Konu: Yeni Dönem Önerileriniz, Gidişat ve Bilgilendirme  (Okunma sayısı 4714 defa)

#90 - 11.09.2020 11:09
Bu AR-GE'nin amacı; çeşitlilik olması ve insanların silaha kolay kolay güvenmemesini sağlamak. Sunucu artık belli bir süreyi geride bıraktı ve silahlanma konusunda insanlar bilinçlendi. Belki şu şekilde daha da iyi olabilir:

Nişancılık Yeteneği 0: Kişinin crosshair / nişangah genişliği fazla olur. Namludan çıkan mermi bu crosshair / nişangah içerisinde rastgele bir noktaya gider. Bu şekilde de isabet oranı düşer.

Arttırılmış Nişancılık Yeteneği: Kişinin crosshair / nişangah genişliği daralır ve daha isabetli atışlar yapmasını sağlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#91 - 11.09.2020 12:31
Bu AR-GE'nin amacı; çeşitlilik olması ve insanların silaha kolay kolay güvenmemesini sağlamak. Sunucu artık belli bir süreyi geride bıraktı ve silahlanma konusunda insanlar bilinçlendi. Belki şu şekilde daha da iyi olabilir:

Nişancılık Yeteneği 0: Kişinin crosshair / nişangah genişliği fazla olur. Namludan çıkan mermi bu crosshair / nişangah içerisinde rastgele bir noktaya gider. Bu şekilde de isabet oranı düşer.

Arttırılmış Nişancılık Yeteneği: Kişinin crosshair / nişangah genişliği daralır ve daha isabetli atışlar yapmasını sağlar.

D E S T E K L I Y O R U M

AFK Birine PM atınca chatte: "Dikkat, bu kişi şuanda AFK, mesajınızı görmeyebilir. Daha sonra bir daha PM atınız" yazısı çıkabilir. Bu sayede 10 saat cevap beklemeyiz. Aynı zamanda AFK kalınca kafamizin üzerinde AFK işareti çıksın. Kimsenin AFK olup olmadığı belli olmuyor buda çokça rolün gidişatını etkiliyor.

Artık lütfen gasp (onaylı hood disinda), araç hurdaya çıkarmak, araç duzkontak yapınca hırsızlık yeteneği artma aktif edilsin. Bu saydıklarım 4 5 ay gibi bir süredir pasif.

Çeteler için (Kingpin gibi) bıçak gelebilir. Gerçekte de böyle ki çete üyeleri yanlarında seri cinayet için bicak taşır. Mesela kingpin hooduna bir kişi gelip zencilere atar yapıyor. İlla silah ile sıkmaktansa biri arkadan gelip gerçekteki gibi bıçaklayabilir. Mafyalar için Böyle bir şey düşünmüyorum, onlar daha ciddi ve arkadan değil insanın karşısına çıkıp yapar.

Araç fiyatları düşürülmeli, en azından klasik araçların. Fiyatlar çok yüksek ve aracı alınca da vergisi ile beraber bütün ekonomimizi çökertiyor.
« Son Düzenleme: 12.09.2020 11:32 mhisky »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#92 - 11.09.2020 19:23
1- Sunucuda herhangi bir HASTANE OLUŞUMU YA DA BİRLİĞİ YOK!  yani bir birlik açılacak olsa bile MAAŞ SİSTEMİ YOK! özel hastane açılsa tedavi ücretlerini vermemek için hastaneyede gelecek bir oyuncu yok... ASGH'nin tekrar açılması gerektiğini düşünüyorum.

2- Kamp rollerini, sahil rollerini daha güzel hale getirmek için şu kamp kurma mevzusunu leveller içinde getirseniz, yani şöyle:
20 level üstü kişiler bu kamp çadırı özelliğinden faydalanabilsin, ama vip oyunculara level sınırlaması olmasın. Vip olan herkes kullanabilsin. Biri yer biri bakar mevzusu oluyor kamp rollerinde üzücü :(

3-ASGH ya da özel hastane birliklerinin maaş sisteminin tekrar eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Maaş sistemi kaldırıldığı gün biz HCC olarak 30 kişi birden discordda aynen bu şekildeydik:
Spoiler: GösterGizle

4-Açlık sistemi getirilebilir, çok fazla fastfood yiyen kişiler kilo alabilir bunun için spor salonlarına gitmek zorunda olurlar. Kilo aldıkça haraketlerinde yavaşlık meydana gelsin, böylelikle o sahildeki fitness yeri haricinde daha başka işyerleri tasarlanabilir. Scott Spor Station gibi.

5- ASGH açılabilir, gerçekten hastane rollerine aç çok oyuncu var. Sunucu rollerine katkısı olabilir diye düşünüyorum çünkü bir silahlı çatışma oluyor oyun içerisinde, adam ölmüş fastrp ye yönelme oluyor ve özel dua sonucunda adam diriliyor. ASGH şart.

6-Sunucuya daha fazla kadın ve erkek skinleri eklenmeli. Aksesuarlar komple kaldırılıp yerine daha modern daha güzel aksesuarlar getirilebilir.

7- ASGH açılırsa iyi olur.

Bukadar.
« Son Düzenleme: 11.09.2020 19:30 Sufi »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#93 - 11.09.2020 19:40
1- Sunucuda herhangi bir HASTANE OLUŞUMU YA DA BİRLİĞİ YOK!  yani bir birlik açılacak olsa bile MAAŞ SİSTEMİ YOK! özel hastane açılsa tedavi ücretlerini vermemek için hastaneyede gelecek bir oyuncu yok... ASGH'nin tekrar açılması gerektiğini düşünüyorum.

2- Kamp rollerini, sahil rollerini daha güzel hale getirmek için şu kamp kurma mevzusunu leveller içinde getirseniz, yani şöyle:
20 level üstü kişiler bu kamp çadırı özelliğinden faydalanabilsin, ama vip oyunculara level sınırlaması olmasın. Vip olan herkes kullanabilsin. Biri yer biri bakar mevzusu oluyor kamp rollerinde üzücü :(

3-ASGH ya da özel hastane birliklerinin maaş sisteminin tekrar eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Maaş sistemi kaldırıldığı gün biz HCC olarak 30 kişi birden discordda aynen bu şekildeydik:

4-Açlık sistemi getirilebilir, çok fazla fastfood yiyen kişiler kilo alabilir bunun için spor salonlarına gitmek zorunda olurlar. Kilo aldıkça haraketlerinde yavaşlık meydana gelsin, böylelikle o sahildeki fitness yeri haricinde daha başka işyerleri tasarlanabilir. Scott Spor Station gibi.

5- ASGH açılabilir, gerçekten hastane rollerine aç çok oyuncu var. Sunucu rollerine katkısı olabilir diye düşünüyorum çünkü bir silahlı çatışma oluyor oyun içerisinde, adam ölmüş fastrp ye yönelme oluyor ve özel dua sonucunda adam diriliyor. ASGH şart.

6-Sunucuya daha fazla kadın ve erkek skinleri eklenmeli. Aksesuarlar komple kaldırılıp yerine daha modern daha güzel aksesuarlar getirilebilir.

Bukadar.

Kardeşim aklımda olanları söylemiş bile DESTEKLİYORUM!

+ Olarak aksesuar/skin paketlerinede daha çok ekleme yapılmalı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#94 - 11.09.2020 19:42

Bukadar.

4. maddeyi desteklemiyorum, çok fazla robotlaşmaya ve sistemsel işe dökmeye başlanır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#95 - 11.09.2020 19:44
Aşağıya sunucuda oynadığım süre boyunca eksikliğini gördüğüm, düzeltilmesini gördüğüm her türlü durumdan elimden geldiğince bahsettim. Umarım değerlendirilir.

VIP Kıyafet & Aksesuar
Marketten VIP aksesuar & kıyafet pakedi satın alan birisi hüsranla karşılaşacaktır. Zira VIP aksesuarlarının bir kısmı daha sonradan normal aksesuar kısmına eklenmiştir. Kıyafetler de aynı şekilde, fiyatına göre çok az ve yeterli değildir. Öncelikle bu sorun mutlaka yeni güncellemede düzeltilmeli, tüm aksesuarlar kaldırılıp doğru bir şekilde, çeşitli bir şekilde tekrar eklenmelidir. Ayrıca, hali hazırda GTA'nın kendisinde olan bir çok aksesuarlara da henüz erişilemiyor. Onlar da eklenmeli.

Bunun yanı sıra konu aksesuarken, slotlardaki yetersizlik oyuncuları çok zorluyor. Fikrimce en az iki slot daha eklenmeli.

Vergi Sistemine Düzenleme
Maalesef her bölgede ATM yok. Oyundan çıktığımızda ve geri girdiğimizde aracımız vergi kilidinde olabiliyor. Uzun yollar koşmak, bir ATM'den para çekmek zorunda kalıyoruz. Vergi ödenirken ATM'deki bakiyeden düşmeli.

Daha Ekonomik VIP Paketleri
VIP paketinde gerçekten bazı şeyler çok iş görüyor. Kendi adıma konuşmak gerekirse her ay VIP olmak kadar tuzlu bir şey yok. Daha ekonomik bir halde farklı bir VIP çeşidi sunulabilir. Bu paket ile temel ihtiyaçtaki şeyler verilebilir. Bunlara örnek vermek gerekirse:

• İstenilen dövüş stilini kullanmak.
  • Forumda çeşitli başarımların ve VIP'e özel ilerlemelerin aktif edilmesi.
  • Saatlik GYM çalışma hakkında yükselme.
  • Alabileceği araç, ev, iş yeri sayısında yükselme.

...ve belki uygun görülebilecek birkaç özellik daha. İçeriği bunlardan ibaret bir paket hem bütçe dostu olacak, hem de sürdürülebilir bir VIP deneyimi yaşatacaktır. Açıkçası uygun fiyattan bu şekilde satılan bir VIP çoğu oyuncunun arzusudur.

Özel Skin Yenileme
Örnek üzerinden ilerleyeceğim. MC birliğine girdim, muhteşem ilerleyen rollere estetik güzellik kastın diye bir skin satın aldım. Bir süre sonra pat, birlik kapandı. Skin kaldı. 50 TL gibi bir miktara her seferinde yeni skin almak herkes için karşılanabilir değil. Bu yüzden mevcut slotlardaki skinler 25TL karşılığında yenilenebilir. Fazla uğraştırıcı olmaması için her oyuncuya aylık en fazla bir kez skin yenileme şansı tanınabilir.

Özel Aksesuar
Tıpkı özel skin gibi özel aksesuar da satın alabilmeliyiz. Boyutları özel skine nazaran daha düşük olan, mümkünse özel slotta gelen aksesuarlar hepimizin hakkı! Uygun fiyattan markette yerini alırsa, özellikle MC birlikleri için tadından yenmez.

Reklamlar Hakkında Düzenleme & Ocean Bar
Verilen reklamların belirli bir kriterde olması lazım. Facebook'a, Instagram'a ilan veren butik sayfaları gibi reklamlar yapılmamalı.

Aynı şekilde Ocean Bar tamamen düzenlenmeli. Her ne kadar oyuncuların ilgi odağı olsa da gece-sabah vakitlerine doğru bir freeroam havası oluşuyor. Troller havada uçuşuyor.

Animasyonla Bizi Flaviano
GTA: San Andreas'ta neredeyse 2000 kadar animasyon bulunuyor. Elbet bunların çoğu araca binme, inme, silah taşıma gibi işe yaramayacak animasyonlardan oluşuyor. Fakat aralarında hala bir sürü kullanılmaya değer animasyon var. Bu konuda önemli değişiklikler, güncellemeler yapılmalı. Animasyon cennetinde olmalıyız.

vakit buldukça ekleyeceğim &
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#96 - 11.09.2020 21:47
Eve eşya bırakma script'i pasif durumda mesela evde uyuşturucu üretiyoruz topladıktan sonra hepsi envanterimizde duruyor. Rolsel olarak eve eşyaları bıraktığımızı varsayalım fakat sistemsel olarak üzerimizde olduğu için bizim üstümüzü arayan PD veya herhangi bir kişiye bu durumu anlatmamız biraz sıkıntı olabiliyor.

Arkadaşımla ortak bir eve girdik, O kişi sahibi ben Kiracı olarak gözüküyorum bu evde ben craft ve eve eşya bırakma olanaklarını kullanamıyorum bu durumun sebebi ise karakterimin evin sahibinin olmadığı sadece kiracı olarak gözüktüğü için. Bu durumun fixlenmesi, geliştirilmesi gerekli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#97 - 11.09.2020 21:53
Vip üyelerin para konusunda öne geçmesi kısıtlanmalı artık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#98 - 11.09.2020 21:57
En zengin listesinde sadece 2 tanesi VIP diğerleri neredeyse hiç VIP almadı. Şahsen ben VIP'lerden daha fazla malvarlığa sahibimdir. Düşünülmeden yazılmış bir yazı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#99 - 11.09.2020 23:52
En zengin listesinde sadece 2 tanesi VIP diğerleri neredeyse hiç VIP almadı. Şahsen ben VIP'lerden daha fazla malvarlığa sahibimdir. Düşünülmeden yazılmış bir yazı.

Bu para verilipte insanların önüne geçildiği gerçeğini değiştirmiyor. Sunucunun başında admindiniz bende sunucu açılışından beri oynayan bir oyuncuydum. Herkes meslek yaparken sizin yaptığınızı hatırlamıyorum. Belki çoğu kişiden fazla malvarlığınızın "yarısı" oradan kalmış olabilir.

Sunucudaki çoğu kişinin AFK kalarak paydayden para kastığı bilinen durum. Bu 2-3 ay önce paydayler düşürülmeden önce daha çok etkili bir durumdu. Hala daha etkili.

Bu durumu burada açıklayabiliriz ki VIP'lerin diğer oyunculara nazaran az da olsa, çokta olsa önde olduğu durumunu değiştirmez.

Birde illegale bakalım. "VIP oyuncular aynı anda Cpt.Vice(Silah NPC'si) üzerinde 2 sipariş verebilir." Benden daha tecrübeli bir illegal oyuncusu olduğunuz aşikar. Silahların önemini de çok iyi biliyorsunuzdur. Her şeye DM olarak bakılmamalı. Nasıl öne geçirdiğine gelirsek; Cpt. Vice şehire iner ve VIP olan oyuncu diğer oyuncularla karşılaştırıldığında daha da çok silah depolayacaktır. Bu da şehirde silah yokken piyasaya silah sokup söz sahibi olur, para kazanır ve işine bakar. Ha bunu normal oyuncu yapamaz mı? Yapar. Ama sonuçta VIP adamın elinde daha fazla silah olacaktır.

Sadece bu iki şey mi sana batıyor diyeceksiniz ki evet batıyor. Sunucuya ilk başladığımda da aynı yorumu yapmıştım. VIP'lerin ayrıcalığı olmayacak mı diyeceksiniz ki elbette olmalı. Fakat bu gibi konularda olmaması tarafındayım.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok