.
[YAYIN] Ritter Krause: Tabi tabi, heyecanım sıfıra indi Caine.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Voavv! İtişmeler başladı bile! **güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Her neyse, her neyse. Evet Caine, seni gördüğüme inan sevindim. Eksik olma.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, programımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
[YAYIN] Ritter Krause: **Gülümseyerek kameraya döner**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şimdi ki sorum Rickie'e çünkü bir kaç dakikadır suskunluğunu koruyor ve konuşmamak için yemin etmiş gibi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öyle mi Rickie?
[YAYIN] Rickie Shannon: **gülümser, kafasını iki yana sallar** Sözü Ritter'a bırakmakla yetiniyordum. Evet, bana bir sorun yok mu? Dinliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde hazır ol, çünkü biraz zorlayacak bir soru geliyor.
[YAYIN] Rickie Shannon: Pekalaa.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şuanda kulüpte varolan kıdeminden biraz bahseder misin? Mali işler sorumlusu olarak geçmiyor sanırım?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne de olsa biraz önce Ritter "Prospect" döneminden bahsetti.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Senin şuanki kıdemin nedir?
[YAYIN] Rickie Shannon: TREASURER yamasına sahibim, açıkça haznedarım. Dediğim gibi kulübün kasasından sorumluyum, mali işleri düzenliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sonuç olarak "Prospect" döneminden sende geçtin. O dönemin bize zorluklarını anlatır mısın?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Daha öncesinde hiç canını bir yelek uğruna feda etmeye kalkıştın mı? Kalkıştıysan nedeni neydi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bizler ile paylaşır mısın?
[YAYIN] Rickie Shannon: Yelek uğruna kasalı bir aracın arkasında koştum, tüm şehiri turlamıştık. Rezalet bir durumdu, öleceğimi düşünmüştüm.
[YAYIN] Rickie Shannon: Üstelik koşarken üzerimde sadece iç çamaşırım vardı, düşünebiliyor musun? Ciddiyeti sana böyle açıklayayım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **güler** O anı izlemek için nelerimi vermezdim, bir bilsen.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Güldürüyorsun beni. Peki ya sadece bu muydu?
[YAYIN] Rickie Shannon: Bu yeleğe ulaşana kadar rezil olabilirsin, küçük düşürülebilirsin.
YAYIN] Julya Yalenchka: * * Bu yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Rickie Shannon: Bunları bir kenara bırakıp sadece hedefine doğru ilerlemelisin, çizgini bozmadan.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Anlıyorum. Pekala, soru için teşekkür ediyorum. İstersen bir diğer sorumuza gelelim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Dilimore kasabası tamamen size mi ait?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Rickie, önden buyur lütfen.
[YAYIN] Rickie Shannon: Dillimore'da çeşitli işletmeler bulunuyor bildiğin üzere, bunların çoğu bize ait.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya kasabayı ele geçirmeden hemen önce, neleri feda ettiniz, açıklar mısın?
[YAYIN] Rickie Shannon: Bizim sahip olmadığımız, Dillmore sınırları içinde bulunan işletmelerde bulunuyor tabii.
[YAYIN] Rickie Shannon: Bu soruyu Ritter'a bırakıyorum, neleri feda ettik Ritter?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Ritter. Rickie bu soruyu sana yöneltti. Tekrar sorayım istersen?
[YAYIN] Ritter Krause: Neleri mi, saymakla bitmez ama göze çarpanları diyeyim o halde.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Dilimore kasabasına yerleşmeden hemen önce; neleri feda ettin?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Daha doğrusu ettiniz?
[YAYIN] Ritter Krause: Kasabada iki motorsiklet kulubü vardı, bu kasabanın motorcu olarak hakimiyetini ikiye bölüyordu ki...
[YAYIN] Ritter Krause: ...bölgede anlaşamamazlık çıktı, bunun üstüne biraz sürtüşmeden sonra kalan ekip biz olduk.ç
[YAYIN] Ritter Krause: Ayrıca bunlardan ayrı kasabada menfaati için canını veren yeleklilerimiz oldu elbette.
[YAYIN] Ritter Krause: Abimide sayacak olursam John Forester çavuşumuz ve Theo Scott haznedarımız...
[YAYIN] Ritter Krause: ...maalesef şuanda aramızda değiller.
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde tam da değinmişken "John Forester ve Theo Scott'u" sevgiyle ve saygıyla anıyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya doğru mu anladık izleyicilerimiz ile birlikte? Tam olarak nasıl bir anlaşmazlık çıktı? Savaş mı oldu?
[YAYIN] Ritter Krause: **Kaşlarını hafif çatar, başını oynatır ve Julya'ya bakar**
[YAYIN] Ritter Krause: Sürtüşme, tam anlamıyla bu. Savaş boyutuna getirebilecek kadar büyük bir kulüp değillerdi.
[YAYIN] Ritter Krause: **Elinin tersiyle ağzını kapatır, Julya'ya yaklaşır.**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yani savaşdan kastım sadece bir sözlü tartışma mı oldu? Birbirinizin işlerini mi bozmaya çalıştınız?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunu kast etmiştim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ehm, her neyse. Pekala.
[YAYIN] Ritter Krause: Birbirimizin işlerini bozmak, yeap.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, tam olarak da bunu kast etmiştim aslında. Silahlar ile aranızın olmadığını ve şehrin
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... köprü altı işlerinde yer almadığınızı çok iyi biliyorum. Bizzat yakından tanıyan birisi olarak söylüyorum.
[YAYIN] Ritter Krause: Yeap, Julya kasabamızın sevenlerindendir. Bizide iyice tanır, sağ olsun.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala. ** saatini kontrol eder** Sanırım bir rekor kırdık arkadaşlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: ** güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yayın tam tamına bir saati aşmış bir şekilde şuanda televizyonların karşısındayız.
[YAYIN] Ritter Krause: Şeytanın olduğu yerde şaşırma bunlara Julya. **Güler**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, o halde hız kesmeden diğer soruya geçiyorum.
[YAYIN] Rickie Shannon: **gülümser, kafasını sallar**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Dilimore'da faaliyetlerini devam ettiren motor kulübünüze sevgili vatandaşlar katılmak adına-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... ne tür bir yol izleyebilir? Biraz bahseder misin, Ritter? Veya Rickie? Fark etmez.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Buna kim cevap vermek istiyor?
[YAYIN] Ritter Krause: **Rickie'ye bakar** Yine ben değil mi? **Güler**
[YAYIN] Rickie Shannon: Eheheh, buyur kardeşim.
[YAYIN] Ritter Krause: Kasabada bizi bulabilirler, Dillimore adına güzel olacak her şeyin yanlısıyız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Kamera arkasına bulunan Caine'e bir süreliğine bakarak güler. İkiliye döner.**
[YAYIN] Ritter Krause: Gelip bir etkinlik düzenlemek isteyen olursa son gücümüzle yardımı esirgemeyiz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News**
[YAYIN] Ritter Krause: Tek yapmaları gereken kasabaya gelip bizi bulmaları, ki bu o kadar zor bir şey değil bence.
[YAYIN] Ritter Krause: Kasabadaki büyük barın sahipleriyiz, yakında tadilatı bitip açılacak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **kafasını yukarı, aşağı sallar ve ikiliye bakarak konuşmaya devam eder.**
[YAYIN] Ritter Krause: Oranın açılışında da güzel bir etkinlik düşünüyorum, bakalım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet. Ritter'ı duydunuz. Dilimore kasabasına gelip orada yetkili kişilere ulaşmanız yeterli.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Zaten her an ve her saniye orada yetkili birileri oluyor, değil mi Rickie?
[YAYIN] Rickie Shannon: Çok doğru, evet.
[YAYIN] Julya Yalenchka: **saatini kontrol eder ve birasından yudum alarak ikiliye döner. Gülümser.**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet arkadaşlar, saat epey geç olmuş ve yayın süremiz yaklaşık bir saati geçmiş durumda.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sanırım bu Florida'da en uzun yayın rekorunu kırmış bulunmaktayım. Tabi "Sir Mitchell"'i geçebildiysem.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Programımızı şimdilik burada sonlandırmak istiyorum. Programın devamını tekrardan hafta içerisinde gerçekleştireceğiz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle ikinize bu yayınımda bana eşlik ettiğiniz için minnet duygusu duyuyorum.
[YAYIN] Ritter Krause: **Julya'ya bakar, gülümseyerek başını oynatır** Biz de sana teşekkür ederiz Julya.
[YAYIN] Ritter Krause: Çok iyi bir şekilde ağırlandık, güzel bir sohbet, yayın geçirdik.
[YAYIN] Ritter Krause: Eklemek istediğim pek bir şey yok, Vice halkı kendine dikkat etsin yeter.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Güzel vakit geçirmenize neden olduysam ne mutlu bana. O halde nice yayınlara diyelim!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Rickie, senin eklemek istediğin bir şeyler var mı?
[YAYIN] Ritter Krause: **Gülümser, yeleğini düzeltir ve ellerini dizlerinin üstüne koyar**
[YAYIN] Julya Yalenchka: **elinde bulunan zarfları yavaşca sehbaya koyar, birasından son yudumunu alır ve kadehini sehbaya koyar.**
[YAYIN] Rickie Shannon: Bizi buraya davet ettiğin için sana teşekkür ediyorum, eklemek istediğim bir şey yok. Harika bir yayındı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Bakışlarını kameraya doğru yöneltir ve konuşmasına devam eder. * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet millet ikilinin son yorumlarını duydunuz. Tekrar ve tekrar bu yayında beni kırmayıp bana eşlik ettileri için onla
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... onlara minnettarım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bugün ki "Yüzde Yüz Vice" programımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bendeniz Julya Yalenchka-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... bugün ki değerli konuklarım Ritter Krause ve Rickie Shannon ile sizler ile bu ana tanıklık ettik.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tekrar teşekkür ediyor, bir sonra ki yayınlarımızda görüşmek diliyoruz! Sağlıcakla kalın Vice!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Güzel bir gece, güzel bir uyku geçirmeniz dileğiyle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ayrıca kendi kariyer rekorumu kırmam adına benim üzerimde bolca emekleri olan-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... ve bu yayını yakından takip eden "Sir Randolph Mitchell ve Sir Henry Dunkirk"'e sevgilerimi iletiyor, saygıyla-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... anıyorum. İyi geceler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vce" - Program Çıkış Jeneriği * *
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#253 - 06.07.2022 10:05
kalite
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#254 - 06.07.2022 14:11
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#255 - 06.07.2022 14:12
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#256 - 06.07.2022 14:28

Nuggets, Nikola Jokic’in üst üste ikinci kez MVP seçildiğinden birkaç gün önce haberdar olmuştu ancak gizli bir uluslararası parti düzenlemek, beklenildiğinden daha fazla zaman alıyordu. Nuggets‘ın koçu Michael Malone, takımın başkanı Tim Connelly’e bir mesaj yolladı:

“Bu ödülü ona ya sen ya da ben vermeliyiz. Bunun için ne gerekiyorsa yapalım, Sırbistan’a gidelim ve ödülünü verelim.”

Biletler, Anneler Günü’ne alınmıştı.

Connelly, Malone, asistan koç Ogi Stojakovic, kondisyon koçu Felipe Eichenberger, pazarlama yöneticisi Nick O’Hayre ve kameraman Bob Nicolai’den oluşan seyahat ekibinde konuşulan konu netti: Dikkat çekmemek. Bu da havaalanında Nuggets’a özel bir eşya giymemek/bulundurmamak demek oluyordu.

Salı günü yaklaşırken Jokic’in MVP ödülünü kazandığının haberleri sızmıştı bile. Nuggets zaten kazanmasını bekliyordu; bu, onlara sürpriz olmamıştı. Önemli olan şey operasyonu gizli yürütebilmekti.

Yolculuk neredeyse başlar başlamaz ufak bir problemle karşı karşıya kaldı. O’Hayre, Denver Uluslararası Havaalanı’nda güvenlikten geçerken içinde 18 kiloluk MVP ödülünün bulunan çantası dikkat çekmişti.

Topluma herhangi bir şeyin yansıtılmaması isteğiyle çanta, meraklı gözler ve kameraların olmadığı özel bir odada arandı. Bu yaşanan ufak problemin ardından Nuggets; Münih ve Belgrad aktarmalı şekilde Sırbistan’ın Sombor ilçesine doğru yol almaya başladı.

Nikola’nın kardeşleri Nemanja ve Strahinja, sürprizin gerçekleşmesine yardımcı oldu. Sezon arası dönemi ve memleketi hakkında genelde korumacı olan Nikola, normalde çok fazla ziyaretçi istemezdi. İnsanlara yazın nerede olacağını söylemeden önce alaycı ve bir nebze ciddi bir şekilde “Beni bulamayacaksınız.” notunu düşerdi.

Bu olayda ise karar verme yetkisi onda değildi. Nuggets, MVP ödülünü herhangi bir sürprize kalkışmadan direkt olarak Jokic’e yollayabilirdi ancak takım, bunun özel bir şekilde yaşanmasını istemişti.

Çarşamba günü vardıklarında Belgradlı Stojakovic, Sombor’a giden iki saatlik araba yolculuğunu gerçekleştirecek kişiydi. Seyahat eden insanlar, kamera ekipmanları ve ödülün kendisine ev sahipliği yapması için grup, bir sprinter minibüs kiraladı. Tarih kurdu olan Stojakovic, tek şeritli yavaş yollarda arabayı sürerken çevredeki kasabaların hikayesini anlatıyordu, bu sırada Malone da ön koltuktaydı.

Nuggets’ın sahibi Josh Kroenke’nin uçağı da o sıralarda iniş yaptı. Sombor’a giderken minibüsteki ekibin önüne geçtiler, bu yüzden de Jokic’in at çiftliğinin yakınlarındaki bir benzinlikte grubun toplanmasını beklediler. İşte orada grup, bastırdıkları tişörtleri giydi.

Tişörtlerde “Bazı insanlar senin başarısız olduğunu görmek istiyordu. Onları hayal kırıklığına uğrat.” yazıyordu.

Connelly, heyecanlı ve enerjik bir şekilde kameraman Nicolai’ye kaydetmeye başlamasını söyledi.

“Harika, Sırbistan’da bir benzilikteyiz!” dedi Connelly.

Çarşamba günü öğlen saatlerinde grup Jokic’in çiftliğine giderken harcanacak 10 dakikaları mevcuttu. Jet-lag yaşayan grup, yüksek bir adrenalin seviyesiyle hedefine ulaşmıştı.

Jokic koşu atıyla beraber köşeyi döndüğünde halihazırda geleneksel bir Sırbistan şarkısıyla karşılanıyordu. At üstündeki uzun bir yolculuk hakkındaki şarkıyı söyleyen müzisyenler, Jokic ailesinin arkadaşlarıydı.

MVP’nin gülüşü, 30 adım öteden ışıldıyordu. Yakınlaştığında ise güneş gözlüklerinin altından gözyaşları akmaya başlamıştı.

“Nikola’nın duygusallaştığını göremezsiniz. Benim için bu durumu özel yapan tam da o andı. Kötülükten uzak, saf bir andı.” diyor Malone.

Siyah çorapları ve binicilik kaskıyla belki de NBA tarihinin en gösterişsiz MVP ödülü töreniydi. Başka bir deyişle, tam da Jokic’lik bir olaydı.

“Nasıl olduysa her şey çok uğraş vermeden yaşandı. Açıklaması çok zor. Çok duygusal bir andı. Muhtemelen o anı sonsuza kadar hatırlayacağım. Hava güneşliydi, güzel bir müzik çalıyordu, atı çiftliğe yaklaşıyordu… Her şey mükemmele yakındı. Amerika’dan gelen onca insanı görmek, onun için çok güzeldi. Fantastik bir gündü.” diyor Jokic’in vaftiz babası Nebojsa Vagic.

O an, Jokic’in daha önce çok görülmeyen bir tarafını ortaya çıkardı ve kafilenin çoğunun da duygularının ortaya çıkmasına sebep oldu.

“Yan mahalleden gelmediler, dünyanın öbür ucundan geldiler.” diyor Vagic.

Grup, Sırbistan’da Salas olarak bilinen ücra bir çiftlik evi restoranına gitmeden önce ahırda bira ve Rakia içerek vakit geçirdi. Sürpriz için önayak olan Nikola’nın ebeveynleri, planı da hazırlamıştı. Yemekten sonra TNT röportajı için ahıra dönülecekti.

Fakat o günkü sürprizden sonra röportaj, Jokic’in aklındaki en son şeydi.

“En çok çalışanlar üç müzisyendi. Biz partiledik, şarkı söyledik, dans ettik, bira ve Rakia içtik; çalmayı asla bırakmadılar. Sonrasında Nick ‘Joker, röportajın için ahıra geri dönmeliyiz’ dedi. Nikola’nın o anki yüzü efsaneydi. ‘Dostum, sarhoşum. Şu anda röportaj yapamam’ dedi Jokic.” diyor Malone.

Jokic, röportajın ertesi güne ertelenip ertelenemeyeceğini sordu. Bu, mümkün değildi.

“Ernie Johnson bizi bekliyor.” diye hatırlattı Malone.

Bütün grup ahıra döndü. Orada ulusal izleyici için en alçakgönüllü arkaplanı hazırlamışlardı: Favori atı Dream Catcher’ın arkada olduğu, güneşin batışta olduğu mükemmel bir Sombor akşamı…

Her şey resmen bir tablo gibiydi ve hatasız gidiyordu, ta ki Jokic’in interneti kesilene kadar. Connelly, Malone ve Kroenke, kaosun ortasında kıkırdıyordu. 20 dakika boyunca Jokic’in TNT röportajının yapılıp yapılamayacağı belirsizliğini korudu.

Tüm dünyanın iyiliği için bu röportaj gerçekleştirildi.

“Çok doğaldı. Tam da istediği gibiydi.” diyor Connelly.

TNT röportajından sonra çiftlik evindeyken Jokic dahil birkaç kişi, ziyaretçileri Rakia’nın olası etkilerine karşı uyardı. Herkes bu dikkat mesajlarına aldırış etmeyi tercih etmedi.

Gece devam ettikçe Jokic, geleneksel Sırbistan marşları söylerken Stojakovic de çevirisini yapıyordu. Jokic’in yakın çevresi için unutulmaz bir akşam oluyordu.

“Bunun NBA ile ya da şöhretle bir alakası yok. Sadece hikayenin bir parçası olduğunuz için çok mutlu oluyorsunuz.” diyor Stojakovic.

Malone, “O gün ona ‘Nikola, her şeyden çok gurur duyduğum şey MVP ödülleri değil, galibiyetler değil. Beraber geçirdiğimiz yedi yılda senin büyüdüğünü, olgunlaştığını gördüm ancak içinde, kalbinde değişmediğini biliyordum. Şöhretin, paranın, başarının seni değiştirmesine izin vermedin’ dedim.” diyor.

Perşembe günü Jokic, basın toplantısını tamamlamalıydı ancak sekiz saatlik zaman farkı, kafilenin çoğuna öldürülecek bir zaman imkanı tanıyordu.

Sırplar misafirperverlikleriyle bilinir, Jokic de Sombor’un güzelliklerini tanıtmaktan çok memnundu. Grup, hep beraber bir göl kenarında yemek yedi, menüde Jokic’in favori yemeklerinden biri vardı: Geleneksel balık güveci.

Kroenke, Connelly ve Malone; o günlerde oynanacak Tottenham-Arsenal maçı için Londra’ya gitmişti. Kroenke’nin Premier League’deki takımı Arsenal, ezeli rakibine 3-0 kaybediyordu.

Sombor’da ise Jokic, geride kalanlara favori dondurma mekanını göstermekle meşguldü. Bu, Jokic’in Amerikalı akradaşlarına dünyasını tanıtması için bir şanstı. O dondurmacı, Jokic’in yıllardır gittiği bir yerdi. Orada dünyanın en iyi basketbolcularından biri olmadan önce de biliniyordu.

“Hala aynı kişi.” diyor Stojakovic.

Yerel saatle akşam 5’te Nuggets, Jokic’i Zoom üzerinden düzenlenecek basın toplantısı için hazırladı. Jokic, toplantıya ailesinin tenha bir nehir kenarındaki evinden katılacaktı. Jokic kameranın karşısına geçtiğinde arkasında geniş bir yeşil alan bulunuyordu. Bu, Sırbistan’ın en iyi şehirlerinden biri olan Sombor’un mükemmel bir yansımasıydı.

Sezonun son medya zorunluluğunu yerine getirirken Jokic, sakince toplantının bitimi için dakikaları sayıyordu. Nuggets, seyahati planlarken uzun bir süre kalmayı düşünmüyordu. Seyahatin amacı, eşi ve kızıyla yaşadığı hayata kalabalıklık etmek, müdahil olmak değildi. Asıl amaç, kendisine kalsa asla kutlamayı düşünmeyecek biri için kutlama düzenlemekti.

“O, bir insan. Duygularını saklıyor ancak hala genç. Bu duyguları hissetmesi hoşuma gidiyor. Bazen duyguları akışına bırakmak iyidir. Bence bu, onu doğallaştırıyor. Her gece sahanın en iyisi olma zorunluluğuyla oynuyor ancak ben, bu tarz şeylerin onun başına gelmesini seviyorum çünkü bir yandan da kendini duygularıyla tedavi ediyor. Sezon boyunca yaşadığı baskıyı, duyguları, her gece en iyisi olmanın getirdiği duygudurumu kendine saklıyor.“ diyor Vagic.

“Bu, zor bir şey. Onun için ağır bir yük. Bu tarz yenilenme anları yaşamasını bu yüzden seviyorum.”
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#257 - 06.07.2022 14:28
Herkesten Önce Earl Watson

Oklahoma City Thunder’da bir zamanlar Kevin Durant-Russell Westbrook-James Harden üçlüsü vardı. Şimdi dönüp bakınca ne kadar korkunç bir üçlü olduklarını görebiliyoruz. Üçlüden neredeyse iki tanesi triple double ortalamaları yakalamış durumda, diğeri ise NBA’in en verimli yıldızı. Bu yazımızda biraz daha geçmişe gidip Russell Westbrook ve James Harden’ı Thunder’a getiren beklenmedik ismin hikayesini anlatacağız.

Phoenix Suns koçu Earl Watson, Westbrook ve Harden isimlerini daha hiç bir NBA takımının toplantı odalarında tartışılmadan biliyordu. Earl Watson bu ikiliyi henüz lisedeyken gözüne kestirmiş. Westbrook ve Harden gibi UCLA öğrencisi olan Watson, en büyük nedeni olarak bu ortak noktalarının gösteriyor. “Los Angeles işi. Ben sadece şanslıydım. James ve Russell’ı onlar henüz lisedeyken izliyordum. İkisinin de çok özel oyuncular olduklarını gördüm. James her zaman normal bir liseli öğrencisinden çok daha olgun basketbol oynuyordu.”

LeBron James Efsanesinin Doğduğu Gün: 11. Sınıf Öğrencisi, NBA Oyuncularına Karşı

EUROLEAGUE GAMECENTER TV BENİM TAKIMIMVİDEO GALERİ
HOME•TR (TURKİSH)•TRADEMARKS•
LeBron James Efsanesinin Doğduğu Gün: 11. Sınıf Öğrencisi, NBA Oyuncularına Karşı
06/TEM/22 10:39

Eurohoops Çeviri, LeBron James’in henüz lisedeyken gittiği bir Cleveland Cavaliers antrenmanını tanıkların ağzından anlatıyor.

by Branson Wright / Çeviri: Bilal Baran Yardımcı / [email protected]

Bu çevirinin tüm hakları Eurohoops Ltd. Şti.’ye aittir ve tamamının veya bir kısmının izinsiz kullanılması kesinlikle yasaktır.

Bu yazı 23 Mayıs 2022 tarihinde Andscape‘te yayınlanmış ve uyarlanarak çevrilmiştir.

Cleveland Cavaliers‘ta koçluk yaparken John Lucas’ın yazları bireysel çalışmalarla ve lisede veya kolejde forma giyen profesyonel basketbolcularla antrenman maçları yaparak geçiyordu.

22 Mayıs 2002 tarihi de o zamanlar Cavaliers‘ta ilk yılını geçiren Lucas için farklı değildi. Lucas, o gün beni de salona davet etmişti. O zamanlar The Plain Dealer’da Cavaliers için yazan bir muhabir olarak orada bulunan tek medya mensubu bendim.

Fakat ne ben, ne de orada bulunan diğer insanlar, o gün yaşananların basketbol dünyasına etki edeceğini bilmiyorduk. LeBron James, birkaç NBA oyuncusuna karşı dudak uçuklatan bir performans sergilemişti.

O zamanlar James, lise üç öğrencisiydi.

Bu olay; James, Sports Illustrated dergisinin kapağında “Seçilmiş Kişi” başlığıyla yer aldıktan üç ay sonra; Cavs, kendisini NBA draftının ilk sırasından seçmeden bir yıl önce; birçoklarına göre tarihin en iyi oyuncusu olarak anılmasından ise yıllar önce gerçekleşmişti.

James’in antrenmana katılımı, ligin henüz drafta katılması imkanlar dahiline olmayan oyuncularla NBA takımları arasındaki iletişimi yasaklayan kuralını ihlal ettiği için NBA, Lucas’a 250.000 dolar ceza verdi ve gelecek sezonun ilk iki maçında Lucas, takımın başında olamadı. Ayrıca Cavaliers’a da 150.000 dolar ceza verildi.

James’in o günkü performansı, gelecekte yapacaklarının fragmanıydı. 20 yıl önce o gün orada bulunan herkese unutulmayacak bir anı yaşatmıştı.

Bu yazı, o günün sözlü tarihinden oluşuyor.

“Genç yaşına rağmen basketbolu doğru oynuyordu”

James, Cavaliers’ın antrenman sahasına çıkmadan önce şöhreti büyümeye başlamıştı bile. Lisenin ilk senesinde 21 sayı – 6 ribaund, ikinci senesinde ise 25.2 sayı – 7.2 ribaund ortalamaları ile oynamıştı. O senelerde Ohio’daki St. Vincent-St. Mary Lisesi’ni üst üste iki kez eyalet şampiyonluğuna taşımıştı.

Lucas, Cavaliers’ta işe başladıktan kısa süre sonra bu yaygaranın sebebini öğrenmek istedi.

John Lucas: “Cleveland State’te birkaç AAU maçında onu izlemeye gitmiştim. Los Angeles Lakers’ın yıldızı Kobe Bryant’ı gençken görmüştüm ve herkes bana LeBron’un Kobe’den daha iyi bir potansiyel olduğunu söylüyordu. Onlara inanmamıştım. Bu yüzden gidip görmek istedim, bütün günümü orada geçirdim. O gün, ‘Belki Cavaliers’ın guard’ı Bimbo Coles’tan daha iyi olabilir’ yorumunu yapmıştım. Herkes aklımı kaçırdığımı düşündü.

Zekası, inanılmaz seviyedeydi. Şutuna kesinlikle çalışması lazımdı ancak pasörlüğü o zamanlar bile elit seviyedeydi.”

Johnny Clark, Cavaliers’ın Oyuncu Geliştirme Partneri: “Onu, eyalette şampiyon oldukları ilk ve ikinci yılında görmüştüm. Çok iyi bir oyuncu olacağı belliydi. Jimmy Jackson ve Clark Kellogg’u da lisedeyken izlemiştim ve LeBron’un lisedeyken onlardan daha iyi olacağını düşünmüyordum.”

Jim Paxson, Cavaliers’ın Genel Menajeri: “Onu lisenin ilk yılındayken duymuştum ancak ilk kez ikinci yılında Cleveland State’teki bir maçta izledim. Gözüme çarpan en büyük şey, maçta 50 ya da 60 sayı atabileceği ancak buna rağmen bencil olmayan bir oyuncu olduğuydu. Genç yaşta basketbolu doğru şekilde oynuyordu. İşin o kısmını halletmişti. Normalde böylesine iyi oyuncuların bunu yaptığını görmezsiniz. Eğer 50 ya da 60 atabileceklerse, atarlar. LeBron ise cömert bir oyuncuydu. Michael Jordan gibi atletikti, aynı zamanda Magic Johnson gibi bir fiziği ve oyun görüşü vardı.”

