Konu: Kilit Kırma ve Hırsızlık Sistemi  (Okunma sayısı 6565 defa)

#60 - 11.04.2020 17:30
Dostum,araç parçalama işlemleri,sistemsel bir yerde olsa daha iyi olurdu.Örneğin şuan bir  adamın tamirhanesinde parçalanıyor,Ya adamı bekliyoruz ya da gidiyoruz,açmıyorlar.Yani günahlarını almak gibi olmasın ama,Adamlar sabahları açmaz kendileri çalar araçları parçalar,Geceye de giriş ücretinden kazanırlar.Kayıp bizde,kazanç onlarda.Kişisel bir yerde olması sistemin bir eksiğidir.Direkt otomatik giriş olsun,ve 300 veya 500$ kesilsin,o kişinin tamirhane kasasına gitsin.Öbür türlüsü kişisel kazanca sokuyor,ve bir sistem bir kişinin kazancı için kurulmuş gibi oluyor.

Aşırı haklı bencede onun için bir sistem yapılması gerekıyor her ay farklı birliklere verilmesinden ziyade bir sistem ayarlanıp aynı Cpt.Vice ye gidip konustugumuz gibi kapıda duran bir bot ile konuşup parayı ona verip istediğimiz saate girip arabayı hurdaya satabilmemiz gerekiyor bu tüm oyuncuları eşit kılar böylelikle büyük bir sorunu çözmüş olursunuz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#61 - 11.04.2020 17:48
Dostum,araç parçalama işlemleri,sistemsel bir yerde olsa daha iyi olurdu.Örneğin şuan bir  adamın tamirhanesinde parçalanıyor,Ya adamı bekliyoruz ya da gidiyoruz,açmıyorlar.Yani günahlarını almak gibi olmasın ama,Adamlar sabahları açmaz kendileri çalar araçları parçalar,Geceye de giriş ücretinden kazanırlar.Kayıp bizde,kazanç onlarda.Kişisel bir yerde olması sistemin bir eksiğidir.Direkt otomatik giriş olsun,ve 300 veya 500$ kesilsin,o kişinin tamirhane kasasına gitsin.Öbür türlüsü kişisel kazanca sokuyor,ve bir sistem bir kişinin kazancı için kurulmuş gibi oluyor.

Aşırı haklı bencede onun için bir sistem yapılması gerekıyor her ay farklı birliklere verilmesinden ziyade bir sistem ayarlanıp aynı Cpt.Vice ye gidip konustugumuz gibi kapıda duran bir bot ile konuşup parayı ona verip istediğimiz saate girip arabayı hurdaya satabilmemiz gerekiyor bu tüm oyuncuları eşit kılar böylelikle büyük bir sorunu çözmüş olursunuz.

Bende kişilere aynen katılıyorum hırsızlık rolü gece yapılır kapıda duran kimse gece olmuyor saat 02.00 da gidiyoruz kimse yok hoş olmuyor sistem olması gerektiği yönündeyim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#62 - 11.04.2020 21:15

Bende kişilere aynen katılıyorum hırsızlık rolü gece yapılır kapıda duran kimse gece olmuyor saat 02.00 da gidiyoruz kimse yok hoş olmuyor sistem olması gerektiği yönündeyim.

Bende katılıyorum geceleri hırsızlık yapıyoruz kimseyi bulamıyoruz, sisteme yansıtılsa daha güzel olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#63 - 12.04.2020 09:28
Sistemin bir konuda geliştirilmesini düşünüyorum. Her eline maymuncuk alan araç çalmaya başlamış, PD Binasının otoparkında duran aracı gelip çalıyorlar. Adamlarda ki yüreğe bak yada Non-RP mi desek? Sistemin buna önlem alması gerektiğini bazı bölgelerde araç çalmanın pasif hale getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hırsızlık rolünü gizlilik ve RP şartlarına uygun getirenlere saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#64 - 26.04.2020 00:46
maymuncuk nerden alcaz
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#65 - 26.04.2020 03:31
maymuncuk nerden alcaz
Maymuncuğu yapıcaksın kanka ya da IC satan birini bulucaksın. Bulman neredeyse imkansız ama ne yapan ne de satan birini görmedim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#66 - 27.04.2020 20:11

Bende katılıyorum geceleri hırsızlık yapıyoruz kimseyi bulamıyoruz, sisteme yansıtılsa daha güzel olur.
+1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#67 - 30.04.2020 17:52
@Silver mı?  >:(

En güzel sistemlerden :o :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#68 - 03.05.2020 01:26
Her hafta çalınabilecek araç türü değişse güzel olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#69 - 03.05.2020 22:51
Artık kilit kırma ve düzkontak işlemlerinde hırsızlık yetenek EXP eklenmiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok