Konu: VICE Roleplay 22 Yaz Güncellemesi: Ana Başlıklar ve İstekleriniz  (Okunma sayısı 5398 defa)

#170 - 15.06.2022 23:06
Ek olarak silah sistemi değişecekse eskisi gibi bütün silahlar silinmeli
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#171 - 16.06.2022 00:30
Silah politikasına da ek olarak ak47 ve m4 gibi ağır makineli tüfek tanıtımındaki silahların kullanımı şehir dışına taşınabilir. San Fierro ve Las Venturas politikaları sunucu politikalarında ve kurallarında ayrıca yazılmış olur. Kurallar dahlinde bazı arkadaşlar bundan büyük huzursuzluk duyuyorsa eğer bu uygulama isabetli olabilir. Şehirde bu ağır makineli tüfeklerin kullanımında VCPD terörist politikası güdülebilir. Örneğin bir sultanda ak47 ile LS haritasında drive by atan birisi yakalandığında teröristlik hükmünden direkt müebbet cezasına çarptırılabilir. Silahın kullanım tanımı resmi olarak yasak olduğundan ve bu kapsama girdiğinden, savunma gereksinimi taşımadığı düşünüldüğünden direkt karakterler kilitlenebilir. Eğer silah elinde LS sınırları içerisinde görülüyorsa o şekilde değerlendirilir, böylelikle bu silahların şehirde kullanımı sıfırlanır. Yakalananlar direkt müebbet hapse mahkum edilebilir. AK47 ve m4 gibi büyük silahlar anlaşmalı bir şekilde savaş rolleri kapsamında San Fierro ve Las Venturas üzerinde kullanılabilir. Savaşan birlikler masaya oturur, bu politikayı kendi arasında belirli bir bölgede saat ve zaman üzerinden belirler. Sonuç olarak bu bölgelerde de rol çıkmış olur ve diğer bölgelerin ılımlı silah politikaları sayesinde VCPD yönetimi bu bölgelerde(SF ve LV) bir ak47 taşıyan kişiyi bulması durumunda sadece silahına el koyabilir. LS sınırlarında olmadığından ayrı hükümde değerlendirir. Genel olarak zaten uzak bölgede çatışıldığı için genel legal ve illegal rol akışı bölünmemiş olur.

Realistik olarak yorumlanırsa ABD'nin çeşitli eyaletlerinde silah kullanımının varlığı, olması ve olmaması gibi durumlar söz konusu. Bu politikada hayali şehirde hem diğer bölgeleri politik açıdan zaruri bir şekilde canlandırır, hem de los santos içerisinde ağır silahlı mücadelelerle sivillerin zarar göreceği bir atmosferin yaratılmaması sağlanır. Hem de DM atmak isteyen gider atar.
Bahsettiğin her şeyi tam olarak okudum çoğuna hak verdim fakat SF veya LV gibi sadece o şehirlerde çatışmaktan ziyade araçlara atlayıp AK veya M4 gibi silahları camdan sarkarak 150 km/h ile giderken adam vurmak kadar PG olmamalı çünkü o aracın hızlı gittiği taktirde alacağı rüzgar olsun ve silahın sekme özelliği olsun gerçekçilik taşımıyor kendi yazdığım iletidede bahsettim pistol tarzı şeyler kullanılabilir tabiki onlar en azından ağır namlulu silahlara göre iyi ama Ak ve m4 gibi silahların araçtan sarkılması direk kapatılmadı
Bu kadar realistik bakma duruma, sonuçta gerçekte bir kaç uzun namlulu mermisi yedikten sonra 180 saniye sonra ayağa kalkamıyorsun. :-\
Bu nedenle Ak ve M4ün dbye kapatılması hem oyunda bu silahları güçsüzleştirir, hemde asıl işlevlerini yitirir. Sampda drive by esnasında hiçbir silah sekmiyor asıl saçma olan bu, ama oyunun kamerası aracın hareketi derken bir de sekerse mermi tutturmak imkansız olurdu. PG olan unsurları işin içine katıcaksak bu liste bu konudaki ilet sayısını aşar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#172 - 16.06.2022 07:52
Bilardo sistemi gelsin.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
hic sevilmedim,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#173 - 16.06.2022 09:45
Kutu sisteminden çıkan tüm ödüller chatlog harici /kutuodul gibi bir komutla ulaşacağımız bir alan çıksın, oraya yazılsın. SS olmadığından işlem yapmıyorsunuz, bari böyle bir sistem getirin. :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#174 - 16.06.2022 10:16
Ek olarak silah sistemi değişecekse eskisi gibi bütün silahlar silinmeli

eski sistem gelecekse ben kabulüm silinsin
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#175 - 16.06.2022 10:46
Silah Sistemi düzenlemesine başlandı. Birçok kişinin isteğine yakın bir şekilde silah sistemimizi düzenliyoruz. Herkeste olmayacak ve eskisi gibi ulaşım da kullanım da zor hale gelecek. Ayrıca, madenler/maden ürünleri değerini korumaya devam edecek. (Birliklere verilecek Mermicilerle bağdaştırılacak)

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=4678.msg812876#msg812876

ViceSummer22'e az bir süre kaldı. Görüşlerinizi dikkate almaya ve buna uygun dönüşümler yapmaya gayret ediyoruz. Her mesaj için ayrı ayrı teşekkürler.  :sampanya:
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
BABAYIGIT,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#176 - 16.06.2022 11:06
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Clouds,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#177 - 16.06.2022 22:45
Çok konuşmaya gerek yok "05.11.2020 " tarihinden itibaren 1 senelik süreçte kesinlikle ve kesinlikle çok fena zevk alarak oynadık, o zamana dönsün yeter. Saymaya kalksam 50 tane şey sayarım ama arkadaşlar burada tek tek dile getirmiş, sunucu eskiye dönerse biz kemik oyuncular her zaman mağaramızdan çıkmaya hazırız.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
scienly the notorious, VIRGIL,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#178 - 17.06.2022 11:51
1-) Silah sistemi kesinlikle değişmeli, eskisi gibi oyuncular arasında bir ticaret kurulmalı. Birliklere aşamasına göre silah sevkiyatı Valachi tarafından indirilmeli.
2-) Sunucu içerisinde bulunan metro ve benzeri gereksiz fps kaybı yaptıran, kullanılmayan maplerin kaldırılması.
3-) İllegal ve legal anlamda etkinliklerin daha çok artması, birliklere para kazandıracak rollerin organize edilmesi.
4-) VCPD'nin biraz daha robot rolünden nazaran daha aktif bir şekilde çalışması, sosyal rp'ye yönelmesi.
5-) Yeni başlayan oyuncular için öğretmen kadrosu oluşturmak, bir teste tabii tutulup ondan sonra rol ortamına yönlendirilmesi.
6-) İllegal birlikler için yenilikler, hotline vb. (sıklıkla, haftada 1 gibi.)
7-) Sunucuyu kastıran, görünüşü bozan IMVU, HQ skinlerin kaldırılması.
8-) İtfaiye ve hastane rollerini tekrardan aktif halde görebilirsek, iyi roller çıkacağına inanıyorum.
9-) İşyerlerini, evleri kundaklama belirli mekanları soyabilme sistemi. Mekanın değerine göre atıyorum 250.000$'lik bir mekan, 10.000$ alabilelim.
10-) Gta Vice City haritasını getireceğinizi discord duyurulardan görmüştüm fakat şöyle bir şey var: İlk sürüm oyuncularından birisiyim, Vice mapi ile açıldığında da oynuyordum, birçok arıza ve buglar oluştu. Pek tutunduğunu söylemem, haritayı bir ada olarak getirebilirsiniz.
11-) San Andreas objelerini kaldırıp, Vice City'den convertlediğiniz objeleri ekleyebilirsiniz. Örneğin Little Italy'de muazzam bir görünüş var, göze hitap ediyor. İnsanın rol yapası geliyor, kendini Florida'da hissedebiliyor. Bu hissiyatı şehrin her tarafında almalıyız.
12-) Toxic insan grubunu bu platformdan uzaklaştırmalı, bir daha da girişlerini engellemeliyiz.
13-) Market ürünlerinin fiyatı sabit kalmalı. Bu indirimdeki halleri zaten ideal diye düşünüyorum, insanların fazla durumu olmayabilir. Sonuçta SAMP oynuyoruz, bir özel skin eklettirmenin 75-80 tl olması abez kaçıyor, bütün oyuncular beni doğrulayacaktır. 40-50 lira bandında kalırsa herkes erişim sağlayabilir diye düşünmekteyim.
14-) ViceCoin ile NC, şans kutuları ve benzeri şeyleri alabildiğimiz sistem aktifleştirilirse güzel olur.
15-) Sunucu eski tarzına dönebilirse, eski oyuncularında aramıza dahil olacağını ve oyun içerisini beraber renklendireceğimize inanıyoruz.

vesselam.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
VIRGIL, Soggymaster,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#179 - 17.06.2022 19:20
Silah sistemi değiştiriliyorsa rastgele bir yerde sıkınca VCPD'ye bildirim gitmesin, bunun yüzünden tonlarca para harcıyoruz. Silah sistemi artık eskisi gibide değil.
Gözle görünebilir CCTV lerde sadece bildirim gidebilir, bunlarda sadece insan topluluğun fazla olduğu yerlerde olabilir. En ufak şeyde polis kovalayıp silahımız gidiyor, tek ekip 2-3 silahlı arabayı kovalayıp korkusuzca destek açıp arkamızdan geliyor. PD rollerinin daha fazla izlenmesi gerek ihlaller olduğunu düşünüyorum bu durumundan illegal oyuncularında rahatsız olduğunu umuyorum. Yeni gelecek sistemde silahlar nadir olacağı için sürekli VCPD'ye kaptırırsak illegalin bir tadı kalmaz, biraz dikkat edilmesini ön görüyorum. Eski V2 VCPD'si geri dönebilir bu durumdan artık bıktık. Yada artık PD'nin bizi her şekilde telefonu kapatsak bile bulabileceği sistemler kaldırabilir, bizi her türlü bulup silahlarımıza el koyabiliyorlar. Kolay gelsin.
« Son Düzenleme: 17.06.2022 19:59 schurtytheemperor »
Like
7
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Snappy, zebercet, Soggymaster, pashanim, Raskol, kohencan, Lucent,
Tepki yok