DeSagana Diop, Cavaliers’ın pivotu: “Oak Hill Academy’deki son yılımda LeBron’a karşı oynadım. O zamanlar LeBron, ikinci sınıftaydı. Bizi adeta domine etti. Biliyorsunuz ki Oak Hill olarak diğer bütün takımlara üstünlük sağlardık ancak bu maç LeBron sayesinde yakın geçmişti. Onunla karşılaşmadan önce de ismini duymuştum ancak karşısında oynadıktan sonra ne kadar özel bir oyuncu olacağını anladım.”

John Lucas III, Baylor’ın oyun kurucusu: “Babam Cavaliers’ta koç olduğunda ben kolejdeki ilk senemi geçiriyordum. Bana Akron’daki bir liseden yeni Kobe, Michael Jordan, Dr. J ya da Magic olabilecek bir oyuncunun geldiğini söylemişti. O zamanlar büyük bir Kobe hayranıydım, bu yüzden ‘Aynen baba’ demiştim içimden.”

“Hiç egosu yoktu”

Chris Dennis: “Dokuzuncu sınıftayken onu NBA oyuncularıyla biraraya getirmek çok istedim. NBA oyuncularının nasıl olduğunu görmesini istiyordum. NBA’dekilerin de onu görmesin istiyordum çünkü hazırdı. Chicago’dan bir yıl sonra da Cleveland’da birkaç NBA oyuncusuna karşı oynamasını istedim. Eddie’nin bu işi ayarlayabileceğini biliyordum çünkü onun insanlarla bağlantısı vardı, aynı zamanda bana John Lucas’ı tanıdığını söylemişti.”

Clark: “LeBron’un geldiği günden bir gün önce oyuncular arasında konuşmalar dönmeye başlamıştı. Herkes onun ne kadar iyi olduğunu görmek istiyordu ancak bunun sebebi ona alçakgönüllü olmayı öğretmek değildi. ‘Tamam, iyisin ancak büyüklerle ve profesyonellerle oynamak için hazırlanan bir lise oyuncususun. İyi olabilirsin ancak burası başka bir seviye’ cümlelerini ona göstermek istiyorlardı.”

Eddie Jackson: “Salona geldik ve Lucas; Cavaliers oyuncuları Bryant Stith, Coles, Jumaine Jones, Chris Mihm ve Diop’un yanında birkaç kolej oyuncusunu daha davet etti. LeBron, bençte oturuyordu. Orada oturup sohbet ediyorduk ki Lucas, LeBron’u çağırdı ve ‘Bron, göster kendini’ dedi. Böylece LeBron, oyuna girdi ve neredeyse hiçbir şey yapmadı. Sadece oyunun akışıyla birlikte hareket ediyordu.”

Keith Smart, Cavaliers’ın asistan koçu: “LeBron, sahaya adımını attığında ‘O’ kişi gibi değildi. Sadece oradakilerin arasına karışmış gibiydi. Dikkat çekmiyordu, egosu yoktu. Pozisyonlar ürettiğini, topu paylaştığını görüyordunuz.”

Lucas III: “Başlangıçta hiçbirimiz ona pas atmıyorduk. Kolejdeydik ve hepimiz NBA’de oynamak istiyorduk, bu yüzden de NBA oyuncularına karşı ne konumda olduğumuzu görmek istiyorduk.”

Clark: “İlk iki maç boyunca sanki kimsenin ayağına basmak istemiyormuş gibi bir havası vardı. Sadece pas veriyordu. Tıpkı şimdiki gibiydi, kendi işini yapmadan önce diğer herkesi dahil etmek istiyordu olaya. İkinci maç esnasında profesyonel oyuncular fark etti ki eğer ribaundu aldıktan sonra topu bu 11. sınıf öğrencisine verirlerse, parkenin öbür tarafında kolay bir basket imkanı için James onları topla buluşturacaktı.”

“LeBron, düğmeye bastı”

Lucas, James’in bir dağıtıcı olarak oynamasından bıkmıştı. Daha az Magic Johnson, daha fazla Michael Jordan görmek istiyordu. James, Lucas’ın çocuğu Lucas III’nin de bulunduğu kolej takımına geçti. James ve bir grup kolej oyuncusuna karşı NBA oyuncularıydı takımlar.

Jackson: “Kısa bir ara verildi ve sonra Lucas, tekrardan düdüğünü çaldı. LeBron oturuyordu ve Lucas, ‘Büyüklerle oynamak istemiyor musun? O lanet başarılarının üstüne bir şey eklemeyecek misin? Hazır değilsin.’ dedi. LeBron, ayağa kalktı.”

Clark: “İşte tam da o an bütün günün seyri değişti. Sanki LeBron bir düğmeye basmıştı. Bir sonraki iki ya da üç maçta çok iyi oynadı. Bütün sayıları ya kendisi atmıştı ya da asistini yapmıştı. Antrenmana ağırlığını koydu. Orada olduğum ve buna şahit olduğum için çok mutluydum çünkü eğer bunu başka birinden duysaydım, muhtemelen inanmazdım.”

Lucas: “Series’ adı verdiğimiz bir set oynadık ve LeBron, her seferinde oyunu doğru okumayı ve doğru kararı vermeyi başardı. Bir keresinde topu aldı, savunmacılarının arasından geçti ve imza ‘reverse’ smacını bastı, top çembere ya da herhangi bir şeye değmedi bile. Eğer başka bir kitap daha yazarsam o gün, kesinlikle kitabımda yer alacak.”

Lucas III: “LeBron sahaya tekrar çıktığında babam ona pas atmamı söyledi. Topu ona yolladık ve o da sağ forvetten içeri girdi. DeSagana Diop ve Chirs Mihm, bloklamak üzere onu bekliyordu. LeBron çemberin altından dolaştı ve ‘reverse’ smacını bastı. Hemen geri koştu ve sahanın diğer tarafında savunmaya geçti. İnanılmazdı. O andan itibaren her pozisyonda topu ona verdik. Daha fazlasını görmek istiyorduk.”

Stih, Cavaliers’ın guard’ı: “Şahit olduğum şey beni çok heyecanlandırıyordu. O gece lisedeki koçumu aradım ve ona NBA’in yeni süper yıldızını izlediğimi söyledim. Kim olduğunu sordu. Ben de ‘Akron, Ohio’dan LeBron James adından bir çocuk’ dedim.”

Lucas III: “O günün ilerleyen saatlerinde en iyi arkadaşlarımdan ikisini aradım. Onlara Kobe’den sonra gelen en iyi şeye şahit olduğumu söyledim. Bana bunu söylemem için gerçekten çok bir şeyle karşı karşıya olmam gerektiğini söylediler. Bahsi geçen pozisyonu anlattığımda ise inanamadılar.”

Jackson: “O andan itibaren LeBron, resmen şov yaptı. Maç bittikten sonra Lucas bana baktı ve ‘Elimizde bir potansiyel var’ dedi. Ben de bu gördüklerinin daha hiçbir şey olduğunu söyledim. Yetenek çantası daha çok doluydu.”

Smart: “Bir lise maçında değil, profesyonellere karşı oynanan bir maçtaki performansını gördüğümde ‘Aman Tanrım, bu çocuk çok çok iyi bi oyuncu olacak’ demiştim. Bir süre sonra antrenman maçının tek başrolü o olmuştu. Bir 11. sınıf öğrencisi olarak en az diğer herkes kadar iyi olduğunu görüyordunuz.”

Clark: “O günün ardından herkesin LeBron James hakkındaki fikirleri değişti. Salonu herkes onun seçilmiş kişi olduğunu kanıtladığını düşünerek terk etti. Herkes sanki gördüklerine inanamıyormuş, bir hayalet görmüş gibi donakalmıştı.”

20 yıl önceki LeBron James’ten The Plain Dealer’a: “Koç Lucas’a beni davet ettiği için teşekkür ediyorum. Beni kim davet ederse etsin onlarla oynayabilecek kadar iyi olduğumu bilmeliler, oradayken en iyi halimle oynayacağım. Güzel bir deneyimdi. Birkaç şey öğrendim ve keyif aldım.”

“Her şey bir hava oluşturmak içindi”

Ne yazık ki NBA, James’in bu antrenmana katılımından hoşnut kalmamıştı. Kural net bir şekilde belli ediyor: Takımlar direkt ya da bağlantılı olarak draftta seçilmesi mümkün olmayan bir oyuncuyla anlaşamaz ya da anlaşmak için bir hamle yapamaz. Ayrıca NBA, liseden mezun olana kadar oyuncuların draft’a katılmasına da izin vermiyor.

28 Mayıs 2002’de para cezaları ve Lucas’ın aldığı maç cezaları açıklandı.

Lucas: “Böyle bir kuralın olduğunu bilmiyordum çünkü aynısını Kobe için de yapmıştık. Her zaman en iyi oyuncuları davet ettim ki beraber çalışabilsinler. Ne yazık ki Branson Wright’ın yazısı bana hem para hem de maç cezası verilmesine yol açtı. Tahmin edin ki kimi düzenlediğim lise oyuncuları kampına katmaya çalışıyorum. Evet, Bronny James’i.”

Dennis: “Her şey bir hava oluşturmak içindi. Amacım LeBron’un etrafında bir hava oluşturmak ve onu daha iyi yapmaktı. O gün de bu yaşandı.”

Stith: “Tanrı Cleveland şehrine ve LeBron James ile ailesine gülümsedi, LeBron da hayal kırıklığına uğratmadı. Başlangıçta işlerin herkesin istediği gibi gitmediğinin farkındayım fakat takımdaki ikinci döneminde şampiyonluğa ulaşmayı başardı. Sanki kader, bunu gerektiriyormuş gibiydi.”

Diop: “LeBron, bütün beklentileri karşıladı, hatta üstüne çıktı. Onu daha da özel yapan şey, genç yaşında üzerinde oluşan o baskıyı yenebilmesi.”
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok