Anket

Paranızdan bir sıfır eksilmesini ister misiniz?

Evet
38 (35.5%)
Hayır
69 (64.5%)

Toplam Oy Verenler: 107

Konu: Paradan Bir Sıfır Atalım!  (Okunma sayısı 2119 defa)

#50 - 13.09.2020 00:38
0-0=0  ;D

Çok güzel bir ar-ge, tam destek!
Herkesin söylediği gibi böyle olursa daha fazla rol olacak  :o :o :o :o :o
Ya bir araba almak şart, bi araba için sabah akşam para mı kasalım rol mü yapalım mantıklı düşünün
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#51 - 13.09.2020 00:43
0-0=0  ;D

Çok güzel bir ar-ge, tam destek!
Herkesin söylediği gibi böyle olursa daha fazla rol olacak  :o :o :o :o :o
Ya bir araba almak şart, bi araba için sabah akşam para mı kasalım rol mü yapalım mantıklı düşünün

Aslında yazılan şeyleri okusanız bu yorumu yapmanıza hiç gerek kalmayacak... Sabah akşam para kasma olayı araba olarak sadece Bullet almak istiyorsan geçerli. Diğer araçların fiyatı da senin hesabındaki para gibi bir hane eksilecek. Önceden 18000'e aldığın Freeway 1800 dolar olacak. Biraz da bu yönden bakarsanız gerçekten aslında bu yorumları yapmanıza hiç gerek kalmayacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#52 - 13.09.2020 00:46
Bence insanlar seni anlamıyor. Yani paradan hane atılırken fiyatlar sabit tutulacak sanıyorlar. Şu şekilde söylesen çok fazla destek alırdın bu bağlamda; "Paraya bir hane eklensin. (((Ama fiyatlara da))))"
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#53 - 13.09.2020 00:48
Paramdan bir sıfır atılmasını istemiyorum. Sizler istiyorsanız yetkili ile iletişime geçebilirsiniz. Desteklemiyorum.

Şu cümleden AR-GEyi okumadığınızı, anlamadığınızı ya da yalnızca başlığı okuduğunuzu rahatlıkla çıkarabiliyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

Ek olarak, Manifesto'nun bahsettiği ev zorlaştırma durumlarına gelecek olursak. Söylediği gibi Amerika'da ev almak Türkiye'dekinden daha zor. Bu yüzden homeless yoğunluğu da bulunuyor. Bu tarz bir geçişte homeless rolleri de değer kazanmış olacak. Bunun yanı sıra her ne kadar ev almak zorlaşsa da çalışan adam açıkta kalmıyor sonuç olarak. Kimsenin parasının sıfırlanmasını talep etmiyoruz. Yine mal varlığınız olacak. Ev almaya parası yetmeyen birisi kiracı olarak oturabilir. Parası olan kişi yatırımını ev alıp kiraya vererek yapmak isteyebilir. Bu da yine gerçek hayatta olduğu gibi herkesin evi olacak diye bir şart olmadığının yansıması olur.
Sonuçta oyun oynuyoruz kardeşim burada gerçek hayattaki gibi her şeyi zorlaştırırsan insanların ne zevki kalır ne oynama isteği, zevk almaya bakıyoruz. Her şeyi zorlaştırdıktan sonra insanlar neden çabalasınki hatta çoğu kişi oyuna kafa dağıtmak için 1, 2 saat giren adamın işi daha da vahim oluyorum. Düşünsene canın sıkılıyor arada rol yapmak için giriyorsun ama hiç bir şeye sahip değilsin bir şeye ulaşmak çok zor oynama zevkin kalır mı?

Evet. Aslında oyun oynuyoruz, bu açıdan düşününce söyledikleriniz az-buz mantıklı geliyor. Tabii yine tercih meselesi. Fikrinize saygı duyuyorum. Şahsen ben bu tarz bir regülasyonun destekçisiyim. Bana göre de doğru olan bu. Herkesin bankada milyonlar taşıması, bir de çok normalmiş gibi bunu role vurması mantıklı değil. 22 yaşında altında Lambo tarzı bir araç olan kaç kişi görülmüştür bu hayatta, merak konusu. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bence insanlar seni anlamıyor. Yani paradan hane atılırken fiyatlar sabit tutulacak sanıyorlar. Şu şekilde söylesen çok fazla destek alırdın bu bağlamda; "Paraya bir hane eklensin. (((Ama fiyatlara da))))"

Anlaşılmayan bu zaten. Herkes sanıyor ki tüm paramız gidecek, hiç araç alamayacak kadar oyun zorlaşacak. Zaten tüm araç, hatta çoğu ev fiyatları da 10'da 1 oranında azaltılacak. Yani hiçbir şeyin hiçbir yere kaçtığı yok. Fakat bazı şeylerin fiyatının gerçekten yüksek olması gerekiyor.

Belki şu şekilde bir AR-GE açılsa da desteklenirdi. "Lüks araçlar (Infernus-Bullet vb.) fiyatları 500-600K gibi paralara yükseltilsin."
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#54 - 13.09.2020 00:50

Her şey için geçerli değil bazı araçlar(?)(orta kademe gördüğün bir aracı başkası lüx diyip 50.000 olan araç 50.000 kalır.) evler, yatlar, hava araçları aynı kalacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#55 - 13.09.2020 00:54

Her şey için geçerli değil bazı araçlar(?)(orta kademe gördüğün bir aracı başkası lüx diyip 50.000 olan araç 50.000 kalır.) evler, yatlar, hava araçları aynı kalacak.

Başkası gördü diye bir durum yok. Bunlar toparlanıp yönetim tarafından uygun görülen araçlar olacak. Sabahtan beri örnek verirken de kendimi yırtıyorum sadece Infernus Bullet Cheetah Turismo Elegy vb. diye. Evler aynı kalacak diye bir şey de söylemedik. El Corona'daki gecekondunun 50.000$da kalacak hali yok. Ev fiyatları da aynı şekilde revize edilip düşürelecek. Sadece bunun hakkında istisnalar uygulanacak. Söylediğin şeyde tek doğru kısım yatlar ve hava araçlarının aynı kalacağı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#56 - 13.09.2020 02:34
Paradan sıfır atmak  bir çözüm olmayabilir, Sunucuda üretilen para sürekli olarak artıyor sanırım. Gerçek piyasada olduğu gibi, sadece belli para basmalarla artan bir sistem olmadığından, dönen para sürekli artış içinde. Meslek yapanlar yeni para ürettikçe, insanlar paralandıkça ürünlerin değeri bir süre sonra artmaya başlayacak, çünkü para kaçınılmaz olarak  çok ve değersiz hale geliyor.  AFK lar ve meslek üyeleri durmaksızın yeni  para üretiyor. Bunun yerine, bir şekilde sahip olunabilecek para miktarına bir sınır getirilmeli, Vatandaş,Kamu Görevlisi 1-2-3 ,Ünlü, Girişimci, İllegal 1 -2-3 gibi  rütbelendirmeler yapılıp belli üst sınırlar çizilebilir. Bu sınırlar da 100k ile 10m arasında dalgalandırılan skalalar ile belirlenebilir,  istisnai belli rollerle özel gerekçelerle kazanılan paralar, pasif miktar olarak bankada stoklanabilir Eksilen miktarı tamamlayabilir. Sadece bir fikir.

Bunun dışında destekliyorum. Paradan sıfır atılmasa bile, 100bin doları olan bu bollukta çok param var zannetmemeli. Ürünlerin fiyatı ya gerçekçi olarak artmalı,ya da sunucu gerçekçi koşullara getirilmek için bir şekilde ekonomik küçülmeye gitmeli.

« Son Düzenleme: 13.09.2020 02:38 Atherius »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#57 - 13.09.2020 03:02
Paradan sıfır atmak  bir çözüm olmayabilir, Sunucuda üretilen para sürekli olarak artıyor sanırım. Gerçek piyasada olduğu gibi, sadece belli para basmalarla artan bir sistem olmadığından, dönen para sürekli artış içinde. Meslek yapanlar yeni para ürettikçe, insanlar paralandıkça ürünlerin değeri bir süre sonra artmaya başlayacak, çünkü para kaçınılmaz olarak  çok ve değersiz hale geliyor.  AFK lar ve meslek üyeleri durmaksızın yeni  para üretiyor. Bunun yerine, bir şekilde sahip olunabilecek para miktarına bir sınır getirilmeli, Vatandaş,Kamu Görevlisi 1-2-3 ,Ünlü, Girişimci, İllegal 1 -2-3 gibi  rütbelendirmeler yapılıp belli üst sınırlar çizilebilir. Bu sınırlar da 100k ile 10m arasında dalgalandırılan skalalar ile belirlenebilir,  istisnai belli rollerle özel gerekçelerle kazanılan paralar, pasif miktar olarak bankada stoklanabilir Eksilen miktarı tamamlayabilir. Sadece bir fikir.

Bunun dışında destekliyorum. Paradan sıfır atılmasa bile, 100bin doları olan bu bollukta çok param var zannetmemeli. Ürünlerin fiyatı ya gerçekçi olarak artmalı,ya da sunucu gerçekçi koşullara getirilmek için bir şekilde ekonomik küçülmeye gitmeli.

Yorumunuz için teşekkürler fakat zaten gelir de aynı oranda, onda bir oranında azaltılacak. Eksik okumuşsunuz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#58 - 13.09.2020 04:37

Yorumunuz için teşekkürler fakat zaten gelir de aynı oranda, onda bir oranında azaltılacak. Eksik okumuşsunuz.

Yok bunu zaten anladım, gelir veya ürünlerde sıfırın azalması, gözümüze görünen rahatsız  edici durumu azaltacaktır buna şüphem yok. Fakat, zaman geçtikçe piyasadaki para sürekli olarak artacağı için, zenginlerin sayısı her şekilde fazla olacak, rahatsız edici derecede fazlalaşacak ve hatta şu an da fazla. yani herkes milyoner olmayacak da her kez yüzbin sahibi olacak. Benim dikkat çekmek istediğim nokta buydu. Bu yüzden bir karakter barajı önerdim ekstra olarak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#59 - 13.09.2020 11:23
Oyunda bile zengin olmamızı istemiyorlar... Belki /karakter yazdığımda orada bir milyon görmek hoşuma gidiyor, belki bahşiş olarak iki bin dolar bırakmaktan keyif alıyorum, heee? #paramadokunma
« Son Düzenleme: 13.09.2020 11:31 kaostan besleniyorum »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok