1-) Silah sistemi kesinlikle değişmeli, eskisi gibi oyuncular arasında bir ticaret kurulmalı. Birliklere aşamasına göre silah sevkiyatı Valachi tarafından indirilmeli.
2-) Sunucu içerisinde bulunan metro ve benzeri gereksiz fps kaybı yaptıran, kullanılmayan maplerin kaldırılması.
3-) İllegal ve legal anlamda etkinliklerin daha çok artması, birliklere para kazandıracak rollerin organize edilmesi.
4-) VCPD'nin biraz daha robot rolünden nazaran daha aktif bir şekilde çalışması, sosyal rp'ye yönelmesi.
5-) Yeni başlayan oyuncular için öğretmen kadrosu oluşturmak, bir teste tabii tutulup ondan sonra rol ortamına yönlendirilmesi.
6-) İllegal birlikler için yenilikler, hotline vb. (sıklıkla, haftada 1 gibi.)
7-) Sunucuyu kastıran, görünüşü bozan IMVU, HQ skinlerin kaldırılması.
8-) İtfaiye ve hastane rollerini tekrardan aktif halde görebilirsek, iyi roller çıkacağına inanıyorum.
9-) İşyerlerini, evleri kundaklama belirli mekanları soyabilme sistemi. Mekanın değerine göre atıyorum 250.000$'lik bir mekan, 10.000$ alabilelim.
10-) Gta Vice City haritasını getireceğinizi discord duyurulardan görmüştüm fakat şöyle bir şey var: İlk sürüm oyuncularından birisiyim, Vice mapi ile açıldığında da oynuyordum, birçok arıza ve buglar oluştu. Pek tutunduğunu söylemem, haritayı bir ada olarak getirebilirsiniz.
11-) San Andreas objelerini kaldırıp, Vice City'den convertlediğiniz objeleri ekleyebilirsiniz. Örneğin Little Italy'de muazzam bir görünüş var, göze hitap ediyor. İnsanın rol yapası geliyor, kendini Florida'da hissedebiliyor. Bu hissiyatı şehrin her tarafında almalıyız.
12-) Toxic insan grubunu bu platformdan uzaklaştırmalı, bir daha da girişlerini engellemeliyiz.
13-) Market ürünlerinin fiyatı sabit kalmalı. Bu indirimdeki halleri zaten ideal diye düşünüyorum, insanların fazla durumu olmayabilir. Sonuçta SAMP oynuyoruz, bir özel skin eklettirmenin 75-80 tl olması abez kaçıyor, bütün oyuncular beni doğrulayacaktır. 40-50 lira bandında kalırsa herkes erişim sağlayabilir diye düşünmekteyim.
14-) ViceCoin ile NC, şans kutuları ve benzeri şeyleri alabildiğimiz sistem aktifleştirilirse güzel olur.
15-) Sunucu eski tarzına dönebilirse, eski oyuncularında aramıza dahil olacağını ve oyun içerisini beraber renklendireceğimize inanıyoruz.
vesselam.