Konu: YRB + DM + BMX BUNNY + TOXIC HAREKETLER + İLLEGAL KURAL İHLALİ + FEAR RP İHLALİ  (Okunma sayısı 389 defa)

#0 - 09.07.2021 04:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ugwemuhwem_Deshaquen - @Croxell53

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fico Armani - @dadasfb

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.07.2021 - 03:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz Rol Bilgisi, Deathmatch, Bmx Bunny, Toxic hareketler ve tutum, İllegal kural ihlali, Fear rp ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayeti açtığım kişi sivil, birlik üyesi bile değil. Bunun ve arkadaşlarının hakkında açılmış olan şikayetlere de bakındım. Bu sefer ki kurbanları biziz sanırım. Eğer bir düşmanınız varsa, bu kişiyi ve diğer arkadaşlarını kendinizde dost edinip düşmanlarınızın üzerine salabilirsiniz. Eminim ki benim kadar sabırlı olmayıp oyunu bırakacaklardır. Tam anlamıyla ihlal makinesi. Saygımı korumaya çalışıyorum çünkü yetkililere ve diğer oyuncu arkadaşlara saygısızlık yapmak istemiyorum.

Şikayetçi olduğum kişi ve arkadaşları hakkında başka oyuncular da şikayet açmışlar. Direkt olarak bana karşı ihlal sergiledikleri için kişisel bir şikayet açma gereği duydum. Kişi bugün sabah saatlerinde onaylı bölgemize gelip pişman olduğunu, özür dilediğini ve bu işi nasıl sonlandıracağını dile getirdi. Yaptıkları karşılığında yirmi bin dolarlık cezayı kabul etti ve silah patlamalarına son verildi. Aradan geçen birkaç saatin ardından onaylı bölgemize gelip, tek başına silah ateşledi. Soldier'ımıza ateş açtı. Kişi sivil, onaylı hoodu tek başına basıyor, RK'lanıp NC atıyor ve saldırıya ara vermeden devam ediyor, ateş açıp bisikletiyle ihlal yaparak paçayı sıyırmaya çalışıyor. Artık sıkıldım, sıkıldık. Lütfen, sizden rica ediyorum alabileceği en ağır yaptırımı alsın. Alsın ki diğer oyuncuların da huzurunun kaçmasına neden olmasın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiye ve dostlarına açılan şikayetlerin hepsini göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Birçok insanı oyundan soğuttuklarını düşünüyorum. YASAKLANMASINI talep ediyorum. Kişiye verilen birkaç yüz dakikalık jail, onun bu ihlalleri yapmasına engel olmayacaktır.

« Son Düzenleme: 09.07.2021 05:02 LogaN »

« Son Düzenleme: 09.07.2021 06:01 LogaN »

#2 - 09.07.2021 10:11
Ben bir şey yapmadım abi, Fast life, fast life rally
Savunması bu kadar sanırım admin kararını bekleyebiliriz.

#3 - 09.07.2021 16:28
Şikayet geçersiz, videonuz'da chatlog bulunmamakta. Oynanmış video-ss'ler kanıt olarak sayılamaz.
« Son Düzenleme: 09.07.2021 16:39 Croxell53 »

#4 - 09.07.2021 17:44
Fast life rally BANNED  ::)

#5 - 09.07.2021 19:02
 ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) :garip: :garip: :garip: :garip: :garip: :garip: :sampanya: :sampanya: :sampanya: :sampanya: :sampanya: :sampanya: :sampanya: :garip: :garip: :garip: :garip:

#6 - 11.07.2021 04:50
Karakter yasaklandı.

++ olarak "YRB" tarzı başlıklar koymayın, tekrarında forum uyarı puanı alırsınız.