Konu: Soygun Sistemi HK.  (Okunma sayısı 328 defa)

#0 - 17.03.2021 15:56
     Oyun içinde "/soygun" komutunu kullanan bazı arkadaşlar hatta neredeyse tüm herkes "Burada çalabileceğiniz hiçbir şey yok." cümlesiyle karşılaşıyorlar. Bunu ben de denemek istedim, yaklaşık 27 dakika boyunca tüm evlere "/soygun" komutuyla soygun başlatmayı denedim ve "Burada çalabileceğiniz hiçbir şey yok." cümlesiyle karşılaştım. 27 dakika boyunca tüm evlerden bu hatayı aldım. Ben de bu hatadan yola çıkarak şöyle bir şey düşündüm.

Her 24 saatte bir tüm evlerdeki mobilyalar otomatik olarak yenilenecek. Böylece soygun rolleri artar, VCPD'ye de roller çıkmış olur. Soygun sistemi oluşturuldu, güzel bir şey fakat tüm evlerde bu hatayı almak gerçekten çok sıktı. Eskiden soygun yapmak daha basitleşmişti ama şimdi gerçekten "Burada çalabileceğiniz hiçbir şey yok." hatası insanların moralini bozuyor. Tüm evlerde bu hatayı almak biraz moral bozucu.

Tartışmalara açık .  :vice:
100
2
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
nautical, Steiner,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Ihsan, nautical,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.03.2021 16:31
24 saatte yenilenmesi değilde, evde çalınacak eşya kalmayınca eskisi gibi ev tadilata girerse daha güzel olur. Oyuncu evi tadilattan çıkartmazsa da, otomatik olarak bir süre sonra ev tadilattan çıkar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.03.2021 16:48
     Oyun içinde "/soygun" komutunu kullanan bazı arkadaşlar hatta neredeyse tüm herkes "Burada çalabileceğiniz hiçbir şey yok." cümlesiyle karşılaşıyorlar. Bunu ben de denemek istedim, yaklaşık 27 dakika boyunca tüm evlere "/soygun" komutuyla soygun başlatmayı denedim ve "Burada çalabileceğiniz hiçbir şey yok." cümlesiyle karşılaştım. 27 dakika boyunca tüm evlerden bu hatayı aldım. Ben de bu hatadan yola çıkarak şöyle bir şey düşündüm.

Her 24 saatte bir tüm evlerdeki mobilyalar otomatik olarak yenilenecek. Böylece soygun rolleri artar, VCPD'ye de roller çıkmış olur. Soygun sistemi oluşturuldu, güzel bir şey fakat tüm evlerde bu hatayı almak gerçekten çok sıktı. Eskiden soygun yapmak daha basitleşmişti ama şimdi gerçekten "Burada çalabileceğiniz hiçbir şey yok." hatası insanların moralini bozuyor. Tüm evlerde bu hatayı almak biraz moral bozucu.

Tartışmalara açık .  :vice:

TAMAMEN destekliyorum çünkü, var olan bir sistemden resmen FAYADALANMIYORUZ!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 17.03.2021 17:29
Hiçbir ücret kesilmeden eşyaların yenilenmesi ne kadar mantıklı bilmiyorum ama gerçekten "Var olan sistemden faydalanamıyoruz."
Bir şekilde ev sahiplerine ev eşyalarını yenilemesi zorunlu kılınırsa iyi olur. Destek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 18.03.2021 07:52
Kesinlikle destekliyorum. Şehirde aktif olarak soyulabilecek ev kalmadı resmen. Bazen bir tane ev buluyorum aylarca aynı adama dadanıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 21.03.2021 17:35
UP.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 23.03.2021 03:55
Kesinlikle destekliyorum nedenine gelecek olursak bu sistemi kullanmak için resmen vakit öldürüyoruz ve her evde sürekli aynı hatayı almak bir ev bulduğum zaman sürekli o eve girmekten başka çare bırakmıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 23.03.2021 10:28
Hiçbir ücret vermeden mobilyaların yenilenmesi biraz saçma kaçar, şöyle bir şey yapılabilir; ev 3 kez soyulduktan sonra otomatik tadilata sokulur, ev sahibinin cebinden otomatik 1-2k para gider (oyunda veya değil) 1 gün veya daha fazla tadilatta kalır ve çıkar. İn-aktif oyuncuların da cebinden para gidebilir ama gayet mantıklı olur. Bu sabah bir soygun için 20 dakikamı harcadım, bulamadım. En son bir iş yeri soymaya kalktım. Giriş ücreti zaten 225$ olduğu için zaten çok fazla kar edemiyoruz. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 23.03.2021 23:58
Hiçbir ücret vermeden mobilyaların yenilenmesi biraz saçma kaçar, şöyle bir şey yapılabilir; ev 3 kez soyulduktan sonra otomatik tadilata sokulur, ev sahibinin cebinden otomatik 1-2k para gider (oyunda veya değil) 1 gün veya daha fazla tadilatta kalır ve çıkar. İn-aktif oyuncuların da cebinden para gidebilir ama gayet mantıklı olur. Bu sabah bir soygun için 20 dakikamı harcadım, bulamadım. En son bir iş yeri soymaya kalktım. Giriş ücreti zaten 225$ olduğu için zaten çok fazla kar edemiyoruz. Destekliyorum.
İçinde mobilya bulunmayan bir evi 3 kez nasıl soyacaksın?  +  Üstünde/bankasında 1-2k parası yoksa  nasıl olacak?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 24.03.2021 10:30
Eşyası kalmayan bir ev direkt tadilata girebilir, ev sahibi ister para ödeyip tadilattan çıkarsın ister öylece bıraksın. Evi aktif olarak kullananlar zaten sürekli tadilattan çıkaracaktır.

(Evin tadilata girmeme olayını pek anlamış değilim, bir bug olduğunu düşünüyorum, ya da kısa zaman önce soyulduğu için bir engel olarak koyulmuş da olabilir)
« Son Düzenleme: 24.03.2021 10:32 LahmacStar »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok